105

dedo

преди 12 години

Обвинителен акт срещу българската ***!***.bg/view_article.php?article_id=780818Много точно и ясно написано, браво ! Сега е момента да се подпукат всички виновни за убийството на България през последните 22г.!НЯМА да има друг шанс, и малкото останали кадърни и мислещи хора ще заминат...........

104

смеееех

преди 12 години

Какъв Шенген?Забравете.Има мутри има ГРОБ няма Шенген.

103

Анонимен

преди 12 години

По закона за етажната собственост всеки може да бъде изселен ако не го искат от входа, но когато цяло село поиска наркобарон да бъде изгонен - НЕ СТАВА, не е хуманно!

102

Анонимен

преди 12 години

Raztrel za Benatova pred Bosfor TV

101

Докога?!

преди 12 години

Днес президент и премиер посетиха Катуница. Президентът се държа хитро, както се полага на държавен мъж. Бойко Б. се държа като шоп от Банкя - подмина очакващите го жители от селото, а преди това се изказа ,че фамилията на Киро ще бъде изселена, ама друг път, защото това не е съвременен акт ?? и не е европейски жест ??? Затова ком.Чонов и прок.Даскалов се държаха по телевизията като бейове в тяхното феодално владение и показаха,че хич не ги еня за жителите на селото, а ще обявят убийството за случайно станало неумишлено ПТП, нищо че цяла България разбра как това е станало... Ама прокуроът е безнаказан и несменяем, депутатите не направиха магистратите избираеми, гл.прокууро си мълчи, а Чонов вкара полицията и жандармерията на Пловдив и потроши протестиращите. Затова ЕС в лицето на Шенген ни тегли шута тъкмо заради нереформираната съдебна мласт, мафиотизираната държава, престъпността в нея и корупцията на всички нива. А жителите на Катуница няма да са от верния електорат на Бб, така че остава той да разчита на цар Киро.

100

константин

преди 12 години

Тази вечер къде се събираме във Варна?

99

Умен

преди 12 години

До всички, които харесват този коментар: Вие или спите, или сте глупави или и двете. Как можете да се въодушевявате от очевидни неща. "Безнаказаност". Да, вече 67 години. И кога ни казаха, че има нещо преди демокрацията и то е върховенството на закона /Дарендорф/! Кога? Раличка можеше да ни предупреди, но трябваше да й се плати! Нека да обясни кой в една демократична държава НАКАЗВА! КОЙ? Иначе ще си мисля, че ей сега я е целунал принцът, тя се е събудила и отново има RE:TV. С всички бонуси!

98

нали!

преди 12 години

Ако имаше и Съд.система в БГ ,а то немааа,.....и кога ли ще имааа?

97

Патриот

преди 12 години

Роднините на Кирил Рашков се отричали от него, братята му се отричали от него, съселяните му се отричат от него, защо държавата не може да се отрече от него. Толкова ли е трудно да се справят с него

96

КОГА...?

преди 12 години

Кога се стига до саморазправа ?Когато не работят---институциите!22г.,-----голямото спане на власта!

95

социално инженерство

преди 12 години

Мебелите и цялата покъщина са били изнесени преди вълненията. Убиецът с микробуса първо избягал в Турция, а после се върнал сякаш се чувства покровителстван. Това са белези че зад безредиците може да стоят организиция и сценарий. Има хора които с кръв са дошли на власт и без кръв няма да си тръгнат.

94

Анонимен

преди 12 години

Сега при Милен Цветков, Инджев и един блогър се опитват да обяснят на тъпата му кратуна, че проблемът не е на Катуница, а на цяла България, той пак не вдяна, явно и той и всички "големи" журналисти са в собствен свят. И проблемът е описан точно от статията на Ралица, поздравления за което.

93

Даола

преди 12 години

Ралица, много хубава статия: точен и лаконичен анализ и необходими обобщения.

92

до 97

преди 12 години

Не забравяй, че *** гласове се купуват и цели урни се падменят в края на изборният ден.ГАРАНТИРАНО ОТ ГЕРБ !

91

Анонимен

преди 12 години

Много вярна статия. С тази корупция, престъпност и безнаказаност (към някои определени хора) не знам къде се пъне ГЕРБ да влизаме в Шенген. И май само ГЕРБ се пъне, защото на абсолютно всички ни е ясно, че няма как да стане при тази действителност. И не е вярно, че само 2 държави не ни искат. Просто само 2 го казват директно.

90

:)

преди 12 години

смехххххх, чета тук коментари как ГЕРБ щело да печели избори:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Ама вие ги загубихте,само акто видях ББ как защитаваше бай ***, само си представям как в кратуната му е брояча на гласове:))))))))))) и как е коунтдоун:))))))))))))))))))))))))) Гарантирано ГЕРБ са аут!!!БРАВО за обективната статия!!!

89

Анонимен

преди 12 години

Българската армия винаги трябва да е до народа и да е на негова страна.Не защото ние го искаме, а защото иначе не може да бъде.

88

Шенген

преди 12 години

Цецко твърди, че Холандия ни отхвърлила заради вътрешен проблем за Шенген. Ние всички проблеми ли сме си решили, държавата стои ли зад гражданите си, те защитени ли са, или парите са най-добрата защита

87

Mickey

преди 12 години

Направи ми впечатление как милицията стоеше кротко докато организираните(от кого ли?) футболни фенове палеха къщите:)После спреънаха за пред света некви арести , мижи да те лажем:)Цар Киро е почетен член на ГЕРБ (преди това на БСП) и агент на ДС ! "Обикновен" местен велможа като другите "арийски" Мутри с черни джипове по места!ДА АМА НЕДОВОЛСТВОТО СЕ КАНАЛИЗИРА, не към истинските виновници за положението в БГ, а удобничко , към ***(чиито криминални "занаяти" са също под арийски контрол)

86

прасчо

преди 12 години

*** казал,че е от ГЕРБ....дрън дрън,просто е *** от страх и е готов на всичко,само да запази *** си цял и жив.....Питате ли се някога защо в България забогатяха,бивши свинари,шофьори на Партийни босове,борчета и други видни умове и интелектуалци?