9

99999

преди 13 години

Тоя е направо смешен!Защо не съдиш станишев ако е виновен,ами не побъркахте с вашите глупости.Всички без изключение навънка,срамуваме се от вас корумпирани парцали

8

Петър

преди 13 години

САМО ГЕРБ! ДА ИЗМЕТЕМ КОМУНИСТИТЕ!

7

Някой-никой

преди 13 години

Не вдигайте олелия, че митничар играе мач в работно време и остава на работа. Важното е, че премиера играе мач в работно време и това се отчита като титанично постижение. Важното е че този премиер играе на изключително дребно и е глупав като крив кюнец, за което доказателство е сутрешния му инсцениран разговор с Бареков. От *** какво друго да очакваш освен успехи в кварталните мачлета. Всички други схематични дитирамби за магистрали и метро писнаха ужасно на оголелия народ.

6

Дядо Мраз

преди 13 години

Общо взето, ако някой е разбрал предишният ми коментар, ще може да разбере и управляващите в опитите си да се измъкват от СРС ситуазиите. На мен лично ми е трудно!

5

Дядо Мраз

преди 13 години

Нещо всеки лъже, всеки маже, нема един честен в тая държава да излезе и да каже мъжки как стоят нещата! Явно дюнерите са развалени, та премиеОт ни да не МОЙ си спомни какво е правил. Или не иска да каже! А защо? Дюнери, това е цаката на всичко в момента!

4

9999

преди 13 години

Сега се убедихте че когато EC govori za корупция в БГ и не ни вземат в шенген,ни субсидии ни отпускат това се отнася за политиците ни а не за народа.Дали да мълчим като овце или да излезем на улицата това зависи само нас.

3

гуньо

преди 13 години

А въпросния "Вучката" играл ли е мачове във работно време? И ако Борисов отрича това да е причина за уволнението му дали толерира подобно поведение?

2

онзи

преди 13 години

Стига, стига лъжи. Оплетохте се напълно. Оставка!

1

Анонимен

преди 13 години

?