46

40

преди 13 години

Това не е надгробен паметник!

45

ТАКА Е В БГ

преди 13 години

...КОЙ СИ КУПИЛ ДИПЛОМА ,КОЙ НЕ ДОУЧИЛ ,КОЙ СИ КУПИЛ КНИЖКА ЗА ПРАВОУПРАВЛЕНИЕ ,.....АБЕ МОГУ ЯКИ КАДРИ .....ТЕЖКО НИ !

44

Пепи

преди 13 години

ууууу бе! ти луд ли си? явно си! много стана модерно да всеки да се прави на ексцентричен, та и той - барабар Петко с мъжете!

43

Цецко

преди 13 години

Много е просто: за хората радващи се на изкуство - има ежедневни културни прояви, изложби в галерии, музеини експозиции, концерти от различен характер и т.н. След като се жадни за изкуство - намерете си начин и утоляваите жаждата си по културен начин, а не чрез подкрепа на вандалски прояви.Колко от вас защитаващи изрисувания паметник са влизали през последната година в художествена галерия? Обзалагам се, че сте по-малко от пръстите на двете и ръце.

42

АНОНИМЕН

преди 13 години

НЕ В КРАК В ВРЕМЕТО , А В КРАК С ТЪПОТИЯТА

41

ОСТАНА САМО,

преди 13 години

ДА БОЯДИСАТ И ПАМЕТНИЦИТЕ В ---ГРОБИЩАТА---

40

до 30

преди 13 години

Какво ще кажеш, ако изрисувам със стил, надгробния паметник на твой близък.

39

#

преди 13 години

Що не вземат да му разкрасят фейса на тоя Заимов... в крак с времето друг път. ***. Радвам се ,че изчистиха паметника.. това е гавра с историята а всички русофоби са Американизирани нещастници.. с промити мозъци. хайде умрете си от яд... не мисля ,че нито щеше да остане надрасканото нито ще го демонтират.. ама вие продължавайте да си пишете сладури. bye bye ... или по точно . до свидания!

38

Иво

преди 13 години

Не, това НЕ е изкуство, кой *** го твърди изобщо???Изкуство е да създадеш нещо, а не да издраскаш и съсипеш чуждо творение!!!

37

Анонимен

преди 13 години

И на мен на ми хареса опакования от Кристо Райхстаг, ама човека имал идея - направил и хората викат "Браво, интересно"

36

д

преди 13 години

паметник. колелото се върти, другарки и другари, дами и господа. общественото преклонение пред скодоумното осквернение на този/онзи или който и да е друг паметник няма да донесе нищо добро на никого. бъдете хора, преди всичко. казва ви го един не-форумен бунтар. а тоя от статията о, той е просто една от многото политически ***. не му обръщайте внимание, като пъпките е мажеш с йод, и минава.бъдете здрави.п.с. забравих да ви кажа нещо не гласувайте.

35

драскач

преди 13 години

и от хора като мен. в софия, пловдив, карнобат, белово, плевен, русе, пазарджик, бургас ние се бунтувахме - истински, без да се гаврим с никого. просто искахме системата да ни даде шанс. това не се случи. в началото 90-93 драскахме с пастели, после ъпгрейднахме на маркери с плосък връх, а когато спрейовете станаха достаъчно достъпни, ги ползвахме малко преди да емигрираме... и да оставим тези, които се възмущаваха на истината, написана от нас, сега да се възхищават на оскверненния пам

34

драскач

преди 13 години

понякога си мисля, че хората днес са заразени с някакъв лош вирус - вирус, причиняващ късогледство и оглупяване. случката с паметника беше гавра, гавра типично по български - безсмислена и отблъскваща, гавра с паметта на хора, които са се простили с живота си дълго, преди гаврещите се да са били родени.звуча ви като пенсионер, комунист, червена бабичка, нали? е, нека ви кажа - голяма част от графитите по стените, на които така дружно се възмущавахте в периода 1991 - 2002 бяха направени от мен и

33

Всъщност...

преди 13 години

Ах..., но това е култура..., това е изкуство...., ах....

32

Това

преди 13 години

Това комунистическо ***, заедно с брата на Сергей Станишев, направиха безброй далавери по южното черноморие.СДС съвсем изпаднаха такива *** да им дават облик.Между другото тази личност има сексуалната ориентация на Станишев.

31

Oleee

преди 13 години

Божеее що за простащина и идиотизъм!?@!? И тоя е общински съветник... Скоро няма да се оправим, ама да стягам куфарите!

30

Анонимен

преди 13 години

Първо мястото на този паметник отдавна не трябва да е там, а в музея и второ какво толкова страшно е станало? Това е изкуство! Не съм чула някой да протестира, че Кристо е опаковал някоя известна сграда. Каква е разликата. Паметникът беше изрисуван със стил, а не издраскан. Колкото до руските войски "освободители", леле, така са ни "освободили", че за малко да станем съветска република! Е...ти освобождението!

29

БОЙКО

преди 13 години

ОЩЕ ЕДНО ---МИШЛЕ---

28

КУЛТУРНО ВИ МОЛЯ

преди 13 години

----МАХНЕТЕ РЕКЛАМИТЕ ,КОЛТУРНО ,АМА ГИ МАХНЕТЕ !

27

Иво

преди 13 години

Този явно е много *** и се мисли за 15-годишен пубер, селяка...