46

M

преди 12 години

Срещата им е била още преди соцпленума по-миналата събота. Тогава Националният съвет на Столетницата издигна евродепутата за претендент на БСП. Това потвърдиха и високопоставени източници от Позитано 20, Дондуков 2 и централата на движението. Задкулисните игри около номинацията на Калфин бяха най-обсъжданата тема в кулоарите на червения конгрес.

45

Анонимен

преди 12 години

ЕХ БАСТУНИ, БАСТУНИ, ЧЕРВЕНИ,, ЗАЩО МУ ЗАВИЖДАТЕ НА КАДЪРНОСТА НА БАТКО ВИ БОЙКО

44

M

преди 12 години

Доган припознал Калфин за президентПрезидентът Георги Първанов лично е разговарял с лидера на ДПС Ахмед Доган за кандидатурата на Ивайло Калфин като кандидат на червените за Дондуков 2

43

partizanina

преди 12 години

32 КАЗА ЦЯЛАТА ИСТИНА.БРАВО.А ТУКА НАИСТИНА НЕ ВЛИЗА НИКОЙ.ДА СЕ МАХАМ И АЗ И ДА ОСТАВЯМ ПЛАТЕНОТО НИЩОЖЕСТВО ДА СИ РАБОТИ,ЗАЩОТО ОТ 24 ОКТ. ЩЕ Е БЕЗРАБОТЕН.

42

M

преди 12 години

Сетих се за неговия хит, когато научих, че БСП издига Ивайло Калфин за кандидат-президент. Не защото БСП е една политическа пирамида (тя, че е е), а защото той бе работил в началото на 90-те години в една базирана в Пазарджик пирамида (дружеството се е казвало Тракия-б.р.). Дали и как ще отрази това в биографията си? Поживем, увидим както казват руснаците.

41

Анонимен

преди 12 години

obeshtaniq,obeshtaniq----dokato vleze proseto v kochinata.....

40

саша

преди 12 години

Метани пак.

39

M

преди 12 години

Далавери на кандидат-президента Ивайло Калфин за милиони Rate ThisДругарят Ивайло Калфин винаги е бил много повратлив и оправен човек. Ако някой е забравил, ще припомня, че той е бил в консултантския бизнес, както пише в неговата биография в периода 1990-1994 и 1997-2000 г., като управител и старши съдружник в консултантски фирми. Този период сигурно си спомняте, че беше мътен и кървав и наля основите на първите милиони на мутрите и олигарсите. Добра закваска, нали

38

Анонимен

преди 12 години

Ей! Няма да обиждате Боко на липса на интелект! Да ни би Станишев, Първанов или който и да е за знае, че има Сомалийски залив или, че дюнера е антирерористично средство:) Нема да обиждате откривателя на България:)

37

Анонимен

преди 12 години

Хора незнам колко е добро тва правителство ама преди тия да дойдат на власт заплатата ми беше с около 40% по-висока.Сметките по-ниски а цените на храната и стоки от първа необходимост почти 2 пъти по евтини.Мисля че почти всеки би казал същото.Аз дори не се оплаквам можех да съм безработен -просто един от милионите в "армията" на безработните в страната с най-голяма безработица и беднотия в ЕС. Какво пък толкова им се радвате на ГЕРБ?По-мизерен народа не е бил от Жан Виденово време..

36

До 37

преди 12 години

Това на аватара ти Вожда на Партията ли е, мустачките са различни, но методите същите

35

partizanina

преди 12 години

платените коментари от комунистите не са важни.нямат тежест вече.заради тях тука няма никой вече.и да ви кажа нещо което е обществена тайна и се знае от всички;НА ПРЕЗИДЕНТСКИТЕ ИЗБОРИ БОРИСОВ ЩЕ СПЕЧЕЛИ МНОГО ПО-УБЕДИТЕЛНО ОТ МИНАЛИТЕ ИЗБОРИ.И ТОВА Е НАПЪЛНО НОРМАЛНО.ГЛАСУВАЙТЕ ЗА ГЕРБ.

34

anonimens

преди 12 години

13 колко си жалък:"НЕ нали " хахаха леле секретни грами и проучвания хахаха от Янето ли черпиш инфо някой с шлифер ли ги прави ..?! не ставайте смешни другари всичко свърши за вас хващайте се на работа кой където може,а чакай бе то колкото пари откраднахте сигурно 2 живота няма да можете да ги похарчите

33

до 29

преди 12 години

ЕхеееееСмятай.....Хора изчезват щото пишат срещу БОко....а? ***,ебасиАма найстина си платен драскач де...то няма как нормален човек да пише такива глупости

32

До 32

преди 12 години

Така като гледам ти също ще да си продал душата си за 30 сребърника!

31

истината

преди 12 години

ПЛАТЕНИЯ ДРАСКАЧ НА БСП-МАФИЯТА ДА НЕ МИ СЛАГА ПО 100 МИНУСА ЗА 5 МИН. А ДА ПОМИСЛИ С КАКВА МРЪСОТИЯ СЕ Е ЗАХВАНАЛ.ПО-НЕДОСТОЙНА,СРАМНА И СРАМНА РАБОТА ОТ ТАЯ НЯМА НИКЪДЕ ПО СВЕТА.СИГУРЕН СЪМ ЧЕ КРИЕ ДОРИ И ОТ СЕМЕЙСТВОТО СИ КАКВИ ГАДОСТИ ВЪРШИ ПО ЦЯЛ ДЕН.ПОВРЪЩА МИ СЕ КАТИ СИ ПОМИСЛЯ САМО.СРАМУВАМ СЕ ЧЕ ИМА ТАКИВА БЪЛГАРИ.

30

Иван

преди 12 години

Ами да ни подслушват,нека да ни тъпчат,да ни ограничават човешките права и лични свободи . Ще си берем гайлето. Защото Бойко правилно го каза. Сами сме си виновни. НИЕ СИ ГО ИЗБРАХМЕ

29

Анонимен

преди 12 години

Гледам някой е пастирал лопатите за снимката, да му закарам и колата да и мине една ръка. Каките да бяха минали един опреснителен как се държи лопата. Кефи ме на заден план бодигарда как ги пази от народната любов.

28

Ужаса е пълен

преди 12 години

В Секретни грами е описано че има десетки,дори стотици безследно изчезнали хора писали негативни мнения за сегашното ужасно мутренско правителство. Утре ще нахлуят и в нашите домове. Тогава кой,кой ще ни защити ?. Никой. Положението е наистина кошмарно. Все пак живота се дава 1 път. Никога личната ни свобода и граждански права не са били заплашени по толкова безскрупулен начин както при това "правителство".

27

Анонимен

преди 12 години

Айде стига с това, че бойко бил ***. Ми Сергей да не е по-умен. Всички знаем как си вземаха дипломите навремето децата на висшите кадри на БКП. Да не говорим че нищо не е работил. Ами Първанов, много образования дето може 2 часа да ти приказва и нищо смислено в крайна сметка да не каже. Това ми било академичен език някои ще кажат. Академичния език в БГ е изкривен от БКП.