46

Умственно силните

преди 13 години

Борисов: Когато шести американски флот пътува нанякъде, нещата са на зле..Застo Цунам Цунамoф не е дoкладвал че флoта на 6клас, щели да пoтеглят на зле, че егo де е една Федoскиня Лейди "Бритoнчетo на Цеца", самo теа двете да ги беа умилЕ и oпакoвалЕ в хавлии за баня у един сандък да ге беа сложилЕ и пратилЕ на Кадифетo. Катo се захласне пo тези две герoини ще спре да пуца и надува цените, а oт там и китаиците-па теа мнoго фанаа да ручат, бе Бoце, да ни се пoправи пoне мааалко oт малко ЗЛЕ-тo пoне на Лoшo- е акo за утората сериа пратъТ и Кузов в прегръдка с Азис за разглобяване мое и да свали цена поне за Костинброд и Банкя, защо у трета и последна серия Буда и Цунамов епилирани и издокарани в бански стил ала Борат слизат от правителсвеният халайкоптъЪР, Цецо с една папка-както винаги, а Буда с една *** на верьовка са посрещани от един керван ***-бедуни пред една шатра застлана с влнен килим и насекъда с туилетни артии и ибрици с легени...Кой каза че тва предалство неможело да работи в условия на криза и срутен финансов пазар. Ората мое да немат паре ама действат. Освен това двамата са упъномощени от цела ти предателска група да напраели специлани фелциотивни заниманиа на приближените на кадифето които са измъчвали нашите сестри. Гусин Цинам Цунамоф е обещал на жена си да изкара с допълнителен еботруд некоа друа илядаркъ която негъфото симеству шъ изполозува за ноф феянс, тирикот и тапати у шестято апратменти. Гусжа Цунамова е изпратила на гусин Цунамов спехциален СМС че още два апартамента са им били подарени от 8 братовчедки и 13 браачеди, за които два ахпартихмента Цунам Цунамов се умолява от Цунамова да заработи ощи маааалко неколо илядарки за да не се срамуът от ората че гол ахпартамент чифте мебели от Финландиа и чифте канапета с бизонска кожа от Теьас са сложилЕ а терикота им още у магазината.кое си треа-оно си го мое.Само ненаем как Борисов ще се разбере с капитана на Американскиа 6 Флот ако капитана знае само английски руски, немски, френски испански и арабскиУмственно силните български граждани подкрепят ГЕРБ с най-достойните си синове и дъщери.ГЕРБ по всяко време може да се раздели с хора катп Калинка, Всички възможни здравни министри, дори с Бужур Дъхмитроф.ГЕРБ са в състояние да преглътне некои преовеличени истини че всичката мара втасала та техния Цецо наслаг на всекъде СРСета, мое да сложило това момче сересетата ама са малки и удобни за носене и нема нужда човек докато го подслушва да си сменя батериката, което при Соца се таксуваше като шпионай в полза на капитализмата, и не и не и не-шест апартамента бил имал--на всички които не им е ясно тези 6 апартамента са му купено-подарени от неговите роднини и приятели за да складиара СРСетата-тва е!

45

sinata poetka

преди 13 години

dobre 4i sa otarevahmi ot komonizama ,rodihme sa ei ,rodihmi sa,si4ko ni e naret i ok. ,izlazame navanka do amerika bilq stignahme ,pravim si kefa otsekade

44

Анонимен

преди 13 години

"за да намали болката въру хората, които използват горива"- Аман от популистки изказвания. Горивата не се отразяват само на хората с автомобили и бензинови резачки, бе тъпан. Горивата удрят пряко по джоба всеки нормален гражданин, който не играе футбол с премиера и не произвежда бира. При застой на заплатите вече 3та година, бензина от 1,80 става 2,50 - знаеш ли колко вазелин ти трябва за да намалиш болката.

43

Анонимен

преди 13 години

abe tolkoz li ne vi stana iasno kvi sa svetovnite ceni i tendencii be tupaci takiva kvo oshte umuvate i kvo iskate ? durjavata da se otkaje ot edin ot nai golemite is prihodi li ? mi kva durjava she e togava? dr variant e da ste stanali po obrazovani i specialisti v dadena obl s visoko zaplashtane i da ne vi burkat cenite tolkoz mnogo

42

ЙОЦО

преди 13 години

ТЕ ОТ ВСИЧКО НАШЕ ЩЕ СЕ ОТКАЖАТ САМО И САМО ДА СПЕЧЕЛЯТ ИЗБОРИТЕ И ПОСЛЕ ПАК ГАНКИНОТО, ТУПАЙ ЧУВАЛА.

41

Анонимен

преди 13 години

Лукойл да почне да продава както продават Румънската и Гръцката рафинерия и както имаме най-ниският акциз ,цената веднага ще се усети с 20-30 ст надолу ! А не да държи най-високите производствени цени в Европейския съюз. Колкото и да се мъчиме да сваляме акциза ,при високи производствени цени -нища нямя да стане

40

kkk

преди 13 години

Вземете направете нещо, приятелски съвет, защото не отиват на добре нещата. Като не можете да се справяте поне си отидете с достойнство и кажете, толкова можахме толкова направихме, а не оня ББ да излиза и да ми вика : Не мога да направя нищо ! ЕМИ КАТО НЕМОЖЕШ ХОДИ СИ БЕ ПИЧ !!!

39

алоооу

преди 13 години

че кой е държавата бе ? баси самозабравилите се ***... ама хак ни е, като си падаме бай ***...

38

Анонимен

преди 13 години

хахах тея *** веднага клекнаха пред народа. а иначе с правят чики рики и пълнят партийните си каси. но народа като покаже своят справедлив гняв,управляващите се *** от страх. не стига че са некадърни, но и са страхливи.

37

DN.

преди 13 години

SEGA KAZAHA PO BNR -- B. BORISOV KAZAL, CHE BIL BEZSILEN PRED VDIGANETO NA ZENITE !!! TOGAVA ZAWTO E PREMIER ????

36

Чукундур

преди 13 години

Дами и господа, другарки и другари, Добре дошли на новата плоча от цикъла 100 дългосвирещи плочи озаглавени "Мижи да те лажим"Приятно гледане!

35

ПРОТЕСТ

преди 13 години

TOЧНО ТЕКА ЕДИННИ ... ТРЯБВА НАРОДА ДА НАТИСКА ТЕЯ КРАТУНИ В МИНИСТЕРСВОТО ...

34

Анонимен

преди 13 години

Време е държавата да се откаже от това правителство !

33

Анонимен

преди 13 години

С горивото вече прекалиха...дано да продължи да расте цената, иначе виждам как пак ще изберем Тиквата да ни управлява.

32

Анонимен

преди 13 години

Държавата да се откаже???Държавата това са хората!!! НЕ БОКО, НЕ ДОГАН, НЕ МИШО БИРАТА!За съжаление това изказване ми звучи като , другия месец няма да ходя на 10 командировки, а само на 8 и фирмата на жена ми няма да спечели 5 проекта а само 3 за да има тоя път малко и за обикновения гражданин та да си мълчат, щото скоро може и да ни изринат с парцалите.

31

Анонимен

преди 13 години

"това е вмешателство в свободния пазар" - нищо в нашият пазар не е свободно. На всички ключови точки, входове и изходи, разпределения и т.н. има настанени фирми на наши изключително високпоставени другари и на техните другари. Нищо не се определя от законите на конкуренцията и предприемчивостта.

30

Автоамагистрала

преди 13 години

Що за глупости говори Трайчо?Кой от тези монополисти ще се смили да намали цените,когато този *** обяснява,че държавата щяла да намери начин чрез бюджета да облекчи положението.Ами другия ***-Пицата дали ще е съгласен?

29

е

преди 13 години

И сега какво се очаква от народа- да се кротнем и да чакаме до изборите вашите кризисни мерки?! Късно, баце, събудихме се и няма да нункаме повече, с прах в очите може и да ставало все още преди две години, ама вече не.

28

Анонимен

преди 13 години

САМО ГЕРБЗАТВОР ЗА БОЛШЕВИШКИТЕ ПЛЮНКИ И ВЛЕЧУГИ

27

Анонимен

преди 13 години

ААААААААА Можелоооооооо!!!!!!!!!! НО защо да си мръднете пръста докато стадото спи.Хора събудете се вчера ви се показа пътя ,НО не може само да седите и гледате и да чакате на другите.Трябва да сме всички ЕДИННИ.