63

До 59

преди 12 години

А може би скачат десеторно и двайсеторно а тука е все още безплатно

62

лека вечер

преди 12 години

До 58 и другите мислещи хора : Не си правете труда да спорите с *** . Те няма да прозрат елементарната логика в думите ви , защото не искат . Те са темерути на принципа "сакам на Вуте да му е зле" . Това е .

61

Милена

преди 12 години

Ще кажа няколко неща,които няма да се харесат на студентите,но са самата истина.Качествени студенти в БГ няма,или ако има-те са най-много 10%.Всичко друго е леш.Няма как хора,които излизат неграмотни и незнаещи от гимназиите,да бъдат и качествени студенти.Като прибавим и факта,че има страшно много университети,които приемат хора с 2.50,като Бургаския свободен например,за какво качество на образованието говорим и за какви студенти.Който не е поискал,само той не е станал студент.

60

Политолог

преди 12 години

Оня изгонен *** от чужбина пак се ***. Барабар Петко с мъжете.

59

дам

преди 12 години

В момента в Англия таксите за висше образование скачат двойно и тройно , в щатите почти всеки студент има нисколихвен заем от средно 50 хиляди долара за да си завърши висшето образование , а след като завърши започва да го изплаща в следващите години .В България държавата покрива издръжката на студентите , след като завършат отиват да работят в чужбина и нямат заеми , а само задължение да оплюват страната си и да се присмиват на останалите в България.

58

До 54

преди 12 години

Всеки има право да учи където си иска. И да работи където пожелае. След като не е сключвал договор с фирма или учреждение, което да му поемат разноските по обучението за кво говориш ? Това е работа на държавата дето я няма.

57

Анонимен

преди 12 години

И да ми слагате минуси, това е истината. Като отидете да учите, се държите като отвързани. Пишете с правописни грешки, но искате да ставате вземете висше образование. Такова се придобива в университет, не в попфолк клуб с наливна водка.

56

UK

преди 12 години

Слушайте млади хора. Напуснах страната преди 21 години. Знаех че нещата няма да тръгнат на добре,но не знаех че ще свършат толкова зле.Изминаха толкова много години,толкова много лъжливи правителства. И какво стана? Най-страшното от всички се появи преди две години. Това явление Герб ще разруши и малкото което е останало от тази страна. Вместо даподържат науката,образованието и културата,те прокламират простаци като Стоичков и други. Замислете се.

55

до 27

преди 12 години

Като сте бъдещето на БГ, доброто бъдеще, пораснете! От години сте изпаднали в щастлива дрямка,ама някой ден може да се събудите и да откриете, че България я няма. Въпросът е дали ви пука.

54

До 44

преди 12 години

***, визирам висшето образование! А ти си закривай средни училища и детски градини! Не съм съгласен да ми харчат от парите за хора, които след като завършат - да заминават в чужбина и от там да ми се присмиват, колко сме били зле! Като учиш тук и ревеш за пари - после ще и работиш тук и ще подпомагаш държавата, която е инвестирала в теб! Кое не разбра с плиткия си мозък???

53

katani

преди 12 години

Бе тва' нашето студенти ли са, тва' са негодници, мислят само за гЪзъ си.Половината от тях са юрнали в чужбина да учат и псуват ли псуват яко с наслада България.Ай сиктир бе ни сте ни нужни, оправяме се чудесно и БЕЗ ВАС..!!! ДА ГО Д У Х А Т Е Е ЕЕ Е Е Е ЕЕ.......

52

Анонимен

преди 12 години

В БГ студентските такси станаха по- високи от Германия, а разликата в образованието е ОГРОМНА, нашето образование е остаряло и няма практика и връзки с бизнеса, няма реализация после. Образованието се е превърнало в търговия, искат големи такси в замяна на лошо образование и нулева реализация, това е комично ха- ха- ха.

51

Пацо

преди 12 години

Истинските студенти учат в чужбина. Това, което остава тук е утайката - евтини умнитутки, чалгари и наркоманчета.

50

Анонимен

преди 12 години

Нека ГЕРБаджиите си признаят, че са плащали НУЛА лева за образование преди 1989 г. при БКП и КОМУНИСТИТЕ. Бойко Борисов даже е и с безплатна диплома за доктор, която сега струва най-малко 3 хиляди лева.

49

Анонимен

преди 12 години

Бъдещето, което е склонно да похарчи 100 лева в първата чалготека, отколкото 10 за учебник...

48

лека вечер

преди 12 години

Никаква полза от коментари под тази статия , още по-малко от спор с малограмотни тролещи комплексари , които по-далеч от носа си не могат да видят.На *** чуждото евентуално благополучие му пречи , той не иска всички да са образовани , не иска самият той да се образова . Вместо това глупакът иска всички да тънем дружно в ла*на , да се делим ,да се мразим и всеки да глада да надцака другия за насъщния мухлясал самун хляб.

47

Анонимен

преди 12 години

23-ти, ти ще го духаш, чакай само да ти вдигнат таксите! Парите за висше образование са инвестиция в бъдещето! Вземи заем, плати си семестрите и после, като си намериш работа (ако те оценят) - започни да си връщаш заема! Така е по цял свят! Тук 5 години се чудите в коя чалготека да идете и колко изпита да не си вземете! Пък после ревете като магарета, че са ви намалили стипендиите или са ви вдигнали таксите за семестър или за общежитие! Няма да е вече така, тройкаджийчета, няма - *** от яд!

46

Анонимен

преди 12 години

STUDENTI - VIE STE BADEWETO NA BALGARIIA !!! VDIGNETESE , I POMNETE KUMONISTITE VSE OWE NI UPRAVLIAVAT, OT 1944g. , I DO SEGA, SA NA VLAST..SAMO 4E PREBOIADISANI ....DEMOKRATI ..KAPITALISTI...ZATOVA BORETESE NARODA WE VI PODKREPI

45

Анонимен

преди 12 години

Студентското движение винаги е било символ на демократичните промени.Диви и красиви са студентите скандиращи и отстояващи правата си и заявяващи справедливият си гняв срещу "Стената" и "Месомелачката"...За съжаление, който има "пътеки" към Студентски град вижда и другата страна на "медала".Това "райско кътче" на разврата и оргиите е станало нарицателно за български студент. Трагично.

44

Анонимен

преди 12 години

Да закрием университетите, училищата и детските градини та да не харчат парите на 39 !ха ха ха ха ха нема толкоз умен по целата глъвъ