126

Анонимен

преди 13 години

Интересно! Саудитите са същите, но никой не ги закача! Дари дадоха войски на Бахрейн срещу демонстрантите:) Скоро ще има масови клането! Господ да пази хората от безумията им!

125

Анонимен

преди 13 години

урааааа. най-после ще има малко екшън.

124

Анонимен

преди 13 години

Основанието е геноцид срещу собствения му народ, най-общо казано, имаше и още говорят сега, гласуваха зона без полети, като Арабската лига я гласува първо. Нито една от държавите от ООН не е против.

123

български гражданин

преди 13 години

Не знам защо "генерал" и "стратега" пишат такива глупости, но в момента Турция е изправена пред огромни вътрешно-политически проблеми.В България хората не са запознати с вътрешните проблеми на Турция.Турция се намира в такова положение, че и е невъзможно да мисли за война.За съжаление Турция си отива.Този който иска да спори с мен на тази тема да разпита първо някой който е запознат с проблема.Както навсякъде и в РТ има разпад на държавността.Някой иска белите държави (държавите с бяло население) да изчезнат.Турция в момента се разкъсва от конфликти (ислямисти vs светски настроени; кюрди vs турци; араби vs кюрди; и др.).

122

Калин

преди 13 години

каква голяма война .. у либия бе ..ванги ***.. !

121

ИВо

преди 13 години

Този свят отива по дяволите..

120

Анонимен

преди 13 години

10 за 0 против 5 въздържали се

119

според мен!

преди 13 години

не вярвам много на такива неща, но преди година бях прочел, че баба Ванга е предсказала голяма война за 2011 година...Ако горе споменатите сили атакуват Либия и не успеят да сринат и да ликвидират Кадафи за 24 часа, то със сигурност привържениците на този *** ще предприемат терористични атаки, по целия свят и тогава наистина ще стане страшно

118

некои съображения

преди 13 години

бойната част на нашата армия е около 11 000 души. Останалото са чиновници и подръжка. Сред бойната част се наблюдават редко *** индивиди, така че спокойно може да се брои че сме "неутрална държава"

117

Анонимен

преди 13 години

Току що гласуваха резолюцията и я приеха, като Китай и Русия се въздържаха но не гласуваха против.

116

Нападат

преди 13 години

Няма против ???

115

я па тоя

преди 13 години

до 129Че нали нашите *** се хвалеха ,че са го спасили от хамериканците?ДС оправила тогава нещата и се унесоха да се хвалят.Че без участието и подкрепата на запада дали БГ щеше да е на това дередже?

114

ИВо

преди 13 години

Не схващам, чии ще го търсят в Либия, на какво основание ще бомбардират?

113

Анонимен

преди 13 години

Иракчаните и афганците .....така си искат прогресивните сили...... да им цуцат нефта и природните залежил Ама нали прогресивното е свързано с кражби...те затова форумните "демократи" искат "демокрацията" - да краднат!

112

ЕЕЕее

преди 13 години

Гласуват

111

До 121

преди 13 години

Имам познати , които служиха в Ирак, искам да ти кажа ,че американците им се доверявах напълно когато носиха бойната служба и тръгваха в патрул, самите американци и не само те го признаваха.Виж не може да се каже същото за поляците да речем.Ако имаш някакъв див мазохизъм да плюеш по тва ,че българите са вечно малки смачкани и нещастни не го вменявай на другите.Ние не сме по-лоши от др нации, в момент на криза факт, но този тип мислене няма да ни помогне кой знае колко.

110

Lukankata

преди 13 години

кюфтета по ориенталски ...леле боже колко болни хора има на този свят.

109

Анонимен

преди 13 години

Французите колко ниска паднаха! Дадоха си първата дама да я опън.. заради едни сестри престъпници, произвеждащи алкохол и ходели по хотели! Егати смрадливата *** френска!

108

Калин

преди 13 години

арабските страни, арабите в либия не щат *** болшевики .. нещат умосбъркания .. терорист - социалист кадафи .. с милиарди в чужбина :) *** не .. форумните *** - прогресивната соц младеж над 35 .. оначе си го ще .. те си го обичат.. очевидно и той.. нали с ордени го дариха .. :) кой е бил .. проститутката в случая .. знаем :)

107

Внимание

преди 13 години

Жюпен се изказва пред ООН във момента и след ще гласуват !!!До 30 мин ще се знае какво става.