195

Анонимен

преди 12 години

Колеги да проявим солидарност и да помогнем на болния ни колега от рак. Всеки да пусне поне един СМС, защото това може да се случи на всеки. С нашите заплати знаете че при сериозно заболяване сме беззащитни. Повече човещина.

194

Българин

преди 12 години

Аре референдум тогава:- Полицаите са полезни и абсолютно необходими на нашето общество - палче нагоре- Ушевите *** са безполезна ***, ТАКАВА "полиция" не ни трябва - палче надолу.

193

Анонимен

преди 12 години

милиционерите в българия никога не са били повече от 18 000. а това, че в бройката до 60 000 се водят всякакви *** - уредници на музей, чистачки, всякакъв друг помощен персонал - техници, шофьори, готвачи, склададжии, а също така и работещи на почивни станции, психоцентър, ресторанти, авторемонтни работилници, академия, паркинги, ведомствена охrана, a вече и пожарна, граничари, гражданска защита, телефон 112 и какви ли още не, то това е друга работа.

192

Анонимен

преди 12 години

А защо за 4 години депутатите взимат такива пенсии-или трудностите на кризата са само за обикновенните хора.Ще повярвам,че се прави нещо,ако и те са с таван 700.

191

Инджинеро

преди 12 години

Искат увеличение на базата на какво? Аз за да си поискам увеличения, трябва да съм показал по-добри резултати и да съм произвел повече- тия как ги оценяват? Научили са се само да искат без да вършат нищо...Ми да уволнят 2/3 от администрацията която само кеси и нищо не прави и ще намерят пари. От 66 хил. щат в МВР едва 20 хиляди са униформени- всичко останало е книжни плъхове...

190

Еми...

преди 12 години

Каква е тая безумна статия? Лично Дянков тази сутрин каза, че униформените с пагон ще си ги взимат. Какви са тези небивалици? Само чиновниците няма да взимат по 20, а по 10 - за което съм твърдо ЗА! Откъде накъде подобни привилегии за работа като всяка друга?

189

pissed off

преди 12 години

***!

188

Анонимен

преди 12 години

Полицая работи за рекета , не за заплата.

187

123

преди 12 години

а защо ушев трябва да има увеличение за тях няма ли криза, или тя е само за всички които не са на държавната хранилка

186

Българин

преди 12 години

Ха-ха - Боко го било страх, че много *** щели да напуснат... ами нас пък не ни е страх, щото и с тия тулуми и без тях, за нас е същото !!! Те не си мърдат пръстът за нас, само ни висят на джоба.Спомнете си Катуница, въпреки оплакванията в полицията от заплахи за убийство, ушевите не си мръднали пръста... и две български момчета платиха с живота си !!! Нооо - когато *** се трепят помежду си (преди Ихтиман, сега Кнежа) - тогава свинете ДЕНОНОЩНО дежурят да ги пазят !!!

185

Анонимен

преди 12 години

това за плащането на осигуровките е един популистки ход - нали ще запазят първоначално парите и какво като се начисляват и удържат. Само счетоводителите ще псуват и банките ще печелят от трансфера на пари напред-назад. В правото този способ за икономия се нарича прихващане на насрещни задължения именно банките да не лапат по 2%. Много ниска топка е тая лъже тема, но гледам че и тука има хванати рибоци.

184

разум

преди 12 години

Няма ненаказано добро, казват старите и умните. Така ви се пада, защото забравихте от къде произлизат Забравихте,че сте обикновени хора, зависи от управляващите. Изнесохте цялата *** кампания на ГЕРБ, мълчейки, служейки и, пазехте брокерите им,които плащаха за гласове, свършихте мръсната работа. Сега приемете "полагащо" ви се възнаграждение.Това е грижата на мутренското правителство за вас.

183

Анонимен

преди 12 години

Доколкото знам в почти всички районни управления има свободни места. Станете полицаи, като е толкова привлекателно.

182

Няма да е лесно

преди 12 години

На територията на България има около 7,5 млн. човека. От тях 1,7 млн произвеждат пари, ядат и ***. Останалите правят само последните две неща. Идват ни в повече чиновниците, ***, полицаите, а вече и военните. Прави ни чест, че при това съотношение на силите сме финансово най стабилната държава в света, според финансиста доц.д-р, пожарн. Борисов. Ето това ме прави горд, че съм българин.

181

Анонимен

преди 12 години

Много пука на полицаи колко получава , той е там за рекета . Депутатати също уж си дават цялата за дарения, защото не ходят на работа за заплата а за кражба.

180

Анонимен

преди 12 години

Акой пази наркодилърите да не мислите че те не бутат някой рушвет и тъпите куки си затварят очите после плачат нямали пари еми търсете си парите от мафията и от вашите колеги

179

ха-ха-ха !

преди 12 години

Виждам как герберастите започват да намаляват...

178

Анонимен

преди 12 години

Полицаите заслужават по-високи заплати, но не и многобройната администрация в МВР

177

обстоятелства

преди 12 години

Темата пенсиониране чета, че е много се коментирана. Били се пенсионирали взимали, толкова и още взимат пенсии, пръщат от крепко здраве и охолен живот. Но, какво да кажат младите, безработни за тези и онези,които нямат, дори месеци трудов стаж? С тези години прослужено време и тази точкова система, как ще се пенсионират въобще младите, въобще какви пари ще взимат, как ще живеят изобщо на старини?! А, тук темата двадесет заплати и още нещо!

176

до167

преди 12 години

Каквото эа народа това и за вас-като не ви харесва излизайте от системата да видите как се работи по 14 часа за 400 лева.