28

за 27

преди 12 години

заминавай си при фюрера бе ***

27

ew

преди 12 години

Винаги ме е учудвало безгръбначието и липсата на каквото и да е достойнство в русофилите. Плюят собствения си род т.е. себе си, и величаят някакво друго племе, което на всичкото отгоре ако не бяха толкова неграмотни, щяха да знаят, че е придобило култура и напредък благодарение именно на нас. Комунистът и русофилът се раждат с дефекти в мозъците, тва тяхното не е нормално.

26

Анонимен

преди 12 години

Ха ха,Субективния за пореден път доказва , че е Чукча. В Англия забраниха референдум за членството в ЕС, явно не са сигурни как ще гласува народа. Гърция вече е фалирала и чака заемите.

25

Анонимен

преди 12 години

Рублата може да стане световна валута, ама в някой друг свят. А Русия ако се отвори на ЕС и НАТО, ще бъде бита като маче у дирек.

24

DO OBEKTIVEN

преди 12 години

ARE OBEKTIVNATA PROSTA PROSTITUTKA DA NE SE OBAJDA!!! NEUK I PROST KATO GAZ

23

Анонимен

преди 12 години

Че за какво й е на Русия да влиза в ЕС, след като обяви съюз с Казахстан, Украйна и още няколко страни? Изведнъж формираха групичка, която е по-голяма от ЕС - по територия, население, ресурси и войски. Свободното движение в ЕС ще им отвори единствено икономически пазари на евтина продукция(да, повечето неща ги произвеждат в пъти по евтино и ги продават в пъти по-евтино... можете да сравните проекта за френска АЕЦ и руска АЕЦ - три към едно в цена, за едно и също нещо...). Това плаши ЕС. Много.

22

обективен

преди 12 години

простотията оди по русофилите, това е от време оно, примери колкото искате.

21

Хектор

преди 12 години

130 милионна бедна и технологично изостанала .Бих бил точен -223 милиона,4 пъти по-голяма от америка и китай,а за военни технологий не говори,че ти се смеят хората.

20

СТРАНДЖАТА

преди 12 години

"Русия, ако трябва чак до Белгия ще влезе"...*************************************************А, Хитлер за три месеца и влезе три хиляди километра... - и ако не беше верният и съюзник - лютата зима, в Кремъл щеше да го чака само таварисшч Ленин...

19

421

преди 12 години

Тая па *** кой я иска в Европа?

18

do dolnia kaput

преди 12 години

kvo haha be balak tap,tochno tova e napat da stane-kaput grozen

17

за 14

преди 12 години

*** си като текезесарска кирка брато.

16

обективен

преди 12 години

русофилски сънища... Великобритания да "излезе" от ЕС ахахаха, Гърция да "фалира" ахахаха, рублЯта да стане "световна валЮта" ахахаха, ГОЛЕМ смех!

15

Анонимен

преди 12 години

По-скоро Германия ще стане член на ОНД, отколкото Русия да позволи да я командват от Брюксел.:))))

14

Анонимен

преди 12 години

Много интересно как една 130 милионна бедна и технологично изостанала държава ще нападне една 700 милионна боогата и технологично напреднала такава... Някои русофили май са преяли с пелмени...

13

Анонимен

преди 12 години

Англичаните искат да излизат, та Русия ще иска да влиза. Нека умните кратуни алчни да приемат Турция.

12

ТАНКИСТ

преди 12 години

Не са глупави ... време и ние да излезем от новото робство наречето ЕС

11

обективен

преди 12 години

EU никога не е и помислял русия да влезе в Европа, тя не е европейска държава, а азиатска- населението и също! руснака дето се е изпуснал, явно е бил много пиян, а безвизов режим..може некъде около 39- ти 2339 година ахахаха

10

СТРАНДЖАТА

преди 12 години

Изречението е грешно построено... - Русия не иска да кандидатства, а за приемане е твърде рано да се говори... - тука, обаче е редно да се запитаме защо пречи на Грузия, Украйна, Беларус?...

9

www

преди 12 години

С огромния пазар на Русия и с енергийните й източници,всеки ще я иска, но май с азиатците ще направят нещо по-силно от ЕС?! Не се виждаме какви сме плюнки,ами сме седнали да плюем по държави с достойнство.