107

Анонимен

преди 13 години

Там на Позитано ежедневно ври и кипипоредния компромат се готви от зори.Малко сол, лучец, малко пипери поредната червена гнусотия се поднася в *** тепсия.Електората опитва, мръщи сеповръща, но червените ликуваттолкова са зле - не разбират, че само те си я консумират.

106

ДО 73

преди 13 години

МАТРИАЛА Е БАЛАКАНСКИ ,ЗАТОВА ИЗЧЕЗНА, НЕ Е НА УИЛК. ,А НА БАЛК.ЛИЙКСИ СЕГА УРЕЖДАТ С ВРЪЗКИ ДА ГО ПОБЛИКУВА И УИЛКИЗАТОВА И ПРОЧЕТИ ОТГ НА ПОСОЛСТВОТОАБЕ КОМУНИСТИЧЕСКА РАБОТА-СИЛНИ СА В КОМПРОМАТИТЕ-ПЛАТЕНА ПУБЛИКАЦИЯ ОТ 2006Г КОГАТО ББ ПОДГОНИ ***

105

ЛИМП БИЗКИТ

преди 13 години

або кво е това ГРАМА???? КВО ШЕ РЕЧЕ?

104

до 96

преди 13 години

Как бре,САЩ имат приятелски ракети /за приятели /,и всичките им войни са ....ХУМАННИ !

103

KOKO

преди 13 години

Мафията си има държава България...не виждам защо се учудвате...дори в Ирак са намерили бг гранати които трепят хамериканците!Остаавете ги да се поизчистят сами,всичките ни политици са мафиоти

102

мухала

преди 13 години

бай масур саполив , тоя плам по ми мяза на пионерско изказване пред дружинния съвет, аре по спокойно че ще се насереш, колкото и да му се радваш на тиквата колкото и да искаш да му го ..... занеш какво момчето си отива защото е проста тиква, и въпреки всичката подкрепа от такива прости парчета като теб , въпреки всичката власт и пари той успя за 2 години да се усере зверски и да омаже всичко около него , така че ДГД за теб за тиквата и за всички гейбери по света и унас .

101

ДЖАБА-ОРК

преди 13 години

"основният ни партньор в НАТО "- Абе ЛИЦЕМЕРИН МРЪСЕН, кокво НАТО като ти си КОМУНИСТ КРАДЛИВ и за цяла България БСП си остава една крадлива банда ловки измамници .Та на ДПС се дупеха да ги Еб.. ,та на царя се дупеха да ги ЕБ. , та заменки та какви ли не шашмалогии в енергетиката и наркотиците правиха. Хайде че не Ви знаеме насраните *** .Пенсионерите може и да лъжете с някое левче и стотинки върху мезерните пенсии но умните не може да излъжите . БСП-ОЛЕ крале на крадците...

100

az

преди 13 години

otkriha toplata voda....tova koi ne go znae

99

Анонимен

преди 13 години

Миризливите, даже вонящи червени партенки стигнаха и до американците, ако трябва комуноидите ще ги пратят и на Луната само и само да прецакат Бойко, защото неговото сваляне от власт ще им позволи да си спасят кожите, а и да се върнат пак да крадат на воля, както преди. Умират от страх от Борисов, колко помия изляха върху него, но истината винаги побеждава, след няколко дни ще се разбере, че това са поредните ялови напъни на столетницата.

98

45763

преди 13 години

Хахахаххахахахахахахахаххахахахахахаха, сега пък и САЩ - комунисти, голем смех стана в таз Балгъриа !!! П.П. Правописните грешки са умишлени !

97

Анонимен

преди 13 години

Боко нареди на Цветанов да прати качулките веднага!

96

някой,

преди 13 години

може ли да си представи :От 1989г.,българите колко са нещастни ,и това продължава ,ех как им е готино?

95

Chikatilo

преди 13 години

САЩ са зло ! Агресор номер 1 ! Цицат петрола на арабите под предтекст, миролюбиви били опазвали световния ред...друг път!!! Само *** кратуна не вижда какво става! Те ли ми говорят за далавери с петрол точно? Или амфетамини...??? хахаххахахахахаЧе те като нахлуха в авганистан вноса на хероин у тях се увеличи над 10 пъти !!!!!!!

94

USA

преди 13 години

Лошо Борисов , много лошо !

93

Анонимен

преди 13 години

до 79Уго Чавес, ***, Бин Ладен и Чик Чи Рик не са целия свят...

92

Анонимен

преди 13 години

Бойко Борисов е свързан с най-големите представители на българската мафия. Това се отбелязва в поверително разследване за оценката на риска в страната, възложено от частна банка и публикувано от американското издание Конгрешънъл куотърли, което осигурява новини за дейността на Капитолия, където се намират американският Конгрес и Сенатът, предаде Инфо радио.

91

No-USA

преди 13 години

САЩ са луциферианска държава! Прочетете книгите на Никола Николов(потърсете в гугъл) Там всичко е добре обяснено!

90

ivan

преди 13 години

Боико осадиго тоя мишок за обида няма ли начин как даго вкараме в затвора

89

Анонимен

преди 13 години

Истината за ГЕРБ не е от първостепенно значение!

88

Chikatilo

преди 13 години

Мухал...мога да те наси*ам постояно нали знаеш...последния път ме наклюкари и ми махнаха коментарите та незнам колко са ти се посмяли....май ти се скапва настроението и комплексите те забиват по главата...Сричай сричай още малко момче...ти само да сричаш знаеш...Като някой импотентен дядка дето все е недоволен от тов акой и как го управлява ! Това Че си *** грозен и дебел не значи че БОЙКО е виновен...И Барак Обама да дойде на власт тука ти пак ще миеш *** *** *** :)))