69

БАЙ КОЛЮ

преди 12 години

ТИЯ ОТ РЗС И ТРАКТОРА ИМ САМИ СЕ ВЗРИВЯВАТ АМА ДАНО ДРУГИЯ ПЪТ ДА СЛОЖАТ ПО ЕДИН ЧУВАЛ ТРОТИЛ И ДА НАСЯДАТ ОКОЛО НЕГО.

68

О неразумни УРОДИ

преди 12 години

Утре като гръмне бомба във вашият дом, и пуснат новина за това, и аз ще напиша "Самовзривили сте се".Като говорите излагайте доказателства, или изобщо не пишете.

67

Анонимен

преди 12 години

И е направено от ГЕРБ и ще се използва от Борисов и Цветанов за саморазправа с когото си поискат - абсолютно всеки гражданин могат да обявят за заподозрян а абсолютно всеки политик за поръчител - да след 2 години ще е ясно че не са това заподозрените , но ГЕРБ ще са си опекли питката.Помислете - кой има интерес , в кого е властта да посочи и задържи когото си поиска за тези взривове

66

глупости!!!!!

преди 12 години

сами са си ги сложили !!! тия савсем за балами ни вземат - баси детската градина ........ паляци !!!!!!!! 6то не обесят янето у тях и да казят после 4е боико го е сторил ???? то вече тяхнта комедия взема да става опасна !!!!!!!!!!! ***

65

езоп

преди 12 години

боже тия колко са прости и искат нас да изкарат по - прости и от тях! правителството било хвърлило пиратките! ако правителството искаше да смачка тия ***, щеше да им искара всички далавери наяве, ане да се занимава с простотии! а това не са никакви бомби, а обикновени пиратки, които само да вдигнат малко шум, без да нанесат сериозни щети, защото този, който ги е поръчал, не само е ***, но и алчен! да не му излезе много скъпо!

64

в-к Герберско дело

преди 12 години

Само полицейски филми. Много хубав филм за ареста на един министър....... ..Публиката се забавляваше, когато един прокурор просна някакъв министър на пода и започна да крещи: Долу! На колене! Ти си абсолютен престъпник!,....министърът се гърчеше като червей камерата го снимаше като през снайпер и всички ръкопляскаха неистово когато чуха щракането на белезниците после полицията арестува четирима лекари-убийци на новородено полицаят крещеше Какви сте вие, бе! Ще ви унищожа, ще ви сплета като свински черва! Бял ден няма ди видите! публиката се смееше лудо когато съблякоха една лекарка тя плачеше от унижение зрителите ръкопляскаха, а зад кадър Цв.Цв. викаше Убийци! Убийци! публиката викаше Смърт! Смърт! после арестуваха трима академици-терористи на преклонна възраст имаше кратък епизод от обесването на неколцина чиновници осъдени за корупция това екзалтира публиката и тя викаше още още....

63

dh

преди 12 години

БОРОСОВ СЛЕД КАТО НЕ ВЗРИВЯВА ЗАЩО РЕЖЕШЕ И КЪСАШЕ ПЛАКАТИТЕ ОТ БИЛБОРДОВЕТЕ.Я КАЖЕТЕ БЕ *** ДОЛНИ?

62

Гражданин

преди 12 години

Значи това е била целта и на Вас да ви бъде назначена охрана. Опасно хитри лисици!

61

Анонимен

преди 12 години

TEA SA GOLEMI BOKLUCI

60

66

преди 12 години

Има ли някой който да е толкова глупав за да не вижда тази смехотворна постановка на мафиотите РЗС? Тия ни мислят за някакви *** маймуни.

59

седесар

преди 12 години

Яне е прави в едно, че за две години тия комунисти и *** им червени атакисти не направиха никаква промяна в законодателството, а са болшинство. Само плюене по предишните за да оправдаят некадърното си и нескопосано разсипническо управление.

58

Цветан Караилиев

преди 12 години

До #43 Наистина,доста прозрачен опит да си направят самореклама!Ясно им е,че на следващите избори няма и да се чуе за тях,та сега правят отчаяни опити да привлекат нечие внимание.А този на снимката се е кандидатирал за президент май?Бррр...У тях дали има огледало?

57

Бай Ставри

преди 12 години

е чак бомба няма да му сложа, но с удоволствие бих му зашил 2 шамара на Серсемина

56

draznitel

преди 12 години

При атентата в Света Неделя загиват 134 души[5], други умират по-късно от раните си, и така общият брой на жертвите е 213. Ранените са 500.Наследниците на тея сега сами се взривяват за да пищят наляво и надясно

55

Анонимен

преди 12 години

Tezi qwno sa mnogo ot4aqni 6tom sa stignali do tyk. Edin vestnik si napravi PR po sa6tiq na4in. A na Semov ba6ta my se varti v groba kato gleda sina si kakvo e leke.

54

draznitel

преди 12 години

Атентатът в църквата Света Неделя е най-тежкият терористичен акт в историята на България, а по това време и в света, доколкото под терористичен акт се има предвид действие на отделна въоръжена група.Извършен е на 16 април 1925 г., Велики четвъртък, когато група крайнолеви дейци на Военната организация (ВО) на Българската комунистическа партия (БКП) взривява покрива на църквата Света Неделя в София.

53

КЪРДЖАЛИ

преди 12 години

Янка е виновна да каже къде е била в момента на взрива

52

Калин

преди 12 години

само гърбатите и позитанците въртят подобни номера и практикуват подобни практики ..нали са си близки... добитъка да им връзва на театъра .. то пък едни доклади, че остай се :)

51

Анонимен

преди 12 години

охрана искат ,мамицата им гнусна Кой ще плаща тази охрана от НСО , коли ,бензин , човешки ресурси , а ??? П ак ние народа , вашта майка недоклецана

50

Стас

преди 12 години

Такова ще е винаги дереджето докато управляват комунисти-бандитизъм и мизерия. С това законодателство бугаристан ще е винаги последната дупка на кавала в нормалния човешки свят.