9

Ето новия морал

преди 13 години

За финансовия колапс и ценови шок в странаста не е виновна икономическата криза,а некадърността на неповторимите крадци от ГЕРБ.ГРОБ/. Десетки пъти от опозицията настояваха да не бъдат вдигани акцизите,но нали трябва да се пълни партийната каса на ГЕРБ/ГРОБ/ за да могат да купуват президентските и местните избори....Ето.....4 млрд. лева от контрабанда се губят на финансовото ведомство. От предвидените над 7 млрд. приходи за 2010, реално събраните пари са 3,6 млрд. лева. Въпреки повишената събираемост, с която се хвали правителството, на практика хазната остава празна.В липса на воля за справяне с контрабандата, обвини управляващите бившият шеф на агенция Митници Емил Димитров Ревизоро. Единствената мярка, предприета от новата управа в ресора, е смяна на едни лица с други. Целта обаче остава една и съща: да се пълнят партийните каси, както и джобовете на определени кръгове, близки до властта.Какво се случи с проверките на доходите на митничари с палати? Абсолютно нищо. Оказа се, че е възможно със заплата от 600 лева да изградишМитничарят Бранков живее като цар с 600 лева заплатаМитничарят Бранков живее като цар с 600 лева заплататриетажна къща, да си купиш джип и да живееш като баровец. Сергей Бранков, митничарят от Калотина и авер на депутата от ГЕРБ Лъчезар Иванов, е сред доказателствата за такъв феноменален успех.

8

DO 5

преди 13 години

EMI MNOU QSNO NALI IGRAQT KOMBINA SI4KI MASONI ILUMINATI SOCIALISTI DEMOKRATI FEODALI ..... CELTA E ROBSKO OB6TESTVO I KONTROL NAD MASITE ... TI DA SI VIDQL OSUDEN KOMUNIST .... NI6TO 4E ZAPADA SPE4ELI STUDENATA VOINA NQMA6E NITO EDIN NAKAZAN V ZAPADEN SUD I KAK DA IMA SLED KATO TOVA SA PROSTO PLANOVE NA SVETOVNOTO BANKERSKO SEMEISTVO KAK DA NI NAPRAVI PO OBEZDU6ENI OBEZNADEJDENI I PODATLIVI NA MANIPULACIQ ROBI

7

Анонимен

преди 13 години

Дянков с двата си работни коня-Танов и Стефанов ще извадят България от червеното тресавище!!!

6

Анонимен

преди 13 години

Пожелавам им искрено 2-ри та и 3-ти мандат !!! САМО ТЕ ОСТАНАХА НАДЕЖДА !!!

5

Анонимен

преди 13 години

Танов като шеф на митниците направи за България това, което мнозина бивши министри и премиери не можаха. Боли, знам, но ще трябва да го глътнете :)))

4

Анонимен

преди 13 години

ABE NE ME ZANIMAVAI S GLUPOSTI BE O4ILAT MASON

3

Фриц

преди 13 години

Ми одете си и двамата бре!!!

2

е

преди 13 години

Теб за министър те има само Борисов, нормалните хора те имат за ***!

1

Лошо

преди 13 години

Това означава, че Танов разполага с малко време.