25

Георги

преди 13 години

Всичко е в Божиите ръце

24

един от народа

преди 13 години

много интересно защо учените, които отричат съществуването на Бог, постоянно се занимават да доказват или отричат събития, описани в Библията? май г-н дарвин и неговата теория отдавна са издишали, но все ще се намери някой да доказва, че човека е произлязъл от амеба, чехълче или ***.

23

гостЪТ

преди 13 години

Това е бил един от отговорите на 30-те въпроса към извънцземните на проф. Филипов. Отговорът достигнал до доц. Атанасов и той написал епохалния си труд върху него. Зъл плагиат!

22

Анонимен

преди 13 години

БАН това какво беше феодални смотани старци ли?

21

гурбетчия

преди 13 години

Тези учени не знаят как да лъжат хората!Ако сега кажат,че след 5г.ще настъпи края на света,ще видите колко много оборот ще има по магазините,в туристическия сектор и т.н.,всеки ще гледа да си изхарчи паричките и да поживее поне през "последните 5г. от живота"!

20

Анонимен

преди 13 години

Я не се излагай бе, човече! Имат и Медицински Факултет!

19

астро

преди 13 години

Най-добре ще е тия 8милиона години след 2060 да ги изживеем бухемски,а не като сега се в криза.

18

Тракийски

преди 13 години

Първо: Не смятам да живея до тогава. Второ : Маймунизацията на човечеството е в толкова напреднал стадий, че вече не изпитвам особено голямо съчувствие и тревога за собственият си вид за да се притеснявам кой знае колко.

17

БАН в Стара Загора?

преди 13 години

Сега всеки ветеринарен техникум се нарича "Академия" или "Университет" !И в Перник има нещо подобно.Браво на ДНЕС.БГ!

16

Анонимен

преди 13 години

Бас ловя, че всеки един от нас ще дочака края на живота. На собствения си живот!

15

дълголетен скептик

преди 13 години

В Стара Загора има Ветеринарен университет/или институт. "Ученият" може би гради астрономически хипотези между кастрирането на две кучета.

14

nabludatel

преди 13 години

Parwo, tozi chowek e ot UNI Stara Zagora, a ne ot BAN. Wtoro, onowa, koeto Newton e znael za naukata e nistozhna chast ot onowa, koeto znaem i mozhem dnes. Ne znam zasto tirazhiraneto na wsyakakwi nebiwalici e rawnosilno na "nauchni saobsteniya".

13

БАН в Стара Загора?

преди 13 години

"от Катедрата по физика при Медицински факултет в Стара Загора"Факултет ? От какъв университет?БАН ? Има ли такова чудо в Стара Загора?

12

аман от разбирачи

преди 13 години

През 80те г. и Ванга беше казала,че през 2000г.ще настъпи края на света и се оказа "много права",един познат почина на 01.01.2000. и за него наистина настъпи края на света!

11

Оле!

преди 13 години

Вярвам, че в БАН има и умни хора, но точно този доцент плямпа като някой, нает от м-р Дянков, за да докаже на народонаселението, че са излишна интституция, пълна с изкуфелници. Какъв по-добър начин да се покаже, че в БАН са ***, от *** "изследвания". Като съдя по някои от предишните коментари, Дянков успява в тази насока. Честито.

10

desync

преди 13 години

Поредното доказателство, че част от "учените" в БАН са си просто *** на заплата....

9

ВОТ

преди 13 години

НЕ 2550-ТАСТАТИЯ ИЗМИШЛЬОТИНА

8

Анонимен

преди 13 години

Според едно експозе разпространено от Яне Янев-доц.Алексей Петров се произнесъл,че в България вече е започнал апокалипсиса.И на комунделите им остават броени дни.

7

Богиня Гея

преди 13 години

Ще ви разочаровам - Земята я има преди вас/нас и ще ни надживее всички! Лека вечер!

6

юнака

преди 13 години

тия дърти старчета от БАН,освен да говорят простотии за друго не стават,всички да отиват в пенсия и да вземат по една голяма мотика и да отиват на село да копаят.