75

Ташунко Мъдев

преди 12 години

Не е важно да ти е голям....важно е да е дебел и дълъг :-)

74

Анонимен

преди 12 години

На която са и малко да го смуче по-дълго за да порастне.

73

Анонимен

преди 12 години

Еееее не ми достигат 3см

72

Анонимен

преди 12 години

На новия лепрези му била голяма плевнята та парчето било от значение

71

Пешо

преди 12 години

Разбрахте ли 10 сантиметра останалото е чиста проба лакумия!

70

йъ

преди 12 години

абе мъж със заплата 500 лв не може да ме възбуди колкото и да му е!

69

случайно прочетох

преди 12 години

" Обиколката в покой е от 8,5 до 9 см, а във възбудено състояние от 10-10,5 см." Това шега ли е?Бебетата се раждат с 10см обиколка на главичките!Какъв ще е този секс с 10см обиколка не искам и да знам!

68

Пунта Мара

преди 12 години

Важното е : 1 да му е голяма заплатата 2 да е щедър към мен 3 да му е твърд . За всичко останало аз ще се погрижа . Ако е мек да ми позволи да го пипна аз ще си го направя такъв какъвто го искам . Особенно възбуждащо е след като се е наситил одпред да ме почне в дупето нежно мммммммммммммм умирам моя е много внимателен и му позволявам всичко . А българин с 10 см все още за 40 си възраст не съм виждала с толкова малка *** е като изключа пуберите де но те растат

67

темиз

преди 12 години

и моя е малък,но полудее ли веднъж няма спиране с часове и дни.дори е готов за влизане когато се храня,сякаш е друг човек.

66

Анонимен

преди 12 години

най важното е да е твърд по време на секс, колкото по голям е толкова по бързо умеква. та 57 да не мислиш че *** го могат като белите а

65

Анонимен

преди 12 години

Важно е да се знае, че се мери отгоре, а не отдолу. Много мъже слагат линийката от долната страна и после си мислят, че им е 17-18, а той им е макс 15. Всъщност 15 е предостатъчна дължина. Размерът не е на първо място. Важно е да има химия между двамата, тогава е вълшебно и се помни цял живот. Сантиметър повече или по-малко нищо не решава. Обичайте се!

64

Дойчев

преди 12 години

Aбе търсете си малкоупотребявани, че тия с голем километраж хлопат отдолу и нема сцепление

63

БАШ-ЦИГАНИН

преди 12 години

Не е важен размера а постоянството и желанието на един мъж.При несполучлив секс, имат вина и двамата.

62

Тялото

преди 12 години

А тия дето викат че вагината е само 10см май не са виждали *** на живо, или поне повече от една. Колкото има разлики при мъжете има и различно дълбоки жени. Една по-висока жена може да е два пъти по-дълбока.Аз съм виждал жена която мушка целия вибратор със все батерийките - 23см!

61

някой

преди 12 години

До: номер 62Е на тебе ако ти е по-голям вярно че можете да си ги мерите с магарето. *** на село и виж някое магаре, премери му го - може да ви се окажат еднакви!

60

Мечтателю,мечтателке

преди 12 години

С молегата хахахаха..... Разбирам, че от вътре те яде мъжкото ти достойнство, защо някога,някъде твоята мила дама, нещо ти причинила или твоя скъп съпруг. Но, бъди, така добър или добра, че твоите забежки с колежки и колеги не са поспешно на други дами с молегите..... Дерзай!

59

?

преди 12 години

е моя е толкова 13-14 см, това малко ли е?

58

Анонимен

преди 12 години

Бе вие знаете ли какво са 10 сантиметра или дето се казва, от лакомия ви се вижда малко?10 сантиметра в отпуснато състояние са даже много. По-важното е колко е разтегателен, а най-важен е диаметъра. Ако е тънък като химикалка, ако ще и 30 сантиметра да е, само ще боде жената но иначе нищо няма да усети!

57

хахахаха

преди 12 години

"от 12,8 до 14,5 см"?! Тия луди ли са?! Нищо против мъжете с малки "достойнства", ама сексът с такива си е чисто губене на време. Точно ощетените от природата мъже се опитват да компенсират този си недостатък по какви ли не отблъскващи начини и после се оплакват, че леките жени ги използват. Ако нямаш друга стръв, ловиш на портфейл - а там е ясно какво ще се хване...

56

до 56

преди 12 години

А такива, като теб няма кой да ги ***, нещастницеее.ака Аз имам и от двете достатъчно, така че нямам проблем.Но бая съм изчукал такива киФли, като теб, само заради лъскавата ми кола.