17

диваци безмозъчи

преди 12 години

Още преди да отворя статията знаех, че с ***. Трагично е служители на държавата да бъдат бити от неандертарци. Толкова е жалко, че чак ми се плаче за тези мъже /полицаите/ които весто да стрелят, трябва идтърпят побой- а уж представляват държавата. Гавра с държавата е това *** недопустимо, просташко, долно, скотско поведение...Те на разбират от друго освен от бой. Трюбва да се страхуват от полицаите и да треперят само като ги видят!!!!!!!!

16

ч

преди 12 години

Ако полицаите бяха застреляли някой, щяха да пишат ето "полицейщината", а тези *** с друго не се оправят , за това има страх и несигурност в действията на полицията.

15

димитрова

преди 12 години

е така е като няма закони,трябва тези твари ,,***,,само като видят полицайте да козируват и да треперят,а то става точно обратното..........истината е че полицията няма никакви права, *** то така е в такава държава каквато е управата такива са и законите

14

Zlatitrap

преди 12 години

Здравейте. и , да нападателите са роми , да не кажа циганни. Доколкото разбрах полицайте са имали акция , тоест били са цивилни. При опит да хванат диларите , се намесват останалите полу-човеци от мааалата и започват да бият полицайте , не след дълго пристигнаха около 20-тина патрулки и 2 буса жандармерия. Има и доста арестувани , дано в момента ги обгрижват в ареста !

13

ЧЕНГЕ

преди 12 години

Тези полицаи веднага да ги уволнят . Тези пистолети за баласт ли ги носят!!!*** вече ги бият като тъпани на всякъде и за всичко!!

12

Еййй

преди 12 години

...а камион се опита да ги прегази по време на служба днес...Много зли тия камиони бре!!!

11

Анонимен

преди 12 години

kato si laeme po forumite dali 6te ima njakakav efekt? napr. mangusi v india, razboinizi v zatvora, politizi na kladata..... oooooooooooooo me4ti.

10

сол

преди 12 години

Турците винаги са били нагли, само че малко хора го виждат. *** папури напредват бързо в живота, докато *** не, т.е. турчилята са по-опасни.

9

Анонимен

преди 12 години

Не знам ама това ако е нормална държава за опит за убийство и то срещу полицаи се влиза най-малко за 15г. в затвора. То да тръгнеш да ги газиш с камиона си опит за двойно убийство. Обаче не бих се учудил ако няма осъдени. И после се чудят защо ги нападат.Като оня ден ония къде се опитаха да ограбят златарския магазин се оказа че са били арестувани и двамата братя за кражби. И утре сигурно пак ще и пуснат. Абе не знам сигурно такъв съд като нашия няма никъде по света!!

8

мравка

преди 12 години

Не е добре да се бият полицаи,но нашите нямат нищо общо с европеиските полицаи.Те са нагли и с чуство на превъзходство.Първо бият,после установяват че няма за какво.Добре са ги бйнали според мен.Не че *** са стока.

7

kir mixalaki

преди 12 години

a policaita vse po-glupova ,taka e s 6 -st mese4en kurs policai ne se stava

6

Спеца

преди 12 години

Полицията си е виновна .... позволиха на *** да им се качат на главата. Това ако станеше едно време 200 тежко въоражени милиционера влизаха в *** махала с БТР-рите и *** после помнеха 1-2 години Сега демокрация....... хаос, разруха.

5

станбето

преди 12 години

за съжаление закона си е закон, а той не е на страната на полицията ....

4

Ужас

преди 12 години

Добре де, защо няма убити от ***?! Ненавиждам дебелогъзите американци, но в едно им се възхищавам - там новината щеше да звучи така: "Двама мексикански *** оказаха съпротива при опит за арест, помогнаха им други 9 ***, резултата е 11 мъртви *** и откритите наркотици в къщите им!"

3

ХУМАНИСТ

преди 12 години

Това *** требе да се редуцират до санитарен минимум, т.е. да останат 1 000 екземпляра най-много за да събират ***.

2

Анонимен

преди 12 години

***(турците) стават все по нагли

1

Boroka

преди 12 години

Малко са ги били