54

до един от Осло

преди 13 години

*** ти от Осло ли си или от Даскотна/Айтоския балкан/,че така се изказваш.Аз също работя в Норвегия/Риге/но не пиша /българи и Сърби/,ти явно си вече Скандинавец.СМЯХ.

53

Анонимен

преди 13 години

До ЕЕЕЕЕЙЙЙ, доживяхме! Съгласен съм, но трябва да се има предвид, че сърбите "драпат" за ЕС и ще бъдат принудени да направят обективен прочит на историята. Това не е като да баламосват шиптарите или македонците.

52

Асен

преди 13 години

Историята ни е научила, че на Сърбия не трябва да се вярва:1. 14в. по време на война лъжат бг цар Михаил Шишман сключват временно примирие нарушават го и ни нападат неочаквано - царя умира ранен2.1885г. когато правим съединението ни нападат3. предават ни по време на 2-те балкански войни 1912-1913 независимо от договорите и уговорките4. системно промиват мозъците на българите в Македония години наредМожем да започнем с тях начисто, но имайки винаги едно наум.

51

кой е по-по-най

преди 13 години

Браво! Това е истинската история.И двата народа имаме история. И двата народа имаме велики личности. Проблемите идват, когато се опитваме всички велики личности да ги изкараме сънародници.Един от наистина великите сръбски личности е Никола Тесла - известен по цял свят. И не случайно ликът му го има на новите банкноти, летището в Белград е на негово име.А Белград е бил български град, наистина. Но - това е история. Както и че София е била тракийски град. Трябва да учим истинската история.

50

авлига

преди 13 години

Поклон, Човеко!

49

Кочо

преди 13 години

44, преди да ни обясняваш нещо за кирилицата, вземи ти да пишеш на нея вместо на льокавица.

48

Анонимен

преди 13 години

Faktite v edna istoria nemogat da badat promeneni, no mogat da badat razglejdani ot razlichni gledni tochki. Istoriata pochti vinagi se pishe ot pobeditelite no edin fakt moje da se predstavi v mnogo razlichni svetlini. Ne vinagi prichinite sa tochni i iasni.

47

НЕ!

преди 13 години

Виж измислената поробителка и агресорка ЮГОСЛАВИЯ през 1919 година и виж днес нейните руини ! Това псевдогеройство е геройстовото на крадеца,който смята че откраднатото придобива давност и става негово ! Има неща от които можем да се учим и завиждаме на Сърбия, но това че основите им лежат на лъжа и полуистини не можем да пренебрегнем !

46

Елф

преди 13 години

Умрял Тито.Партийния секретар на цяла Сърбия събрал всички сърби и рекал:--Брача,сърбе!Умрел е Тито Йосиф Броз!Йедан месец нема да пеете ,да играте и да се веселите.И тако свако дан!Глас от тълпата7-А можеме ли барем да ***?Секретаря мисли па прича:-Може!Але вашите си жени!Да ви е йощ по велика мъката!

45

peter

преди 13 години

ei 34 balgarin.balgaria ne kliaka na *** a e sauznik.kakvo tolkova e napravila srbija togava ce i se vashistavash

44

..i v Rusia ne znaqt

преди 13 години

Ако знаехме историята, щяхме да се уважаваме повече.Jiveia v chujbina. Imam kolegi ingeneri ot Rusia.Kogato vidiaha che pisha neshto na balgarski me popitaha s uchudvane. "Vie v balgaria nashite, ruski bukvi li izpolzvate ?" Nemojeh da poviarvam che rusnaci s vishe obrazovanie neznaeha koi e napisal azbukata im i ot kade idva tia. Postavih si za cel da popitam vsichki rusnaci koito poznavah,belorusi, moldovanci,ukrainci, no se okaza che nikoi neznaeshe ot kogo i ot kade sa tehnite bukvi

43

Охранител

преди 13 години

Браво! Сега остава повече сърби и българи да вземат и да прочетат по-внимателно балканската история. Основна част от населението на този полуостров са наследници или на древните елини, или на древните траки, изключвайки едни анадолски племена, дошли от Мала Азия. В този смисъл сме си много близки. Всичко друго е шменти капели.

42

Българин

преди 13 години

До Д:Абсолютно точни са фактите които цитираш!!!Но и това което съм написал също е факт !А фактите са си факти !!!

41

123

преди 13 години

Няма да е лошо народите да забравят глупостите и да разберат,че всички сме братя.Всичко останало са политически идиотщини

40

Baj shile

преди 13 години

Dobro jutro Srbijo!

39

БГ

преди 13 години

Ми това е резултат от комунистическата пропаганда и противопоставянето и разделението на свита на враждуващи лагери.

38

Д

преди 13 години

България не се е надупвала на Хитлер ама въобще. Прочети малко повече номер 34. Хитлер ни помага 1 година по-рано да си върнем Южна Добруджа от румънците, иначе и досега до Варна щеше да е Румъния. Освен това ни връщат западните български земи, Македония, Беломорието барабар с тасос и Самотраки. Чувството за реваншизъм освен това в целия български народ е голямо, е с кой да тръгнем. Естествено с Германия, а и Хитлер е коректен съюзник.

37

Дидо

преди 13 години

Братята сърби явно много са го закъсали. Това звучи невероятно сърбин и сръбски вестник да публикуват това?! Наистина те са ни най-близки по култура и език, като изключим родоотстъпниците македонци, за които нямаме прошка.

36

бЕдНяК

преди 13 години

Сърбите по-бързо "палят" от нас. Ние сме по-улегнали като характер. Преди няколко години при едно пребиваване ( 6-7 дни ) в Сърбия ни посрещнаха така, че признавам си не очаквахме толкова добро отношение към българи. При основа на отношенията - Православието, тогава всички останали неуредици ще се "изгладят".

35

Шапки долу !

преди 13 години

На този човек шапка му свалям. Казал е истината на място, където истината не е на почит. То не, че в България я уважаваме истината, но поне не се гаврим с нея.