23

Анонимен

преди 12 години

Няма страшно!Следващата стъпка е закриването,пардон,затриването на БАН!Както се казва :спокойно кораба и България потъват!

22

Детектифф до 6-ти

преди 12 години

Какъв комунизъм и какви бръмбари имате в главите си бе хора? А, ако наистина мислите така, то давайте тогава да разрушим електропроводите, пътищата, водопреносните мрежи, тунелите, язовирите, НДК и всичко построено в годините преди 1989. Да видим тогава какво ще остане в съвременна България и дали нпма да си посипвате главите с пепел. Не комунизма, а дедите и родителите ни са построили всичко това, а не малка част и самите ние.Уважавайте поне собствения си труд и пари.

21

Панчо Санса

преди 12 години

Приказвайте каквото щете, но от хилядолетия историята показва, че който не храни своя армия, храни чужда

20

ВМС

преди 12 години

Не разбирам мн,но предполагам ,че артилерийските установки не са толкова скъпи колкото подводниците и фрегатите,а и поддръжката им сигурно е по-ефтина :)

19

Фен от Село

преди 12 години

Тъжно но факт ...щом една страна няма нужда от армия значи ,че или в окупация или вече е победена.Албанците си имат подводници а ние не!

18

до ВМС

преди 12 години

Какви ракетни войски, каква артилерия. Ние нямаме пари дори за старите Ф-16 Блок 25 дето са складирани в Аризона...Няма да има подводен флот, няма нови корвети и фрегати. Тук там ще имаме по някоя антика от старите страни членки на НАТО.Бъдещето на БГ армията ще един добър батальон, който ще се изпраща по мисии на НАФТО. На него друго не му трябва, те самолети и кораби си имат. Съвсем скоро от армията ни ще бъде подобие на Френският легион...Другите ще са в нея за да не са на борсата....

17

AleksandarKolev

преди 12 години

Аз се чудя кому е нужно въобще да имаме армия.Тази деградирала дума опа извинете институция ли беше,а и министър си има,че и президент отгоре да главокомандва.Отиват някакви средства значи за т.нар. военни ама то и тях нещо ги няма около 26 хил. щели да ги направят.Аз викам направо да забият едни колчета накрая и тях да цаним за армия.И само генерали и под генерали да останат.Пък и само с министър,какво му е тоя ще е обаче министър с портфейл щото къде ще си държи кинтите.Блазе му .Чао

16

ew

преди 12 години

Че тя тая подводница ръждясала си е за скрап от преди това като я гледам. Ненужни разходи не ни трябват.

15

Бай Гроздан

преди 12 години

Не съм фен на ГЕРБ, но аз подкрепям това. За каква велика армия ми говорите? Имали сме такава по царско време, но от тогава всичко е пълна трагедия.. Пълно с хрантутници и некадърници. За каква подводница ми говорите? Че тя сигурно е излизала в открито море за последно миналия век.. Няма никакъв смисъл да се дават пари за глупости. С тая подводница или без нея е все тая..

14

Муньо

преди 12 години

амин

13

ВМС

преди 12 години

Бях чел някъде ,кадето пишеше ,че за България е по-добре да поддържа силна крайморска артилерия и ракетни войски,а флотата да бъде редуцирана и сведена само да фрегати и миноносци.

12

....

преди 12 години

Така е като ни управляват турски ***

11

dragunov7.62

преди 12 години

По-добре че я махат докато не е станало някой инцидент с нея , тя е опасна дори и когато не плава , изгнило желязо.Жалко че няма пари за нова , а и за какво ни е след като граничим само с приятели!!!!!!

10

Гад

преди 12 години

Тъжно ...Това беше последната ни подводница, нали !?

9

legion d'etrang

преди 12 години

ще се прощаваме и с страната ни скоро.....

8

В.Черноземски

преди 12 години

Тия *** в парламента няма да се спрат докато не унишожат и последните остатъци от великата българска армия ! Но ще дойде ден в който ще плащат ... за предателите наказанието е само едно !

7

Българин

преди 12 години

Най-накрая една мъжка новина, писна ми от тия псевдоизбори!

6

Мариян

преди 12 години

Само така ще се отърсим от комунизма!!!

5

Анонимен

преди 12 години

Правителството се превърна в лихварин, който само събира данъците и не дава пари за нищо.

4

:)

преди 12 години

на домузчиеви ...