21

licemerie

преди 13 години

sigurno ste pokaje zxa primer kak TE postapiha s amerikanskite indianci, nali g-n poslannik

20

Анонимен

преди 13 години

ПРАВИ СЕ НА КОМАНДВАЩ БЪЛГАРИЯ/БОИКО ТИКВАТА ДА МУ НАПРАВИ ЗАБЕЛЕЖКА ДА СПРЕ ДА СЕ МЕШИ В НАШИТЕ ВЪТРЕШНИ РАБОТИ.ДА ХОДИ В САЩ ДА ОБИКАЛЯ ГЕТАТА.

19

Ямболия

преди 13 години

Нека американският посланик вземе в американското посолство в София семействата останали на палатки до бившия 20 блок в Ямбол във знак на хуманност към тях...

18

Nazi

преди 13 години

Бате Адолф добре си им осигуряваше подслон, ама те ти на - спряха му благородното дело. Така хубаво си им строеше лагерчета, за да имат подслон над главите...

17

Анонимен

преди 13 години

България ( както Румъния, Украйна, Кавказките републики и др. )е фронтова линия между Русия и ЕС/САЩ'Американците винаги са държали Българските политици в шах с малцинствените групи.Русия с енергийните ресурси. Затова от всички най преебани сме ние - Българите.

16

ЕВА

преди 13 години

Този на какъв се прави ? няма ли си друга работа - явно не - да си отива в къщи тогава. защо не отиде в някое гето в САЩ? там по колко човека живеят в ръчно направени колиби...... но там не пускат посланници на други държави - защото това си вътрешен проблем

15

Анонимен

преди 13 години

АМЕРИКАНСКИЯ *** УОРЛИК В *** ГЕТО,ТИ СИ СВИКНАЛ ДАЛИ В АМЕРИКАНСКОТО ИЗМЕТСКО ГЕТО ИЛИ В *** ВСЕ ТАЯ.

14

dedo

преди 13 години

Я го оставете малко да поживее сред ***.

13

!?!?!

преди 13 години

Посланикът да не ги посещава, ами да си ги вземе - поне половината и да си ги води в хубавата и чистичка америка!Ей така - за мая да си ги имат!Да им усетят благината и да им УВАЖАВАТ ТРАДИЦИИТЕ!и ако случайно ги емне американското правосъдие за кражба на релси и кабели - ние ще се възмущаваме на глас!Да заведе малко *** и на леля Мадона, дето на концерта си ни призова да сме толерантни с тях!На бас - тоя после ще напише книга за нещастните джипсита и лошите българи!

12

Анонимен

преди 13 години

На сила хубост не става.*** не искат да се интегрират-да работят,да учат и по-малко да раждат.Те искат само да им се дава и те да вземат на готово.И аз искам така ,но на мен не ми дават-аз съм задължен на тях да давам.

11

Анонимен

преди 13 години

Боко Тиквата как тъй е пропуснал да се разпише с рязане на лента при откриването на Блок 20?????

10

Cалахадин

преди 13 години

Уорлик,не давай много акъл че и вие с американските *** видяхте зор, та ви влизаше гвардията в предградията преди 30 години и стреляше на месо!!А и пасмина, не нация(защото нация си я има а не образува само 200 год),която е виновна за избиването на 60 милиона индианци в течение на 3 века да не ми дава акъл на мене!!

9

ами

преди 13 години

те що си биха *** толкова години? де е тръгнал на всяка манджа мерудия да става ...

8

Анонимен

преди 13 години

този пък какво го играе "Майка Тереза"? Какво го интересуват нашите проблеми, че където да стане нещо, американския посланик дава мнение. Защо никой друг посланик не дава мнение, ние да не сме американска територия? Доколкото знам - не, поне не официално ...

7

Анонимен

преди 13 години

Американчета, вземете при вас ромчетата и ги приобщете... Ако не ви харесат, може и към Анадола да и сурнете... Там са им събратя и чалга безкрай... Да не забравите и най-големия чалгар Слави Трифоновия, той почти се е приравнил с тях. И го питайте тов "В джаза" да го прекръсти на "В чалгата", че егати резила.. Луиз Армстронг ще се обърне в гроба заради името "В ДЖАЗА".....

6

Dan

преди 13 години

Да беше отишъл в блок 20 преди да го бутнат!!!

5

Анонимен

преди 13 години

Ако бяха в щатите тия ***-дали някой щеше да ги търпи там, а? Ама в клоаката ***-МОЖЕ! И не само може, ами трябва да им се създават и благоприятни условия за паразитизъм!

4

Анонимен

преди 13 години

този няма ли да го изгонят най после от България.да си ходи в тяхното гето.

3

Анонимен

преди 13 години

Господин Уорлик, само за информация в България живеят все пак и българи, не само ***! Знаем, че милеете само и единствено за ***, ама да си знаете де.

2

Анонимен

преди 13 години

УОРЛИК МАСОНЧЕ Я СЕ ПРИБИРАЙ В КЪЩИ,ЧЕ МНОГО ТИ СТАНА *** СПРИ ДА СЕ МЕСИШ В ВЪТРЕШНИТЕ РАБОТИ НА СВОБОДНА ЕВРОПЕЙСКА ДЪРЖАВА.