112

ХИТЛЕР

преди 12 години

НАЛИ СТЕ ЧАСТЕ ЕДИН НИ МЕДИИ,НИЩО НЕ ВИ БЪРКА ДА НЕ ИЗЛЪЧВАТЕ ЗА БОЙКО НЕ ЕДИН ДЕН ,А ЦЯЛА СЕДМИЦА ИЛИ ПО ДОБРЕ МЕСЕЦ И ПОВЕЧЕ.СЪЩОТО НАПРАВЕТЕ И С ЦВЕТАНОВ. ДА ВИДИМ КАКВО ЩЕ ПИШЕТЕ.

111

ФАКТ

преди 12 години

ФАКТ Е ,ЧЕ БОРИСОВ ОТПУШИ ЕВРОПАРИТЕ ,КОИТО БЯХА СПРЕНИ НА 3-НАТА КОАЛИЦИЯ.......А ВИЕ СИ ПИШЕЕЕЕЕТЕ !КЕРВАНЪТ СИ ...ВЪРВИ ,....МЕРСИ !

110

sulio pulev

преди 12 години

DOBRO UTRO PLATENI DRASKACHI NA serGAYcho...! KAK E , BAVNO MINAVA VREMETO AAAA?OSTAVAT OSHTE 2 GODINI

109

До 110

преди 12 години

Драги Бг Турчин, така не се говори. Тук е страната в която си роден, израснал и най-вероятно учил. Трябва да уважаваш хората, сред които живееш.

108

Анонимен

преди 12 години

АЗ !

107

Анонимен

преди 12 години

От рязане на лентички дали ще остане българския трикольор за игра от българските гимнастички.Затова ли не се чува вече за техни победи с лента:):):):)

106

до:110

преди 12 години

110-Това,което си написал е чиста провокация...Правите си провокациите,а после ревете ,че сте дискриминирани,че не ви обичаме....Като не уважаваш България и българите,като не си лоялен към страната в коята си се родил,защо имаш претенциите България да те уважава и да те зачита?

105

Анонимен

преди 12 години

BATE BOIKO pari za *** ne dava...

104

Анонимен

преди 12 години

Наистина и аз се питам какво ще дават по новините си нашите медийни дупедавци, ако не показват Б.Б.? Те са свикнали досета да припкат подире му и да отразяват подробно простотиите, които говори. Вместо да информират за истинските неща, които стават по света и у нас ние гледаме рязане на ленти. Та ако не е той вероятно ще ни занимават с други "световни" проблеми, като например че овцата на баба Гичка от с. Кочан заболяла. Истината е че ние нямаме истинска журналистика и истински медии

103

MUNIO

преди 12 години

Tova sme si zasluzili , Boiko ne e vinoven,triabva da ste mu blagodarni.ako ima blagodarnost v BULGARIA

102

Шут е тоя ББ

преди 12 години

Колко станаха тия лентички бе? Ама поне да благодари на предишните, че тия обекти те ги започнаха!:)) А това, че сега ги завършиха си е чист късмет за него и не трябва да се кичи с тези лаври!:)))

101

Анонимен

преди 12 години

Мечешка услуга му направиха медиите на Борисов! Може да се каже, че те го направиха популярен, те повлияха на хората с "харизматичността" му, сега това се обърна срещу него. Друго е любопитно - как четвъртата власт става първа?! Дали не е време да се вторачим и в личностният морал на журналистите освен на политиците?!

100

до 104

преди 12 години

Румка,готин си ама се изтърка бате с тоя Копи ПейстПисна Ни ***!!!Аре Баста,молим те???То ти или наистина не ти стига умствения багаж,или си платен,или те мързи?Кое от Трите?

99

Бойко Борисов

преди 12 години

Кво лаете бе кучета ! Не разбрахте ли че Станишев е винивен.Трябва да сте ни благодарни че ви управляваме.Айде яще асвалт и по-малко вийте !

98

rumen221

преди 12 години

Приятели,Какво ни интересува егото на Боко, когато.- Чакаме Парламента, Правителството и Президента, да започнат да спазва "Харта за правата на човека", залегнала в Конституцията и част Лисабонската стратегия: Член 25 от Хартата: - Всеки има правото на жизнен стандарт, който да осъществява на него и семейството му здраве и благополучие, включително прехрана, дрехи, жилище, медицинско обслужване и необходимите социални услуги, както и правото на сигурност в случай на безработица, болест, инвалидност или овдовяване, при старост, както и при други по-нататъшни загуби на средствата за издръжка, по независещи от него обстоятелства. - Майките и децата имат право на особена социална помощ и подкрепа." Какви са минималните изисквания:- "Жизненият минимум" (гладуването) е 211лв. За физически геноцид!- "Социалния минимум" е 634лв. За социален геноцид!!- "Издръжката на едно дете" е 370лв. При по-малко се извършва Национален геноцид децата възпроизвеждат нацията...!!!- Минималната издръжка на четиричленно семейство, е 2008лв., а средната заплата е само 640лв...Или:- При средна заплата, семейния доход е 1280 лева или по 320 лв., което е по-малко дори от издръжката за едно дете...- 70% от работещите (1.8 мил.) и техните деца са Социални аутсайдери, което прави около 5.0 милиона- Към тази цифра трябва да прибавим и 90% от пенсионерите - около 1.6 мил.Истината:- 6.6 милиона от българското население са Социални аутсайдери. - Да не забравяме и около 0.5 милиона, живеещи с доходи под Границата на глада от 211лв. (границата на убиване чрез глад, както в концлагерите) или общо 7.1 милиона, а всичко това е: - Грубо потъпкване на Хартата за правата на човека!Извод:- В България живеят Нормално около 0.3-0.5 милиона души - Помните ли кой написа - НАРОДЕ...????, а неговия съратник добави Кой те в таз робска люлка люлее?А ехото отговаря Парламент, Правителство и Президент

97

до 97

преди 12 години

Боре, Боре, много си прос' бе Боре! Вземи се образовай първо, преди да пишеш простотиите си!

96

Симеон Георгиев

преди 12 години

абе не стига че ни краде ами и кой ще си мълчи !!никой няма да си мълчи докато тая гад не се махне от властта!!!

95

boza

преди 12 години

Koga ste izleznat tezisite na lyubimijat vozhd---iskam da gi imam kato ezhednevno pomagalo za vsichko !

94

ББ

преди 12 години

‎"Когато Бойко Борисов се родил, сам си прерязал пъпната връв и казал:- Откривам Бойко Борисов."Любен Дилов - син

93

до 93-та тиква

преди 12 години

Ами върви си удари един студен душ и после при психиатъра.