291

Анонимен

преди 13 години

ГЕРБа - "Мисия НЕВЪЗМОЖНА"

290

ДО ГЕРБЕРИТЕ

преди 13 години

Мисля че насрания Бойко се е посрал от това което следва с него по изборите. Толкова са недоволните от управлението на ГЕРБ че Бойко толкоз косми по главата няма !!!

289

Мой

преди 13 години

Не мога да разбера този човек психично здрав лие, ако не да му поставят диагноза.2000 обекта е открил, този човек лъже простият народ както си иска. Всеки грамотен може да провери кога за съответния обект е започнала процедурата по подаване на документи и съответно са започнати да се строят.Преди седмица ТОЗИ САМОЗВАНЕЦ откри пречиствателна станция и във Троян. Лично от приятел знам, че първоначалните проекти за нея са правени още преди 7 - 8 години. Т.е. важни са първите стъпки.

288

до 293

преди 13 години

Бб открива обекти и реже на обект по 10 лентички наведнаж...

287

ББ

преди 13 години

Червив с пари и Свободен...

286

Позитано

преди 13 години

Доколкото разбрах на Позитано са УТРОИЛИ хонорарите за тайните списвачи по форумите и фейсбук!!! Явно голям страх ги тресе...

285

ДО ГЕРБЕРИТЕ

преди 13 години

2000 обекта няма в цялата държава да се правят то ако има 1000 обекта няма да има криза ха ха х аха ха ха ха х а.Обектите в държавата са 2 дунав мост и БеленеМетрото и шосетата няма как да станат защото ГЕРБ са изкрали парите от винетки г-да БългариСъбирайте си *** за шарнири

284

COPY

преди 13 години

Компир, кво става , бе ???Толкова мачлета изигра , черен като *** си в началото на юни- от резане на ленти и обиколки -охранителни из страната, толкова копчета натискаше , такова количество глупости издрънка за две години , толкова посещения на Правец направи , толкова голф игрища откри....Така и не разбра , че работното място на един министър председател е КАБИНЕТА му.., а не - мутренския джип и наглеждането на "бизнеса"...И кво сега ?? Като някои други ли ?? В ЮАР - с ЦветИто ли ?? А и тя взе да остарява ...Лоша работа, рапоне ..Требе да се мисли - а ти ТОВА най- много го мразиш..А пък и не можеш..Летя , летя, летя на крилете на глупостта и самозабравата..:)) Дотам се докара , че и МАФИЯТА-твоите хора , и руските агенти- златевци, герговци и сие ,и целият 'капацитет' на ДС мозъците -няма да могат да те спасят..И тези форуми , и този НЕТ , и този ЦВ. , вместо да опандизи тези писачи ,като едно време ..::)))))))))))Лошо компир , лошо - вече започна да се давиш..Така и не разбра , че хората , гражданите ИСКАТ ЗАКОНИ и прилагането им , не на корупцията и мафията, не на олигарсите- твоите хора , не на роднинството , не на простащината и празното самочувствие , не на икономичеката безизходица и скапване , не на смачкване на малки и среден бизнес , не на мутрите от ДС и руските агенти- лапачи ...., а това само с твоите ПРАЗНИ приказки, не става ..:)))Не ставаш, застаряващ ДС-комунистически мафиоте ..Времената вече са други ..:)))

283

Помнещ

преди 13 години

ЕХ тоя Борисов е голям разрушител - докара страната до дъното само за година и половина .А колко бяхме добре преди него , толкова бяхме добре , че бяхме стигнали до 20 долара средна месечна заплата , толкова бяхме стабилни че с 6 работещи реактора на АЕЦ Козлодуй имаше режим на тока 2към1 . Такава стабилност имахме , че не се знаеше като се събудим сутринта дали 1 долар ще струва 2000 лв или 2500 лв .Еххххх какви хубави години за България бяха последните 20а, а сега Борисов за година ни съсипа

282

Анонимен

преди 13 години

*** от Банки!

281

Василев

преди 13 години

Пак ли взехте да хленчите!Казах ви стягайте си халките защото ще пада яко бачкане за по-малко пари!!!Така е в цял свят!Чакайте,чакайте Бойко да дойде и дави даде по една пачка, на някой хладилника да напълни!Защо ми се струва , че на другарите комунисти нещо губят почва под краката!!!

280

Анонимен

преди 13 години

Гласуваш за Бойко - получаваш Доган!ГАД е готова...Само подготвят психически мат'ряла...Голяма подигравка за народа са тези гнусни игрички!

279

Илия

преди 13 години

Бойко извинявай че те избрахме , но збъркахме !!!!

278

хаха

преди 13 години

Прав си ,Борисов!Такава мизерия като сегашната нямаше дори по времето на другия голям *** управлявал България,Жан Виденов.

277

ДО ГЕРБЕРИТЕ

преди 13 години

Егатии корумпираните *** ей крадене крадене само тва ви е в главата мизерници политически

276

бай оня

преди 13 години

корекция - 2 190 дни, значи са му останали 2 136 работни. е как за 2 046 дни откри над 2 000 обекта?

275

Анонимен

преди 13 години

"Шест правителства не направиха това, което моето за година"-колко е правилно в отрицателния смисъл

274

SOS

преди 13 години

Двата ПРОЕКТА на ДС,а именно: (ТРОЙНАТА КОАЛИЦИЯ и ГЕРБ )ДС- съсипаха и изкрадоха родината НИ!БОГ ДА ПАЗИ БЪЛГАРИЯ ОТ ЧЕРВЕНАТА ЧУМА!АМИН!

273

бай хой

преди 13 години

Бойко е премиер от 2 години. бше кмет 4. общо 6 г. 6 г. са 2 100 дни, + например 2 дни, ако се случат 2 високосни години в тия 6. отпуските на Бойко за тия 6 г. са поне 12 седмици, демек - 84 дни. командировки - още 60 дни минимум. значи от 2100 дни останаха 1956. е как за 1 956 дни откри над 2 000 обекта бе, *** *** неграмотен?

272

Анонимен

преди 13 години

Колко да реже , ще реже люцерната в на леля му двора , на правата на провала си тотале г-н министър председател на овчарската република