71

как

преди 13 години

Ами идеално и привържениците на Герб ще бъдат на предизборните митинги на БСП нали те са му феновете.

70

leonsio

преди 13 години

Роска, най- добре отиди при Мадам Тюсо, наснимай се едно хубаво, че това ще ти остане! Хем да не трошиш пари, хем да не си губиш времето! Ама първо питай Бойко, може ли!

69

стандарт брой5128

преди 13 години

БСП тръгва да превзема Брюксел с краля на поп фолка Азис. Столетницата включи костинбродския славей в предизборната си кампания за евродепутатите. Това обяви вчера Нидал Алгафари. На БСП ще помагат още Ивана, Анелия, Камелия и Софи Маринова. По концертите им ще пеят още "Каризма", Мариана Попова, Веселин Маринов и Николина Чакърдъкова.Червените стартират предизборната си кампания на 20 април. Тогава всичките 5304 градове, села и махали в страната ще осъмнат с червени и бели "точки" - кръгли плакати с изписани имената на селищата и посланието "Европа за теб".Алгафари заяви, че БСП няма да вади компромати за опонентите си, освен ако червените не бъдат предизвикани.

68

Ейс Вентура

преди 13 години

С тази си физиономия Плевнелиев влиза в кабинета на Бойко Борисов гол всяка сутрин.

67

Анонимен

преди 13 години

Обичаме ГЕРБ. Това е партията на народа.

66

за ГЕРБ

преди 13 години

АЗ МУ ПОЖЕЛАВАМ НЕУСПЕХ И ТВЪРДО КАЦАНЕ СЛЕД ИЗБОРИТЕ.-------------------ДА ПРЕБЪДЕ БЪЛГАРИЯ ЗАНАПРЕД-----------------

65

Анонимен

преди 13 години

Бойко Борисов шеф на ПИРАМИДАТА ГЕРБ

64

Питанчо

преди 13 години

А Силви Вартан наясно ли е кого подкрепя? Наясно ли е, че ГЕРБ означава Групировка от Ербап Разбойници и Брокери? Наясно ли е, че ГЕРБ толерира корупцията и не прави абсолютно нищо срещу битовата престъпност? Не е наясно, разбира се, иначе нямаше да ги подкрепя.

63

11

преди 13 години

Елементарно Уотсън!Утре на първа страница на всички вестници да бъде побликувана тази новина.Тя е по важна и от Шенген.

62

Анонимен

преди 13 години

Бойко Борисов ЛИЦЕ И МИНИСТЪР от ГЕРБ

61

о.t.e.r.o

преди 13 години

Благотворителната Силви Вартан.Браво,браво

60

Анонимен

преди 13 години

Междувременно, Вартан си взела комисионната, и на пу*ата и все тая за българите и България...

59

Анонимен

преди 13 години

АЗИС - ЛИЦЕТО НА БСП !

58

още

преди 13 години

Припомняме, сред изпълнителите, участващи в предизборните прояви на социалистите са Азис и Ивана.Преди няколко дни вторият в листата Илияна Йотова коментира, че българите не трябва да са пуритани. Йотова изтъкна, че в коментарите за участието на Азис в предизборната кампания има много лицемерие.Колегата й от кандидатската листа Георги Близнашки пък отбеляза, че Азис не би могъл да промени БСП, напротив, левицата може да повлияе на певеца в положителна посока.

57

Ѝордан

преди 13 години

Плевнелиев престани да ходиш по света като *** преди да си избран ! Или и ти да не си по-назад комунистическия представител ? Не мога да разбера съвременните политици- мислят си че като се снима с някоя мечка и ще победи на изборите ? Народа ще гласува заради Боѝко а не с кого си се снимал !

56

Анонимен

преди 13 години

Фолкпевците са хората, които събират най-широка аудитория на предизборните прояви на БСП.Целта ни е да представим пред по-голяма публика кандидат депутатите за Европейския парламент и програмата на партията.Това каза днес депутатът на БСП от бургаски регион Стойко Танков, цитиран от БТ

55

ужас

преди 13 години

Виждали ли сте по-*** от ГРОБ?С евтиния си пиар само отблъскват хората от себе си.Тръгнал кандидат за президент по чужбините и на чии разноски.А кой ще гласува за него и къде по точно.В чужбина ли ще гласуват или в българия.Иска гласа на баба Пена *** не отива на село да го спечели,а ходи у Париж.Гадове.

54

Анонимен

преди 13 години

Този Мистър Бийн защо харчи палри по време на криза. Нали е кандидат за президент на България? Какво търси в Германия, във Франция. С тези пари може да направи нова маркировка върху изтрирата вече такава върху "най-дългата" магистрала Люлин, която по километражни табели е част от пътя видин - Кулата. Тази магистрала не е от 0 до 18 км!!!!!

53

Мери Джейн

преди 13 години

Що не иде в Холандия да се снима така а?Ето какво е казал днес в Брюксел външния министър на Холандия: "Представете си, че имате една врата с осем от най-добрите ключалки на света - но че пред нея стои някой, който пуска всички да влизат. Тогава имаме проблем. Така че - не само техническите изисквания са важни, но и изискванията за пълно прилагане на Шенгенското законодателство по отношение на борбата с корупцията и престъпността"

52

Анонимен

преди 13 години

Най честния кандидат Плевнелиев , МИЛИОНЕР наистина трябва да се откаже от заплата и да работи 1 мандат благотворително в полза на народа , нали са честни ГЕРБ нека не взимат заплати до края на мандата си.......