52

himle

преди 12 години

Ameika e na kolene, gotova za dulgi godini duhane na patlacite na kreditorite si!!! evreite unishtojiha Amerika!!

51

elnino

преди 12 години

Evreite susipaha tazi velika strana! Dokaraha ya do prosyashka toyaga!!! Specheliha trilioni dolari i razbira se , gneva i omrazata na chestnite trudovi amerikanci! Idvat loshi godini za evreite, sled tozi krah!! Germaniya, s Kristalnata nosht, Amerika s drugo!!

50

...

преди 12 години

48Уникален умник си честно!!!аре добре...живей...Американците фалираха...едвам живеят...Руснаците цъфнаха и вързаха...пуснаха даже и вода в домакинствата уоу...средната заплата в Русия е 300-400$...а Американците живеят с по 200...и отиват в Русия да мият ***...доволен ли си ся...

49

Златев

преди 12 години

Тук разни *** се вживяват в ролята на адвокати на Америка и с все сили балкански са се хвърлили да я защитават от злодеите руснаци. Кротко, момчета, да не се сецнете в кръста.

48

до 42

преди 12 години

обаче с тия мижави 100 млрд да ми изкарвате че едва ли не Русия държи САЩ жива е глупаво...и самият факт че го твърдиш показва колко си интелигентен...ама русофила си личи.---Дядо, дядооо, ама вече хич не помниш и не осмисляш! Прочети отново пост 36, който коментираш - там пише Китай и Русия, не само Русия, и са дадени като пример да осмислиш какво е това дълг, заем, какъв е механизмът на получаване на живи пари от други държави. Тебе все те избива на русофили, американофили и други простотии.

47

СТРАНДЖАТА

преди 12 години

А китайците и руснаците имат ли някакви банкови гаранции... - някакви ипотеки... - нямат, но специално за тях Централната банка ще напечата чисто новички 100 доларови банкноти... - ще им се издължи до последния цент...

46

ФАКТ

преди 12 години

Вътрешния дълг е даже по- страшен от външния. Когато държавата спре плащанията, изчезва войската, здравеопазването, и ИЗБИРАТЕЛИТЕ.

45

СТРАНДЖАТА

преди 12 години

За това гласувайте за мойте хора от ДПС.

44

X

преди 12 години

БВП на Америка е 7, точно 7 (седем) пъти по-голям от този на Русия.

43

до 39

преди 12 години

най-сетне да изкара някой тази класация...тва са смешни суми...тва ли е завтъването бе...хах

42

до 36

преди 12 години

добре бе умнико...100 млрд$ са Руските вложения в Американски ценни книжа...кажи ми тва сериозна сума ли е за държави които си играят с трилиони...към Китай е 1,4 трлиона...общо 1,5 трилиона към тези 2 държави...имат и около 2,5 към ОПЕК и Световната банка...и това е...останалите 10 трилиона са си ВЪТРЕШЕН дълг...ем извинявай обаче с тия мижави 100 млрд да ми изкарвате че едва ли не Русия държи САЩ жива е глупаво...и самият факт че го твърдиш показва колко си интелигентен...ама русофила си личи.

41

СТРАНДЖАТА

преди 12 години

# 31 РуснакХвала на руснаците... - те са най-големият донор на Щатите без, дори да съзнават това... - но това са мръсните пари на путиновите олигарси... - така, че да не плачем за тях...

40

Бинго

преди 12 години

Виждам, че повечето от пишещите имат твърде малко информация, затова ще си позволя да припомня една малко стара новина - Нюйоркската фондова борса вече е притежание на германците. Скритата новина е, че през последните години все повече американски фирми преминават в ръцете на чужди държави, съответно и печалбата се изнася от САЩ или се рефинансира, но остава чужда собственост.

39

топ 10 на лихварите

преди 12 години

САЩ имат да плащат лихви и главница на:1. Китай -1 трилион и 160 милиарда долара.2. Япония има да взема 882 милиарда3. Великобритания 272 милиарда4.Oil Exporters $211.9 милиарда5. Бразилия 186 милирада долара6.Caribbean Banking Centers $168 милиарда7.Тайван 155 милиарда8. Русия 151 милирада долара9. Hong-Kong 134 милиарда10. Швейцария 107 милиарда долара

38

rock-n-rollah

преди 12 години

Изглежда Господ си знае работата. То не може да си най-големия терорист на планетата и да воюваш в името на анти-тероризма съсипвайки хиляди невинни животи!

37

Федералния резерв

преди 12 години

Какво се получава? Америка взема заеми от федералния резерв и им плаща в ценни книжа, които уж са покрити от БВП.. А какво ще стане, когато федералния резерв разполага с над 100% от БВП на щатите? Какво ще стане ако фед. резерв си поиска парите? NWO?

36

до 30

преди 12 години

но пак ти казвам това са вложени пари от Русия в Американски книжа...а не както го изкарваш няква делегация да ходи да моли за борчове което е смешн--На тебе от писане май не ти остава време за четене! Ходиха в Русия и Китай да ги молят за заеми, да купят ценни книжа... - т.е. те искаха живи пари, искаха американски долари от чужденци. Тези долари китайците и руснаците са ги получили срещу китайски и руски стоки - айде сега да не се учим на основите на икономиката! Чети повече, па и помисли!

35

СТРАНДЖАТА

преди 12 години

Гот ми е да съм анонимен гей в този форум.

34

Анонимен

преди 12 години

направо да й бият фалита на тая пародия консуматорска и да се приключва с тия драми

33

mitko

преди 12 години

евреите ще си отмъстят за хитлер.банките ще накарат да фалират нации първо гърция а после и други държави