66

Анонимен

преди 12 години

71 - Ми то и Стамболов го уби народната любов! ? А Кенеди народната любов ли го уби:))) Егати *** *** сте в този форум, но Марк превъзхожда всички:)))))

65

до 70

преди 12 години

Плебей, Запада не е географско понятие!Запада е еманация на човешката цивилизация, както Русия е еманация на тъпотата!даже любимият ви Маркс е наричал Русия "Зловеща Азиатска монархия!"Впрочем ние се явяваме на запод от Русия!

64

6001

преди 12 години

До Марк. Не знам колко си годишен *** само ще ти кажа не говори за казарма защот се пишеш демо. а кой отмени казармата? И ЗА СВЕДЕНИЕ аз влезнах в казармата на 23 09 1967г.когато баща ти може би е бил още в ташаците на дядо ти.Помня и събитията в Чехия и много други неща но не ги коментирам.А за да служа в БНА в поделение което беше първа свръзка на втора армия за мен младши сержанта беше ЧЕСТ и ще бъда горд докато съм жив.Понятно!!!

63

69 до 71

преди 12 години

Президента не го уби либийския народ,а американските наемници и агенти на ЦРУ. Не заблуждавай хората!

62

Анонимен

преди 12 години

Малеее! Лавров как се уплаши като прочете какво мислят във форума за Русия и него:)) Ще го побъркате от страх:) Първо вижте какво представлява Евразийски съюз, кой държави са вътре и какви природни ресурси имат, защото ще квичите пак на зима и тракате със зъби! А българите ще продължат да се молят на Русия да им вземе поне вината, защото любимият им запад и САЩ много им се кефят!

61

Alo Alo

преди 12 години

Между другото г-н С.Лавров е много прав, личи си че русите са склонни да преговарят,поне не пръв поглед е така! Какво мислите не е ли така? Кадафи или е скрит или ако не е то е нарушена конвенцията за военопленници " НАТО да го отнесе като страните членки участвали в операцията на НАТО им се наложи ембарго на търговията с петрол с Либия в рамките на 5 години." хехехе

60

Марк до 62

преди 12 години

Ето найпосле си дойдохме на думата!Аз "не вия на гладно", защото не съм гладен!От както се обърна палачинката 1989 г. съм все подобре!За разлика от всички лузъри, които плачат за държавната цицка от времето на соца!Излъскайте си старите "Масквочи" и утре бегом да пуснете бюлетината за Калфин!Може и с Жигулките!

59

noname

преди 12 години

Руснаците, няма какво да реват, те са предатели и в червата, предадоха всички свои съюзници и приятели и оставиха 26 милиона руснаци но волята на съдбата и милостта на враговете си в и от ОНД. Такава страна и държава като Русия не трябва да съществува. Кадафи сам си е виновен, щом се съюзява с хората, за които знае че са предатели.

58

до 69

преди 12 години

Вземи да си посипеш детската главичка с пепел, защото само преди 2 дни народната любов на либийския народ уби президента си като улично куче. Когато пишеш нещо най напред мисли и след това пиши.

57

Анонимен

преди 12 години

Марк,много си ***! Ние тук не сме запад,а Изток! Спри да цвъкаш *** коментари.! Живеем на балканите в източна Европа. Какъв Запад бълнуваш?

56

Анонимен

преди 12 години

66 - Ми аз досега съм видял само една страна да си избиват президенти и конгресмени:) Знаеш ли я коя е:) Една от най-демократичните!

55

до 64

преди 12 години

Доооообре!Ще очаквам да "свърша като Кадафи!"Малееееееееее!!***!Ама дотогава все пак си сложи телените бикини!

54

Марк

преди 12 години

Какво има да се спори с русофилите!Русия се разпада пред очите ни!За съжаление!Всъщност Русия трябва да се подкрепи от нас цивилизования Запад, защото тя е живият ни щит срещу Китай!Само, че тук не става смислена дискусия!Даа!Лошо е когато се съчетаят комунистическо възпитание и русофилство!Пълна скръб!Аре, да се отдам на обилният обяд, който ме чака!Няма ли някой да каже, че му е празен хладилника и , че ББ е виновен?Мухахахахахахахаа

53

До марк от 54

преди 12 години

Хайде не плаши толкова! Да не си бършеш лицето като Кадафито! Внимавай в езика да не свършиш много зле!

52

Анонимен

преди 12 години

54 Хайде не плаши толкова! Да не си бършеш лицето като Кадафито! Внимавай в езика да не свършиш много зле!

51

Анонимен

преди 12 години

"Естествено, че предпочитам САЩи Запада, пред азиатщината и тъпоумието!"Не се пък ли запита поне веднъж дали "САЩ и Запада" те предпочитат теб? :)))Щото като че ли, виеш по форумите на гладно, а пък от 22г сме им първи приятели на "САЩ и Запада".

50

Анонимен

преди 12 години

57 - Само като ти види правописа Лавров и ще изпадне в потрес:))))) После и куршум трябва да му леят, като е видял какво бъдеще му очертаваш:))

49

за 56

преди 12 години

САЩ мой човек е една държава където ВСЕКИ може да живее. Там живеят много руснаци също.И там всеки си пази своята култура. Така че говориш без да знаеш.

48

Анонимен

преди 12 години

56Значи предпочиташ САЩ и Запада, ама бащица не ти трябва:))))))) Колко *** трябва да е човек, за да напише подобно нещо:)))))

47

Марк до 54

преди 12 години

Анонимко, много си сладък!Само да те набарам , как ще ти запука!