22

сащ

преди 12 години

то на запад и при нас бензина 1 един лев и половина а тук ще стане 3 лева

21

Анонимен

преди 12 години

Цветан Цветанов, *** еничарско, защо не арестуваха твоите хора онези ислямски терористи, които хвърляха камъни и раниха БГ депутатка? Защо не арестуваха твоите еничарски *** в униформа човека , който изкара нож на покрива на тоалетната пред джамията и налиташе на българи. Защо бе, *** скапан?! При положение че има кадри за тези действия-вижда се как ислямист вади нож и налита на българи. Защо не го арестуваха твоите еничари бе, бай Х.Й? Тръгнал срещу неизвестни хора иначе.*** смотан!

20

Ka

преди 12 години

Ха , ха за физкултурника всичко е ясно.Тоя и одеяло да му хвърлят неможе да го хване та бандит. Смешен ми е така наречения независим Великов, Такива яничари са най вредни , лиже около министъра и дава акъл аман от темерути и блюдолизци

19

Хайде

преди 12 години

Хайде да броим министрите:***, два, три, четири...

18

Разпад на България

преди 12 години

Това е един от първите симптоми за предстоящия разпад на България. Явно има мощни сили които не желаят стабилност и законност в България. Всичко това ще завърши с с хаос и мафиоотизация по Колумбийски сценарий. Ако нещата продължат така това ще е началото на края за България.

17

Калин

преди 12 години

къде ги тези "успешни акции" всичкото оневинено :) цецко.. кажи си, че обслужихте мафията .. хората ще ви разберат :)

16

Паша

преди 12 години

Не сте лоялни!

15

сащ

преди 12 години

искам да вдигнете бензина до 3 лева храните да скочат бг да обеднеят

14

Боооже боже

преди 12 години

"В момента заради това, че се проведоха толкова много успешни акции в областта на сигурността и министър Цветанов получава подкрепата на нашите западни партньори, " ДААААА като например Акция "Кока"- 30гр. наркотиц, двама дилъри . ТЕЖКА ОПЕРАЦИЯ, интерпол, европол, *** и ЕКЗИТ ПОЛ участвали дочух с над 3000 човека отряд!!!

13

xaxaxa

преди 12 години

"...независимият депутат Тодор Великов" с подкрепа за ГЕРБ. Колко ли имота Цецо Имота им е подарил? Великата демокрация на посланика Уорлик! Само в БГ !!

12

Dolu banditite

преди 12 години

interesno, koi li sa tezi elementi koito iskat da destabilizirat nai-stabilnoto ptravitelstvo, sustaveno ot absoljutno chestni i chisti pred zakona hora?Kakvi li sa tezi gadove koito iskat da razrushavat mira i spkoistvieto v BG, visokija ni standart,da provokirat horata taka dovolni ot upravleneito na GERB i osobeno ot inteligentnostta, umeniajat i chestnostta na premiera n supodvijnicite mu? Osobeno sega v letnija peruiod kogato vsjako semistvo moje da otide na pochivka po 2-3 puti, da pazaruv

11

Анонимен

преди 12 години

Цветанов как ще ги хванеш когато и ти си един от тях , как....?

10

boro

преди 12 години

Цвъци и аз предполагам.

9

cvetko fizkulturata

преди 12 години

az znaq 4e te znaqt 4e az znam 4e sam oligifren

8

АРКАН

преди 12 години

Какво означава предполагал?Какъв вътрешен министър може да е един неуспял спортист - физкултурник?Това правителство е най-големия провал в Бг!Може би трябва да поставим камери пред всички партийни офиси и централи - това е поредния знак за агонията и ниския управленски капацитет на Цветанов.То не бяха апартаменти,флашки СРС-та.В какъв жалък сапунен сериал ни забърка това правителство на полицейщината и безхаберието!Строели магистрали - смях!Всички проекти са с евросредства не с бюджетни!

7

сащ

преди 12 години

цветанов добре си взршете работата.помагате на нас

6

Анонимен

преди 12 години

Ето какво се получава, когато действащ вътрешен министър е шеф на предизборния щаб на партията си. Още няма разследване, но има "хипотези" и те, разбира се са свързани с политическите опоненти. Цветанов до такава степен се е самозабравил в двойнствената си роля, че вече се държи като, че ли партията му и министерството са едно и също. Той на практика върна МВР в дните, когато беше милиция.

5

Даниел

преди 12 години

Грешката на Борисов, е че не успя да ги осъди всичките и да ги вкара в затвора - Станишев, Костов, Доган, РЗС. Всичките са затвора.

4

Анонимен

преди 12 години

Сбирщина от мутра-ченге-мутра.Що е то...........?

3

ХАХХА

преди 12 години

Ми то всички знаят кои са