71

az

преди 13 години

trqbva da razsledvat i partiqta s 4almite !samo ediniq poboinik da se razsledva e dosta tendenciozno

70

Анонимен

преди 13 години

ДА СЕ СПРАТ МОМЕНТАЛНО И НЕЗАБАВНО ТОНКОЛОНИТЕ ПРЕД ДЖАМИЯТА!!!!!!!

69

архонт с фес

преди 13 години

а рязането на фесове,псувни и обиди на етническа основа е напълно нормално...националист бил,патриотин бил...българин бил...бла,бла,бла...

68

Анонимен

преди 13 години

Тази партия е довиждане. И без това 6 години дремеха в Парламента, да си бяха продължили така.

67

Анонимен

преди 13 години

Тоя осъзна какъв таралеж си сложи и почна да увърта. "Ама ние не искаме разклащане на държавата, ама нека прокуратурата реши..." Дръвник! Преди два дена други ви бяха приказките!

66

Бойкова РБ

преди 13 години

Какви патриоти сте вие бе *** такива?

65

Атакист-Патриот

преди 13 години

Братя българи! В настоящият момент за всеки българин най-важното нещо в живота е да спрем терора на тонколоните пред джамията в София. Това сега е нашата първата цел в живота, това е пътят на всеки патриот. Братя, нека в петък всеки се прости със жена си и децата си и да тръгнем на борба срещу тонколоните братя, защото това сега за нас е единственият път. Нека вземем кой каквото може вили, търнокопи, мотики, пилѝ, триони, чукове... Който пък хептен нищо няма да вземе пилата за нокти на жената но нека всички тръгнем в атака срещу джамията и да покажем, че българинът е горд потомък на велика нация и може да бъде твърд и непреклонен когато става дума за националите ценности!В АТАКА БРАТЯЯЯ, В АТАКА-ААААААААА! АТАКА-ААААААААААААААААААААА!Стани, стани юнак балканскиот сън дълбок се събуди,срещу народа отоманскити българите поведи!Догде е мъничка змията,елате да се съберем!С крака да й строшим главата,свободни да се назовем!Да стане лева наш балкански,от него вятър да повей,та полумесец отоманскипод тъмен облак затъмней!Да си развием знамената,да светне нашата земя,да си прославим имената,да гинат турски племена!

64

Анонимен

преди 13 години

ДО 71Крайно време беше Атака да се освободи от подводните камъни в партията .В Атака остават само истинските патриоти.В нея няма нужда от малодушни мекерета и ***.

63

Бойкова РБ

преди 13 години

Ей *** атакистки освен да давате отрицателни резултати нищо друго не можете да правите, много сте *** всичките. Жал ми е, че в България има толкова прости хора като ВАС.

62

до 71

преди 13 години

Боко ще ги привлече на негова страна и ще доизкара спокойно мандата. Толкова по-зле за народа.

61

Анонимен

преди 13 години

Не ме интерсува съдбата на АТАКА! Интерсува ме факта, че ислюмистите ни се качват на главата! НЕЗАБАВНА ЗАБРАНА НА ДПС!

60

Tata

преди 13 години

глупости нямат край...те не мислят за нас...те мислят кой вземе повечко пари!!!

59

Анонимен

преди 13 години

забрана на ДПС ДПС Вън от политиката!Вън на ДПС от България

58

Бойкова РБ

преди 13 години

Само да ви набарам болен молен и всички останали мамаицата ви ще раскатая.

57

Анонимен

преди 13 години

Ай честито на атакистите!"Трима депутати напуснаха партия Атака" и парламентарната група на националистите. Това обявиха самите те на брифинг в парламента. Народните избраници, които напускат Волен Сидеров, са Валентин Николов, Кирил Гумнеров и Огнян Пейчев."Няма нужда от референдум,те ще се саморазпуснат!

56

AcOrP

преди 13 години

Докога ще търпим "Малцинствата" да са над законна ???Мюсулмани са и могат да си правят каквото си искат.Евтина провокация от страна на "молещите се" и вече забрана на АТАКА.... Същото е с *** нищо не плащат крадат просят убиват не плащат ток вода, държавата постоянно им строй жилища постоянно с тях се занимават всички и в момента в които нещо не им изнася дискриминация нарушават им се правата и т.н. Единствено АТАКА имат смелостта да назоват проблемите, докога ще си траете БЪЛГАРИ?

55

Анонимен

преди 13 години

ДПС, АТАКА И РЗС СА ПРОЕКТИ НА ДС(БКП). ВСИЧКО КОЕТО СТАВА Е ПО СЦЕНАРИЙ, НЕ СЕ ПОДДАВАЙТЕ НА ЕВТИНИ МАНИПУЛАЦИИ.

54

до шефа

преди 13 години

Шефе, като се довИрите ще разберете защо не е трябвало да се довЕрявате. Поинтересувай за за биографията на Волен.

53

вай-вай

преди 13 години

Боленчо е унижение за България и всички които го подкрепят народни предатели целящи да подкопаят мира в страната ни.Всички фашисти или в затвора или да се изселят в странджата да пасат овцете там.

52

Азъ

преди 13 години

Нека България да бъде Белгия на Балканите!Не само по девиза да си приличаме,а и парламентарната криза също!!!