54

Анонимен

преди 13 години

Тоя и две пури да налапа,пак ще му личи отдалеч,че е простоват и елементарен.Може да са го уредили да следва на Запад,та да залъжат хората,че уж е умен. Но примитивността е нещо,което не може да се скрие. А за да се заличат следите от селяндурщината е нужно да минат поне три поколения,които да живеят в съответната изискана среда и да учат в елитни школа и ВУЗ-ове.Но къде виждате у нас засега изискана среда?Във всеки случай не е тази на М.Велчев. Докато минат три поколения,я камилата,я камиларят!

53

Контра - Атака

преди 13 години

Нещата са много прости. Стенмарк и Велчеви не само окрадоха външния дълг. Това е само началото - бял дертВелчеви и Маркови, заедно с евреите са СОБСТВЕНИЦИ на външния дълг. Всяка година те получават без да си мръднат задниците, лихвите по дълга, които българите, най-бедните в Европа прилежно плащат.Именно анализа че долара ще падне, а еврото ще се вдигне, стои в основата на спешното завръщане на Велчев, монтирането му за финансов министър и моменталната врътка на плащането на лихвите от долари в евро.По такъв начин Велчеви, Маркови и евреите, предотваритиха опасноста да загубят те този милиард, а го загубихме ние.Това е класическо "ужилване" ...

52

Контра - Атака

преди 13 години

А ето от какви дърти *** е съставен отбора на Симо Хазарта :1) Кой е Ники Малкия Мук - Вицепремиера НикоЛАЙчо Василев на Симо Ментата ?Ами баща му Васил Василев е завършил Военноморската академия на СССР в Ленинград.Знаете добре, кои изпращаха да учат във военните академии на СССР - само нашите хора от ДСЗатова и баща му е бил шеф на военноморското ВКР през 1992-96 г., по времето на управлението на БСП - Виденов2) А кой е Соломон Паси, външния министър на Симо, масон, член на юдейското гестапо "Бнай Брит"Син на Исаак Паси, лектор по маркс-ленинизъм и личен съветник на правешкия ром Яшар (Т. Ж.)3) А кой е финансовия "гений" на Кобурга, Милен Велчев, който ни "уреди" с врътката по външния дълг. Колко милиарда платихме заради него ?!Брат му Георги Велчев е женен за Нина Маркова, дъщерята на Стоян Марков - известен още като Стенмарк. Именно Стоян Марков е мозъкът на източването на външния дълг, чрез откриването на над 200 задгранични сметки на частни лица във Виена, Лондон и Щатите. Сега империята на двамата братя е на стойност няколко милиарда евро.4) А коя е другата милиардерка с частно летище във Велинград - Лидия Биджерано (Шулева) всички знаем. Дето заграби курортния комплекс "Албена" без да плати и стотинка. Та нали нейния роднина Богдан Шулев, е подписал смъртните присъди на т.н. "Народен съд" 5) А коя е еврейката Миглена Кунева (Пръмова), братовчедка на Соломон Паси. Защо крие че е омъжена за Андрей Пръмов, син на секретаря на ЦК на БКП - Иван Пръмов ?Нали именно тя екзекутира АЕЦ "Козлодуй", който можеше да работи още дълго. И така обслужи френските енергийни интереси. Не случайно сега Мигленчето, е назначена за благодарност в УС на банка "Париба"

51

глупости

преди 13 години

Манипулативна статия.Умишлено се премълчава за моментите,когато долара се срина и ние бяхме "напред".Въобще умишлено се спестяват много истини,но всеки интелигентен човек знае,че е нямало по-добро управление от това на НДСВ.Дойдоха с данъчни декларации,описващи доходите им,непостижими за останалите политици в БГ.Царя има имоти,за които бедния народ завижда(нашенскаа черта).Велчев и Василев дойдоха милионери.Ако Велчев си беше вложил парите в чужда страна щяхте да лаете,че не инвестира тук...

50

DO 46

преди 13 години

Ако беше завършил в България ,щеше да разбереш че некъдарноста на един брокер е донесла загуби в дългосрочен план за 1милиард лева(мога да ти ги сметна в англииски лири стерлинги),ако беше в частна фирма Велчев щеше да бъде уволнен.Но да си играеш с Бюджета на една Държава се наказва като Кражба.Справка - Тунис.

49

Анонимен

преди 13 години

"Аз завърших финанси в Лондон и нищо не разбрах от статията при първия прочит, защо изкуствено усложнявате нещата в България ?"Когато нещо е сложно в България, то е свързано по някакъв начин с "усвояване" на държавни пари от частни лица, по начин който да остане незабелязан от стадото преживящо по територията на страната!

48

това е планирано

преди 13 години

Това е,час от плана на С.Сакскобурготски.Продажбата и препродажбата на БТК е довела да печалба много над 1 млрд. само че евро. и т.н. Заграбването на част от планината Рила. За съда са Велчев и Кобурготски.

47

софиянец

преди 13 години

това беше най-голямата далавера на Мадридският шмекер и шайката храненици на сорос около него, проблема е, че в момента ни управлява правителство тотално доминирано от соростутки....

46

Помним, помним!

преди 13 години

Когато се извърши далаверата с външния дълг, в нашия печат се появиха не само отзиви, но и анализи, които доказваха, че ще последват загуби.Но в крайна сметка, нищо не е изгубено окончателно и безвъзвратно. Семейството на Милен Велчев притежава такава собственост, че спокойно може да обезщети държавата за този изгубен милиард. Нужно е само да се проведе добро следствие и да се приложи законът!

45

Митко

преди 13 години

Ако спечеля, печеля само аз, ако загубя-губи цял народ. Явно това е съвременния прочит на Левски от Милен Хотелчев.

44

Помним, помним!

преди 13 години

Аз помня първите интервюта,чрез които това *** от снимката беше представено - дотогава никой не беше чувал за него.Най-напред се смаяхме - какъв интелект може да се очаква от човек с поглед на вол?После се чудехме на страховития тон,с който произнасяше името "Мерил Линч" (там беше стажувал и си мислеше,че ще стресне някого). После разбрахме какво е работил баща му,какви незаконни неща са вършили Миленчо и брат му,докато са били в Африка,разбрахме и на кое червено величие е станал зет брат му.

43

Анонимен

преди 13 години

Аз завърших финанси в Лондон и нищо не разбрах от статията при първия прочит, защо изкуствено усложнявате нещата в България ?

42

nikoi

преди 13 години

в бьлгария крадци и продажници да искаш но, има няколко които и целия свят знае.покоиния луканов източи от бьлгаррия около 8 милиарда долара на времето.покоиния огнян доинов сьщо не беше по долу от партииния си другар а от сьвремените политици нашия скьп президент има 6 милиарда евро.другите догановци,костовци и боико борисовци са направо скромни сьс своите милиард и нещо на калпак

41

ham hum

преди 13 години

Vervaite mi :)

40

Amenhotep

преди 13 години

Факътът че тоя вампир Велчев не е в затвора доказва че ГЕРБ не се борят с организираната престъпност и с хората ограбили държавата!

39

Анонимен

преди 13 години

Пурата и...ДВЕТЕ чаши с уиски, о да...

38

sever

преди 13 години

kade ste vie pijani generali? siti ste! kakvo vi puka koi kakvo otkradnal

37

do 20

преди 13 години

ima i *** koito iskat da rabotqt povqrvai mi. az lichno ne bih rabotil s ***, ne poznavam i hora koito biha gi vzeli na rabota. taka che ne ochakvai problema s *** da se reshi nqkoga

36

232323

преди 13 години

"ЧЕСТНИ" сини очи...

35

Здрав Разум

преди 13 години

Номер 33 просто ми взе репликата. Това което България е загубила със сигурност някои са го спечелили и защо тези някои да не са един бивш финансов министър и един княз - син на премиер по това време. Имаше една песничка от ранния период на поп-фолка: "Човека взе парите ... дръжте му петите". Мила родна картинка.