57

Анонимен

преди 13 години

eee, много червени гъзоблизци тука :)

56

NEBIDO

преди 13 години

Костов е алчен!Костов е безсъвестен!Костов е злобен!Костов е безродник!Костов е разрушител и грабител!Костов е с черна душа!Костов = Безвремие!

55

Посерко

преди 13 години

Абе много му харесва на този човек да коментира -- много е щеславен, много му се иска да управлява. Очевидно е, че и много е огладнял -- отдавна е нямал възможност да краде.Няма ли някои които да му каже, г-н Костов крайно време е да ни освободите от своето присъствие.Вие може да бъдете вече само досаден.

54

Анонимен

преди 13 години

супер

53

Julian

преди 13 години

Оставка за Боко Тиквата ! ! ! Стига толкова тепикгьозлък ...

52

anonimen

преди 13 години

този *** ве4е много взе да говори, забрави колко мъл4еше когато окради българия ,аец козлудуи иго беше страь от'' строгото'' правосъдие.

51

1212

преди 13 години

Естината е една, който дойде на власт пълни си джоба и си отида, идват сладващите който пак са заети със същото. Всеки следващ е по-нагъл от предишния и така ще продължи докато ние го позволяваме.

50

Анонимен

преди 13 години

Този път Костов е прав. ГЕРБ изкуствено вдигат цените. Няма измъкване без жертви. Цветанов е аутсайдер, Борисов има лимит най-много 3-4 месеца.

49

Анонимен

преди 13 години

А нормалните хора като чуят "Костов" и се молят да продължи да се сърди на лектората. Хайде хайде видяхме го как се посра и тоз

48

ds-agent

преди 13 години

balgaria dnes e goliam big bradar.represivniat aparat na darjavna sigurnost ot 1989g. dosega upravliava balgaria.nie ds-agentite podslushvame vsichki,nabliudavame vsichki,i reshavame sadbata na balgaria.vsichki pravitelstva dosega rabotiha sas nas ds-agentite.niama pochti politik koito da ne e svarzan sas darjavna sigurnost.prez tezi 21godini nie se zdushihme politici,pravitelstva i darjavna sigurnost.i ot socialistichesko vreme do dnes sme partia sas vsichki upravliavashti.nie gi podkrepiame tiah te ni podkrepiat nas tova e.

47

Анонимен

преди 13 години

Доколкото знам за един тон само бой ще ядеш, но за повече може и да те пратят в реанимацията.

46

Анонимен

преди 13 години

Цвятко Цветков е злият брат близнак на Цветан Цветанов :)))

45

Командирът

преди 13 години

Костов е по- умен от всички други политически лидери събрани накуп. Ако Биреният Бойко го беше послушал поне малко за тази 1,5г., положението му щеше да е по- розово като премиер.

44

Анонимен

преди 13 години

Тиквата се е н*********л от страх и ще държи кокала до последно.

43

e

преди 13 години

TOQ OT SNIMKATA I TAKIVA KATO NEGO, SA VINOVENI ZA VSI4KI BEDI, KOITO SE SLU4VAT V MUTRESTANIQ. MNOGO NAROD SE USETIHA, NO PREKALENO KASNO. O6TE 90 te GODINI TRQBVA6E DA RAZBERAT, 4E DRUGARITE RABOTQT PO PLANA RAN-AT, NA DRUGARITE IM HAMERIKANCI. TOZI PLAN GLASI. RAZORENIE I UNI6TOJENIE NA NARODNA REPUBLIKA BALGARIQ, I PREVRA6TANETO I VAV REPUBLIKA MUTRESTANIQ. MNOGO NAROD SE HVANAHA NA TOVA LAJLIVO OV4AR4E OT SNIMKATA. HODEHA SKA4AHA, RIPAHA, I 21 GODINI KA4VAT NA VLAST SAMO OLIGOFRENI. NO KAKAVTO NARODA, TAKIVA UPRAVNICITE, TAKAVA I DARJAVATA.

42

Анонимен

преди 13 години

Хъммммм. Данайски дарове.Как ще изволни Цецко, бе? Нищо, че е пълен провал на този пост. Нали той му е шеф на партията. К'во става след това със структурите на гербавите, и то баш преди избори?А за "персоналната грешка, че си е признал" - неам думи! Костов се оля тука!Единствено съгласен с това, че за рязкото вдигане на цените на хляба и олиото вината е на Найденов. И, интересно, защо всички мълчат за Държавния резерв? Чрез него може да загладят шока. Но всички мълчат!Май са го опапали и него като финансовия резерв. Като по Виденово време...

41

Анонимен

преди 13 години

Това, което на мен ми прави впечатление е, че на много места липсват цели пасажи, а пък са поставени думи на някои места между други. Това е един манипулиран разговор". Това каза съпредседателят на парламентарната група на ГЕРБ Искра Фидосова по телефона на бТВ.Поводът бе изнесеният в медиите разговор между нея и директора на Агенция Митници" Ваньо Танов.Фидосова разказа, че е водила десетки разговори с шефа на митниците. По думите й тя не е оказвала натиск, а се е обадила едва когато конкурсът е приключил, а оценките са факт, защото е имала информация от свои съграждани за корупция.Когато излезе проверката, тогава ще коментирам, но аз съм сигурен, че това е манипулация". Това каза вчера в Бургас премиерът Бойко Борисов във връзка със скандала. Министърът на вътрешните работи Цветан Цветанов заяви, че се говори за записи, без да се знае техният източник. Според социолога от агенция Медиана" Кольо Колев няма авторитет, който може да докаже дали записите са автентични.Чуйте разговора между Искра Фидосова и Ваньо Танов.Цялата ченгеджийска тема, която ни забавлява десетина дни вече, има подтеми - първо, вярно ли е съдържанието на разговорите. При първата порция разговори - Дянков, Горанов, Танов - никой не отрече автентичността на казаното. Това каза пред бТВ Елеонора Николова, главен експерт на НС.Самият премиер коментира тези разговори като верни и правилно направени. За първата група разговори нямаме съмнения. Участниците в този разговор трябва да бъдат разпитани от Главна прокуратура, допълни Николова. При другите разговори, в които участва и Антоний Странджев, участниците също трябва да бъдат разпитани."Като гражданин, за мен е по-важно дали тези събития са факт", заяви Елеонора Николова. Според нея има много обективни факти, които да се потвърдят или да поставят под съмнение разговора.Най-вероятно тези, които са изнесли разговорите, са лица, които са вътре в системата и имат възможността да направят това, посочи Николова. В Закона за СРС има много строга регламентация. Води се регистър на МВР и на съдилищата за разрешените СРС-та, продължи Николова и допълни, че в рамките на няколко часа могат да се видят регистрите на съдилищата и да се види кои СРС-та са разрешени и кои не.Всеки момент, в който сме придърпани на плоскостта на ченгеджийството, ние като обикновени граждани имаме лошо чувство, каза Николова. "Подслушвайки човека, подслушваш всички, с които той има контакти. И Танов, и Странджев заявяват, че са знаели още от първите моменти, че са подслушвани. На мен ми направи впечатление, че бащински Танов говореше за Горанов в един от разговорите, за когото каза "горкото", обясни Николова.Според нея ако има изнесени разговори, може да се хвърли съмнение и върху прокурора, който наблюдава целия процес. Тук всеки ще запази собствената си институция и себе си, категорична бе Елеонора Николова.

40

оня

преди 13 години

АЛЕКСЕЙ ПЕТРОВ ДА ВЛИЗА ВЕЧЕ В ПОЛИТИКАТА.

39

Анонимен

преди 13 години

Още един пирон в ковчега на БСП, изкараха тайното си оръжие - Ванко Костов. Да вие жив и здрав, вече не гласуваме за него!Айде даваите кои са ви доносниците още, че да не гласуваме за тях.ИСКАМ ТУНИС ДА БЪДЕ БЪЛГАРИЯ!СМЪРТ ЗА ЧЕРВЕНИТЕ ИЗЕДНИЦИЧ

38

Венелин

преди 13 години

Ами ела при мен - ще ти продам. (юли, август)