80

Томас

преди 12 години

78филма - zaitgeist - за който говориш е част от помията, с която световните престъпници заливат хората - с цел да ги заблудят - в него има огромни глупости - във вибокс има поредица - лъжите във zaitgeist - ако искаш може да я потърсиш и да видиш измамите - такъв е и филма шифъра на леонардо и много такива - всички атаки на дявола са към Христос - опитват се да представят Христос като най-обикновен човек - според тях, ако много хора повярват това - ще бъдат заблудени и няма да бъдат спасени това е целта на дявола. Самия филм комбинита огромни лъжи с полуистини и много хора си казват а тука това е вярно значи и това за Христос е вярно да ама не/ Ще спомена само някои факти Кръщение няма никъде на друго място освен в Християнството, хорус е бил просто един фараон около него не е имало 12 ученика както се опитват да лъжат и т.н. и т.н.

79

Анонимен

преди 12 години

Бе, те и на пра-дядо ни Ной така са му се подигравали, че сто години е строил дървен бункер, ама накрая май само той се е спасил... (освен рептилите, де - те са фръкнали на летящи чинии на сухо)

78

Edin

преди 12 години

Левин говори в левове... Тя нашата валута много известна бе?!?

77

Трион

преди 12 години

Нубиру ще даде начало на великото почистване! Ще падне яко пране... на пари! :)

76

Анонимен

преди 12 години

Томасе, млъкни малко талибанино. Правиш впечатление като онзи, на който името е Галеон.

75

Анонимен

преди 12 години

Томасе, ако Нострадамус беше живял 1000 години по-рано щеше да го пише в библията и него вземи прочети книгата Не пипай тази книга, на Ян ван Хелсинг и ще ти просветне нещо друго щом вярваш на масоните и илюминатите те са създали религигете за да ни отклонят съзнанието и да ни манипулират по лесно.

74

Нибиру

преди 12 години

А,стига с тези глупости!Нибиру е планета,а не астероид! На всеки 3600г навлиза в Слънчевата система и орбитата и минава между Марс и Юпитер и се приближава към Земята!Това се е случвало още при древните шумери.Земята все пак не е изчезнала,значи няма страшно,дори да се случи наистина!Тази теория обаче има и противници,тъй,че въпроса е спорен!

73

Анонимен

преди 12 години

И индианците са се кланяли на белите като на богове, защото са ги мислели за такива... Но те са били същества от плът и кръв.

72

Анонимен

преди 12 години

Аз пък се чудех едно време що са ги горели на клада...Само вещаят проблеми (по поръчка де). Нещо що така само финанси им в акъла на тия вещатори ? И че чекаме Нибиру да нъ почисти...значи требе да потърпив още малко и после всичките сме чисто нови и ше доде светлото комунистическо бъдеще и жените ше станат общи (не че сеа не съ *** требе да си платиш)

71

Томас

преди 12 години

72Както номер 70 е казал - предстои тази планета да бъде унищожена от Бог - след 1000 и нещо години - колко " и нещо" никой не може да каже. Предстоят обаче да се случват много неща в близко време - след което ще има 1000 годишно царство, след което планета ще бъде унищожена, част от хората наказани, а част от хората преместени от Бог на друго място - не се лъжете - никакви бункери няма да ви помогнат - може да ви помогне само и единствено Христос.

70

до 8

преди 12 години

и какво точно ви е зле на вас българите?имотите ви имоти,по няколко,храна си произвеждате,спестявания си имате,никаква криза не може да ви уплаши,българите не познават бедност и криза,те само мрънкат

69

ето на

преди 12 години

Незнам но чудеса стават по света... Пример: Упрощаване на 100 милярда дълг на мързеливия Гръцки народ и помощ с още 100 такива за след коледа ... 2012 г.Нещата се размиват яко и онзи филм "Духът на времето" си е самата реална истина.

68

Томас

преди 12 години

64Не мисля, че алкохола би решил някакъв проблем :) 65 - каквото прецени Господ - това ще направи с мен.

67

Анонимен

преди 12 години

Не е нибуру, а Ерис така е кръстена от новите астрономи, само че според туй дето видях Ерис ще бъде най близко до земята догодина май месец, иначе има даже видота менте на нибуру 2 хммм и не е край, а ново начало.

66

ЦРУ

преди 12 години

Относно въпрос на Номер 54, сводка.Твърдоциците химеродактили от системата Венера Психо 1а дават този образ впоследствие и той се налага. Но първообраз са мекоциците ципогъзи от големите газови планети на Митонирвана. По време на Сянката темата за циците (цицициццици) е зачеркната от учебниците по екзобиология и Ципестите повеждат тежки сражения срещу Стискащите Цомби.

65

Анонимен

преди 12 години

Томас, Елохимите са раса, която е създала хората. Те действат като един, мислят като един, макар че в Библията самите те казват "Елате да направим човека". И го създават по свой образ и подобие.

64

Анонимен

преди 12 години

НИБИРУ ИДВА !КОПАЙТЕ БУНКЕРИ ДА СЕ КРИЕМЕ ,ОТ АСТЕРОИДА !АМА СИГУРЕН СЪМ ЧЕ ЩЕ ПАДНЕ В ИНДИЯ ИЛИ КИТАЙ!

63

Анонимен

преди 12 години

ЧАКАМЕ ТЕ НИБИРУ!ДАНО ДА ПАДНЕ В КИТАЙ,ИНДИЯ ИЛИ АРАБИЯ!

62

77

преди 12 години

Ще настъпи края на света познат ни тук на тази земя,ама най малко след 1012години,и ЗЕМЯТА ЩЕ ИЗГОРИ КАТО ЛИСТ ХАРТИЯ,но преди да стане това има много други събития,който трябва да се случат,четете БИБЛИЯТА и Бог ще ви ги открие,който търси намира и който иска знание ще го получи,но Безумния презира знанието от Бог....

61

Анонимен

преди 12 години

АЙДЕ ,ОТ УТРЕ ПОЧВАМ ДА КОПАЯ БУНКЕР !