18

работещ

преди 13 години

Абе, я ГЕРБавата ***, изберете го най-после това перекенде за президентин, че взе да ми омръзва от лъжетие и хвалбите му. Магистралите и интегрирания транспорт до Луната може да ги прави и Фандъкова, нали великият Плевналиев каза, че за министър трябва да си мениджър като него (златен), няма нужда да разбираш от дейността, която командваш.Айде, тичайте, че сиктир и от него и от вас и от Бойковците ви.

17

Анонимен

преди 13 години

"Инфраструктурата е тотален приоритет на тази партия и на това правителство". Плювналиев пак се изср@. И какво като ви е тотален приоритет. Само за последната година спад в инфраструктурното строителство с 46%. За ремонти и поддръжка да не говорим. Голяма част от пътищата вече са непроходими. Пълен провал в магистралите - няма и 12 км, построени за 2 години. Невероятни цени - 80 млн. за 2 км "южна дъга".

16

МОРСКИ

преди 13 години

Ние децки велосипеди не правим ,но започваме локомотиви!! Тези хептен за канарчета ни взеха!!!А БъСъ да не идва в Бургас ,че ще го изцапа!!!!

15

Роли

преди 13 години

"Поставяме си нови цели гражданите в България до няколко години да пътуват до Бургас за три часа както с влак, така и с кола по "Тракия". По този повод сливенските железничари заявиха: "Досега стигахме за 2 часа, ама щом е казал министърът за 3, ще стигаме за 3!" :)))))))))))

14

жител

преди 13 години

Този ми падна в очите така бързо, както се и издигна навремето. Тзои е болен мозък, който абер си нема от действителността в БГ. Все едно живее не в БГ а в некоя съветска тайга. Баси вересията баси и бездарието...

13

Анонимен

преди 13 години

Абе те да махнат камерите и катаджийте, пък ние и сега можем да си стигаме за 3 часа

12

а бензина

преди 13 години

За 3ч до морето, чудесно, ама бензинът е 2.50!Да намалят акциза и контрол над ЛУКоил!

11

byrzia

преди 13 години

wyh - kwi sa tia trolei va - po 1 milion evra parcheto.

10

Анонимен

преди 13 години

Че аз и сега стигам по бързо до Бургас!!! Или под "граждани" на България се разбира само жителите на София!?!

9

Анонимен

преди 13 години

Мрънкачът отново ръси простотии.

8

Софиянец

преди 13 години

А, защо държавата да не построи завод за трамваи?!?! И защо изобщо трябва да се строи нов завод, като такъв има от десетилетия? Или е по-важно да се пълнят гушите на знайни и незнайни "бизнесмени" с обществени поръчки?

7

му

преди 13 години

3 часа е до Стара Загора... по магистрала. Но нищо не пречи да помечтаем.

6

do 1

преди 13 години

Ти си още по-болен мозък, щот се оплакваш 24/7

5

Анонимен

преди 13 години

ХА-ХА-ХА.На *** народ - простотии.

4

БъСъ

преди 13 години

Въйй тоя е баси маняка ! 3 часа и с в Бургадидас ! ДА ЖИВЕЙ РОСЕН ПЛЕНВЕНЕЛИЕВ !

3

ox

преди 13 години

Айде пак тролей тролей.. дайте на хората работа, построете им детски площадки някой нов завод , фабрика.. да има работа кви са тия глупости тролей и градски транспорт.. *** държавата. предизборни лъжи

2

Анонимен

преди 13 години

И какво от това, парите ще им стигнат само за едното пътуване /тва ще е така ако политиката на ГЕРБ се запази каквато е сега/ Защо въобще да пътуват?

1

СПАС

преди 13 години

Тоя пък е въздуха на кабинета- ей Въздух ти си болен мозък също като шефа ти Бойче. Да не пускате влака стрела олигуфрени на ГЕРБ