57

Анонимен

преди 13 години

брей , до кога ще ги дюндюдукаме тия *** !в дубай ако до 30 дни не си намериш работа те чака най малко година затвор , а тука какво се прави порицаваме ги ?! мамицата им

56

Анонимен

преди 13 години

СПОРТНАТА ТИКВА БОКО СЕГА ЩЕ ОТИДЕ ДА ИЗИГРАЕ ЕДИН МА4 С *** .

55

Анонимен

преди 13 години

"Тогава присъдата им е била обществено порицание, каза Росен Иванов."Хвала на такива съдии.

54

Анонимен

преди 13 години

За подобни зверски престъпления, без значение дали са извършени от ***, българи, пакистанци, японци, екскимоси..., трябва да има присъда минимум 25г затвор без право на обжалване!!!!

53

Анонимен

преди 13 години

DOKOGA SHTE GI TARPIME? njama zakoni za tjah - nie 6te si gi napravime. taja paplach e strahliva i kato vidjat njakolko linchuvania dano da napusnat stranata.

52

Анонимен

преди 13 години

Не знам как трябва да бъде, защото в главата ми се въртят газови камери и крематориуми. Ама не е и така, както ББ я кара.

51

Анонимен

преди 13 години

Президентът Параванов да ги награди с орден "Стара Планина" :)

50

malart

преди 13 години

Сега роднините на убитата да съдят съдията и прокурора, които са "порицали" двамата убийци при установяване на кражбата на кабелите. Не са предпазили обществото от последващи деяния на тези лица и са способствали за смъртта на тази жена.

49

Анонимен

преди 13 години

Всички политици досега (вкл. Бойко) бягат като дявол от тамян от цигaнския проблем ... завещават го на следващите и той се трупа и най-накрая ще избухне и ще ни помете всички.

48

до 44

преди 13 години

А ТИ ИМАШ ЛИ МИШКО ???МОЗЪЦИТЕ ВИ СА ПРОМИТИ ОТ ПАРТИЙНИ ИНТЕРЕСЕ И СТЕ РАЗЕДИНЕНИ КАТО ЛИСИЦИ ВСЕКИ СЕБЕ СИ ГЛЕДА,ДА СЕ ОПРАВИ ЕДНА ДЪРЖАВА ТРЯБВА ЕДИНСТВО,А НЕ ЕДИНИЯ ДА ВИКА АЗ СЪМ ДОБРЕ ОПРАВЯЙ СЕ ИЛИ НЕ СИ КЪДЕРЕН НЕ ВЗИМАШ ЗАПЛАТА,А БЕ *** КЕРЛИВА...

47

Анонимен

преди 13 години

"...като дойдат избори гласувайте за тези които предложат решение на цигaнския проблем..."Кой бе, кой е тоя дето предлага решение?!? Всичките само им пляска устата и нищо не правят. Виж Болен Сайдеров - големият патриот. Какво направи? Другите патриоти да ти ги изреждам ли? Никой от политиците няма волята да изрине ***, иначе отдавна да сме го избрали!Аз съм готов - 4 години да седим на едно място и да не се развиваме икономически или социално, само и само да разкараме ***!

46

Анонимен

преди 13 години

"ПРАВА НА ЧОВЕКА" ЛИ? ТОВА Е НАЙ-ГОЛЯМАТА ГЛУПОСТ, КОЯТО СА ИЗМИСЛИЛИ ***. РАЗНИ *** МОГАТ ДА ИМАТ ПРАВА, А НОРМАЛНИЯ ЧОВЕК НЕ. Е, КАЖЕТЕ МИ КАКВА Е ТАЯ РАБОТА?!?

45

Анонимен

преди 13 години

Това са готови супер престъпници за в бъдеще. Само не ми е ясно, кога ще променят закона и от по ранна възраст да започнат да съдят гадовете. Щом са способни да извършат такова зверство, ще трябва да изтърпят и наказанието за това, а не да минават леко понеже били непълнолетни. Явно в днешни дни се развиват по бързо и закона се явява остарял.

44

хм

преди 13 години

пробация... тези , дето съчинват законите просто са за бесило... пък после и нагло казват съдиите са виновни... ами какво пише в НПК по въпроса ? каквото са си гласували онея търтеи в НС :(

43

ФХ

преди 13 години

А който твърди ,че не е расист да взема за жена или мъж сополив *** или *** миризлива.Вие вътрешно сте расисти,след като се жените за своята си раса.Но иначе думата е опасна.Ще ви разбия психологията на прах малки човечета.Няма да използвате думите както ви е удобно на вас.

42

Анонимен

преди 13 години

Смъртната присъда трябва да се върне за такива случаи на умишлено убийство по особено жесток начин, това че са малолетни не трябва да има никакво значение за съда. Но като компромис за това че са малолетни, присъдата трябва да е най-малко доживотна, въпреки че такива заслужав бесило.

41

Анонимен

преди 13 години

Айде стига сте дрънкали глупости ... ами като дойдат избори гласувайте за тези които предложат решение на цигaнския проблем.

40

Varg

преди 13 години

Хубаво пишете,ама никой от вас няма смелостта д анаправи това,което пише

39

дядо Матейко

преди 13 години

До стената, иначе оправия нема! Обществото още не е дорасло до ниво,на което да няма смъртни присъди! Всъщност става така, че разбойниците и част от *** могат да изпънняват смъртни присъди, а правосъдието не може да присъжда такива? А защо няма присъда за изпълнена "смъртна присъда", която е незаконна, но всеки среден БГ *** може да изпълни и после да живее? Стига лицемерие и псевдодемокрация! Когато България стане като Германия, Франция, Белгия и т.н.- нека няма смъртна присъда!

38

дхх

преди 13 години

АЗ СЪМ РАСИСТ И СЪМ ГОРД С РАСАТА СИ .ВСИЧКИ СА РАСИСТИ ,ВИЖТЕ ЕВРОПА КАК ГОНИ *** ,ЗАЩО НЕ ВИ ПУСКАТ В ШЕНГЕН ЗАЩОТО СА РАСИСТИ,ЗАЩО НЕ ВИ ДОПУСКАТ ДО ТРУДОВИЯТ СИ ПАЗАР ЗАЩОТО СА РАСИСТИ,НО СЕ КРИЯТ ПОД ДУМИТЕ ПАТРИОТИ,АЗ СЪМ РАСИСТ НЕКА НЯКОЙ МИ КАЖЕ НЕЩО.ОБИЧАМ СИ РАСАТА БЪЛГАРСКА,ТИП ЕВРОПЕИДНА.ВСЕКИ Е ОТ РАЗЛИЧНА РАСА.А В ДЪРЖАВАТА БЪЛГАРИЯ ДРУГИТЕ РАСИ ЩЕ СИ НАТИСКАТ ПАРЦАЛИТЕ КАКТО Е В ЕВРОПА,ЗА ДА РОБЯТ ТРЯБВА ДА ЗНАЯТ ЕЗИКЪТ НИ.