67

Анонимен

преди 13 години

Защото Българина го е страх, и си мълчи , затова и ще бъде ограбван

66

По пътя

преди 13 години

Толкова са ми гнусни всички български полицаи, че даже един въздух не искам да дишам с тях. То не бяха простотии, не беше чудо. Спирам до една патрулка в Бургас да ме упъти , а тулупа в мъглив ден си сложил тъмни очила и се мисли за Командо. `Да ми видел полицата за застраховка`. На ти я бе ***. Ще спра ли до тебе ако съм в нарушение. ***, абсолютни *** са полицаите ни.

65

555

преди 13 години

Поредната глупост направена единствено с цел събиране на пари , кой знае какво ще измислят още в бъдеще само и само да бъде ограбван Българина.

64

някой

преди 13 години

Няма да се оправи този народ, няма. Никога. Ако изобщо е народ. И за това не ни е виновно дежурното петстотингодишно турско робство. Виновни са последните 45 години див комунизъм. Спомням си популярния лаф: "При комунизма моето си остава мое. Но общото - пак си е мое".Освен това преди години гледах американски филм екшън. Бандитите бягат от една къща защото ги преследват полицаи. В далечината се чуваха сирените на полицейските коли. Но лошите първо си сложиха коланите и чак тогава тръгнаха!!!

63

Анонимен

преди 13 години

Проблемът е че трябва да се плащат заплатите на хазната ;)

62

Пипи

преди 13 години

Всичко Мара втасала та кусур са и коланите на задните седалки. Проблемът май е да се напълни бюджетната дупка.

61

lilly alex

преди 13 години

nov metod nalagat za sabirane na pari v haznata. i skolani i bez kolani vse taq.tq kato se obarne kolata .....

60

Анонимен

преди 13 години

А *** с каруците махнете ги от СОФИЯ бе *** Герберски.Само правила срещу БЪЛГАРИТЕ *** ГЕРБЕРСКИ.

59

John

преди 13 години

Седи умника Кесяков в КАТ и гледа приходите, като спаднат имислят нова простотия! Всяка седми акция, след това тихо. КАТ защо не си върши работата да затваря негодни за движение пътища и отсечки. Нека затвори половин България и да видим за колко време ще ги оправят! В Австрия като ме спират ме поздравяват и питат "Имате ли нужда от помощ Господине"? Тука се казва "Знаете ли защо ви спирам"? или "Сега ще пишеме акт"?

58

ДО 48

преди 13 години

***, ти си полицай нали ? Или поне си толкова ***, но нагъл !Хората негодуват не срещу закона, а защо той не е еднакъв за всички !Защо няма глобено НИТО ЕДНО УШЕВО ПРАСЕ за шофиране без колан !!!

57

Анонимен

преди 13 години

Българина дай му книжка и гледай сейра никой не спазва нищо

56

Анонимен

преди 13 години

Нещастници оправете пътищата ,после слагайте глоби.Оправете маркировката,премахнете безсмислените знаци.Пример;Пред МЕТРО на Цариградско шосе ,където се кара в локалното вече са се изтрили линиите бяха 3 и всеки ги спазваше сега са се изтрили и са останали 2 .Хората спазват правилата,но когато я няма МАРКИРОВКАТА как да стане.

55

цска

преди 13 години

ГЛОБИ ГЛОБИ А КЪДЕ БЯХТЕ НА 3-ТИ ПО ОБЕДНО ВРЕМЕ КОГАТО ПО БОТЕВГРАДСКО ОТ СЕРВИЗА НА ХОНДА ДО БЕНЗИНОСТАНЦИЯТА НА ШЕЛ СЕ СТИГАШЕ ЗА УНИКАЛНИТЕ ХИПЕР МЕГА 50 МИНУТКИ...КЪДЕ БЯХТЕ КАТАДЖИИ...ГОЛЯМАТА РАБОТА...АМАН ОТ АКЦИИИИИ

54

патил

преди 13 години

Коланите са поредният пример, че пътят към Ада е покрит с добри намерения.

53

Сергей

преди 13 години

Мутрата бойко да помисли за нови работни места за българите, че вече няма кой да му храни *** електорат. Справка: Отидох в Доуш, турците дето строят метрото и ми отказаха длъжността, защото незнам турски и няма как да се разбирам с подчинените си. Отказвам да съм емигрант в родината си, която дори мащеха не желае да ми бъде. На комунист-интернационалист, вяра не можеш да имаш. Той е безродник.

52

Анонимен

преди 13 години

Крайно време беше и тук да започнат такива проверки.

51

Ju

преди 13 години

Само че, ако малко се бяхте заинтересували, щяхте да разберете, че акцията се прави главно за коланите на ЗАДНИТЕ седалки! Много ***, непълна и *** статия.

50

Анонимен

преди 13 години

Карал един от София за Варна всичко изрядно, вързан с колан, винетки прегледи и така нататък. Към края на пътуването от храстите изкача катаджия и го спира. Веднага му казва 50 лева. Защо пита човека? Откъде идеш го пита ушев. От София. Е за толкова път няма как де не си пресякъл някъде непрекъсната осева линия!

49

А

преди 13 години

КОЛАНЪТ Е МНОГО ОПАСЕН ЗАКЛЮЧВА СЕ ПО ВРЕМЕ НА ЗАВОЙ НА ДУПКИ И Т.Н.ПРИ УДЪТ ПРЕМИНАВА ПРЕЗ СЪРДЕЧНАТА ОБЛАСТ И 100% ЩЕ ТИ СПРЕ СЪРЦЕТО И ЩЕ ТИ НАТРУШИ РЕБРАТА И ТОВА Е ПРЕДПОСТАВКА СЧУПЕНО РЕБРО ДА СЕ ЗАБИЕ ВЪВ ВЪТРЕШНИ ОРГАНИ.ВЪЗДУШНИТЕ ВЪЗГЛАВНИЦИ СА ЗА ПРЕДПОЧИТЕНЕ БЕЗ КОЛАН.НО КОЙ ЩЕ ПРЕМАХНЕ ДЪРВЕТАТА И БИЛБОРДОВЕТЕ ОТ ПЪТЯ?

48

тт

преди 13 години

Коланите са задължителни! Навсякъде по света. Само "умният" българин за пореден път показва колко е гениален и че той е над всичко. Като ви чета коментарите ми е повече от ясно защо сме на това дередже...