35

Анонимен

преди 12 години

"У чуждо село и керемидите бият!!" Жалко за детето и още по-жалко за шофьора и семейството му. Хем ще плати кръвнина, хем не е сигурно че ще оживее.

34

Салахадин

преди 12 години

А затвор от 3 до 5 години за безотговрните родители,(при *** процента е някъде 98-99%) ще има ли?Или задавам риторичен въпрос?

33

тираджия

преди 12 години

Чудя се как не се е случило много по рано и не се случва постоянно точно там инциденти от такова естество.

32

Анонимен

преди 12 години

Аз съм пешеходец и ще ти отговоря - няма наказания. Трябва да се наказва всеки, който нарушава правилата. Не може да търчиш на червено, за да хванеш автобус и после да плюеш шофьорите. Но от друга страна - живея на доста оживено място и улица от 5 метра (квартална) трябва да пресичам в галоп, за да не ме прегазят.

31

прост

преди 12 години

ВСИЧКИ ЩЕ УМРЕМ !!!!

30

ц-ц-ц

преди 12 години

А тия , дето са пуснали вечер 7 год. дете на улицата , те не са ли за бой ? Те са съучастници в инцидента , а се изживяват като съдии !

29

Анонимен

преди 12 години

Аз като един потърпевш снощи от това блокиране на пътя мога да кажа, че доста години пътувам именно от там и за тези доста години съм се нагледал на всякакви безобразия. *** са превърнали пътното платно в детска площатка, мислейки си, че всеки е длъжен да се съобразява с това тяхно желание.Жалка история. Снощи трябваше полицията да ги изпоприбие така както бяха блокирали пътя и да се приберат по съборетините си. Но уви само ни казаха се върнем назад и да заобиколим през Ружинци-Димово...

28

galya

преди 12 години

Аз също съм шофьор и честно да си кажа ми е идвала някой път да сляза от колата и да набия някой пешеходец.А най ме е яд когато видя баба или мама да дърпа детенце за ръка и да пресичат на червено - направо издивявам ...ей.... какъв личен примевр дават?!Глоби и глоби ....

27

онбашията

преди 12 години

вероятно са ***, българите са твърде импотентни за да вземат правосъдието в свои ръце, и за това напълно справедливо ще отидат в историята.

26

Анонимен

преди 12 години

Ако не е имало Българи свидетели край с момчето.Там е байр + завои + масово ходене по улицата.За онези който не са минавали да не коментират обстановката там,защото е трагична!!

25

Анонимен

преди 12 години

az bih go ubill, ako ubie deteto mi

24

нервна

преди 12 години

Вчера около 19.15 часа. в с. Арчар, на главен път II-11 тАз пък питам,какво прави дете на 7 години,вечерта,на главен път само?!Нямаше ли закон за родителски надзор върху деца до 12 г?

23

Анонимен

преди 12 години

Абе български ***, вие не заслужавате да живеете бе! Какво като детето е ромче, да не би да не е човек?

22

Расист

преди 12 години

Скапани ***...МРЕТЕЕЕ!

21

...

преди 12 години

Хайде стига с това "Бог да го прости..."!Кой ще прости на този Бог,че това се е случило?Що се отнася до инцидента-жално ми е и за двамата.Това е най-лесният и често срещан начин да си съсипеш живота.Както казват хората:"Секунда невнимание-цял живот страдание..."!Тъжно...

20

Ру

преди 12 години

Какво е наказанието за пешеходец пресякъл на червено? А за пешеходец, който се движи безцелно по платното? А за пешеходец, който пресича по диагонал? А за лели, който си бъбрят на пътя? А за пешеходци, които не изчакват зелен сигнал на тротоара? А за родители, които не учат децата си на правилата за движение по улиците? А за училищата? Карам кола всеки божи ден и ще ви кажа, че има доста откачени шофьори но *** пешеходци са в пъти повече. Погледнете и себе си, ПЕШЕХОДЦИ!

19

отвратена

преди 12 години

В населено място трябва да се внимава а не да се кара като на рали .........

18

отвратена

преди 12 години

Чета коментарите и си мисля че само Бог знае истината ........

17

до 10

преди 12 години

Е вземи си го у вас тогава това ***, или в случая плати му погребението - реви на чужд гроб нали е като твоето дете ??! Разнежена ***...

16

Анонимен

преди 12 години

Бе и моето дете да беше щях да пребия шофьора ако имах възможност.И все пак той може и да не е виновен,нека се види бил ли е пиян първо.Дано почива в мир детенцето!