508

Мартин

преди 13 години

Волеб е човека ......сега сме поробени Българи

507

Анонимен

преди 13 години

МВР защитава само мутрите ...*)))

506

Анонимен

преди 13 години

И до него стигат подкупите! Но явно не е смеел да даде заповед да се бият българи,защото щеше да стане в цялата страна, по подобие на Лондон преди 2 месеца! Народа вече не издържа и малко му трябва да се вдигне!

505

Анонимен

преди 13 години

Как да разбере завалията, колко е скери ситуацията в България,след като по време на "следването" си е взел само един изпит с главата си (когато е правил челна стойка).

504

Анонимен

преди 13 години

МВР Е СОТ ***

503

Анонимен

преди 13 години

МВР,КОРУМПИРАНА ОБСЛУЖВАЩА МАФИЯТА ГРУПИРОВКА

502

az

преди 13 години

През 1978 г. зла съдба застига семейството на ген. Стойо Неделчев-Чочоолу (1908 - 1987). Негови роднини са брутално убити в пловдивския ромски квартал "Столипиново". Говори се, че *** заклали и ограбили сина и снахата на Чочоолу (в условията на тогавашното тоталитарно информационно затъмнение този факт не вижда бял свят). Убийците не са заловени. Бесен, генералът дава заповед на старозагорската танкова дивизия да се придвижи до Пловдив. Десетки бронирани машини тръгват от Града на липите, за да дебаркират в източния квартал на Града на тепетата, където се намира "Столипиново". Танковете навлизат в гетото, като при вида им всичко живо мигновено се скрива. Изстрел не е бил произведен, но кварталът е изглеждал сякаш бил обезлюден - разказват по-възрастни пловдивчани. За този акт Чочоолу, с партизанско име Пантерата, заплаща с военната си и с политическата си кариера. Този факт беше старателно прикриван от комунистическия режим. Дори в интернет хората го споменават с недомлъвки, идващи от нечак дотам голямата им информираност

501

То ще се види

преди 13 години

Поне 20 години затвор за Рашков и внуците му! Ако властите опандизят ***-престъпници, хората ще знаят, че правосъдие има. Ако не го направят, разочарованието от ГЕРБ е неминуемо и наказателните вотове са само въпрос на време. Защото хората ще смятат, че ГЕРБ прикрива и има интерес да прикрива престъпника Кирил Рашков и внуците му. Смъртта на Ангел не е пътно произшествие, а преднамерено убийство и организиран заговор. Шофьорът на буса е изпълнявал поръчка.

500

2009г,- новини

преди 13 години

Официално удостоверение за членство в ГЕРБ получи известният ромски бос Кирил Рашков, по известен като Цар Киро.Монархът бил получил мястото си в Бойковата партия лично от нейния неформален лидер в централата й, в административната сграда на НДК. Само дни преди изборите, ромските кланове се разделили на политически лагери. Мълвата, че Дон Цеци е застанала на страната на БСП, а скандално известният кирил Рашков-Цар Киро агитирал братята си по съдба да гласуват за Бойко Борисов. Двата клана са се разделили от омраза, стигнало се дори до кървави сблъсаци, коментират представители на ромския етнос. След победата на Борисов обаче лагерът на монарха Рашков бил щедро възнаграден за саможертвата, а самият ромски лидер-приет официално като борец за каузата на ГЕРБ, както казал самият Бойко Борисов. от днес насам с чиста съвест може да се смята, че *** неформален лидер на партията се казва Кирил Рашков-Цар Киро, говори се в ромските среди.

499

АЛОУУУ

преди 13 години

И народа може да действа много остро..да не ти се налага да го изпитваш,че ще се чудиш от къде ще командироваш милиционери,ако дойде време да те вадят така от къщата ти като спонсора ти !Тва да е ясно щото сте има няма 50-60 000 но ние сме 3-4 милиона българи и фантазията ти е бедна кви намеци правиш,***!!!

498

Анонимен

преди 13 години

Изключително показателно за цялата ситуация е намереното в скъпия автомобил (който местните хора опожаряват в гнева си) на Рашков разрешително издадено от общинската полиция, позволяващо му да се движи свободно, откъдето реши и както реши, без да се съобразява със закона.Колко дарения е направил Цар Киро на МВР?!?!??

497

Анонимен

преди 13 години

ЦЕЦОО,ОТИВАЙ ДА СЕ МОЛИШ И АКО ТРЯБВА ДА ДУХАШ НА АЛЕКСЕЙ ПЕТРОВ,А Е ПОРЪЧАЛ ДА СМАЧКАТ КРАКАТА НА НЯКОЙ *** А СА ТИ ПОТПАЛИЛИ ИМОТИТЕЕ

496

Анонимен

преди 13 години

ЧЕТЕТЕ КАЗАНАТО ОТ ЖУРНАЛИСТКАТА СВЕТЛА ПЕТРОВА,ТОВА Е ЖАЛКАТА ИСТИНА.НЯМА ОБЕКТИВНА ЖУРНАЛИСТИКА,А ИМА САМО ЖУРНАЛИСТИЧЕСКИ *** ,В ЛИЦЕТО НА БТВ,НОВА ТВ И КАНАЛ 1.КРАЙНО ВРЕМЕ Е ДА СПРЕМ ДА ГЛЕДАМЕ ТЕЗИ ЖАЛКИ ПРОПАГАНДАТОРИ!!!ВИЖТЕ КАК МАЛКИТЕ ТЕЛЕВИЗИИ КАТО КАНАЛ 3 И ТВ7 ОТРАЗИХА СЬБИТИЯТА.БРАВО НА ТЯХ!И ЖАЛКО ЗА МАСТОДОНТИТЕ/БТВ,НОВА И КАНАЛ 1

495

Анонимен

преди 13 години

*** ЩЕ ПЛАЩА ОТ ДНЕС ТАКСА ЧЕ Е ГРАЖДАНИН НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ, АКО НЕ ПЛАЩАТ ДА ИМ СЕ ВЗЕМАТ ЛИЧНИТЕ КАРТИ ИЛИ ДА СЕ ИЗСЕЛВАТ

494

Анонимен

преди 13 години

Този главен Прокурор на Пловдив дето го дадоха по НоваТВ бе преподавател асистент във Висшия Селскостопански Институт по История на БКП.

493

Някой

преди 13 години

Този път Цвъки е прав. Само да бяха дали команда за атака за 4 мин щяха да на изпопребият. Но там освен буйните младежи на първа линия имаше и по-умерини на втора, а също така имаше МНОГО местни жители от Катуница. В това число включвам както мъже, също много жени, деца, и пенсионери. Представяте ли си картинката как се газат Пенсионери и какво щеше да стане! По добре да изгорат 2-3 *** къщи и нервите да се поуспокоят..

492

Българин

преди 13 години

СТИГА САМО СМЕ СЕ НАДЪХВАЛИ ПО ФОРУМИТЕ !!!! КАЖЕТЕ КЪДЕ СА СБОРНИТЕ ПУНКТОВЕ ЗА СТОЛИЦАТА !!!!! НЯКОЙ ИМА ЛИ ИНФОРМАЦИЯ ????? ЩЕ ГИ НАКАРАМЕ ДА СЕ РАЗТРЕПЕРЯТ !!!!!!!!

491

до българин

преди 13 години

За София знам само утре в 19, ама по-ранен протест не знам има ли.

490

Анонимен

преди 13 години

Тоя пишман Минъстър отново си ОПРАВДА НРКАДЪРНОСТТА!?

489

Лор

преди 13 години

Утре съм на работа и си лягам , гнусните гербери да ходят да се молят на непогрешимите борисов , цветанов и другите *** , да си се радват на потния си певец , и да си мислят , че от това по хубаво нема.