22

ДО СТАНКА №15

преди 13 години

Станке - научи се ТИ правилно да пишеш,а после давай акъл!

21

И ПАК ЩЕ КАЖА

преди 13 години

Като се разрових да видя кои са тия дето толкова ненавиждат този човек Костов, ми просветна. ДС и КГБ мразят Костов; Президента мрази Костов; Комунистите мразят Костов; За Доган Костов е Врагът; Царя измами Костов; Волен съска срещу Костов; Янето лае срещу Костов; Кошлуков мрази Костов; Явор Дачков храчи по Костов; Стефан Гамизов лае по Костов; Мафията ръмжи срещу Костов; Ченгетата слагат капани на Костов; Пресата на Тошо хули Костов; Телевизиите очернят Костов; Божидар Димитров мрази Костов; Баба ми не обича Костов; Дядо ти фъфли срещу Костов; Питах един ***, и той мрази Костов... И Бойко не харесва Костов... Всички по-горе, мразят Костов...? До сега обаче, не ми се е случвало да срещна човек, който да мрази Костов, и той да не се окаже мутра, комунист, ченге или изкуфял ***. Жадувам да се появи друг, за да застана до него. Но няма...!

20

ДО № 16

преди 13 години

Колкото до правителството 1997-2001, ще цитирам следното; когато Иван Костов стана министър-председател на Република България завари:1. Месечна инфлация 300%.2. Обезценена национална валута 3000 лева = 1 долар3. Валутен резерв на страната около 200 милиона долара, като при ниво 1,2 милиарда долара, Луканов обяви спиране на плащанията по външния дълг защото резерва е паднал под нивото на възможния минимум.4. Растяща безработица, достигаща да 16 % официално и над 25% реално заради неработещите, но нефалирани предприятия.5. Средна работна заплата 35 000 лв.=12 долара.6. Средна пенсия 18000 лв = 6 долара.7. Тотална изолация чрез Шенгенския списък заради високата корупция и престъпност в България по това време.8. Прекъснати връзки със светоните финансови институции МВФ и СБ.9. Дългове към външни кредитори над 13 милиарда долара.10. Пълен блокаж на държавата и разгул на бригадирското движение на мутрите. Власт на СИК, ВИС, ***, 777 и др. такива. Който не плащаше рекет, нямаше право на бизнес. От рекета бяха освободени само назначените от БКП/БСП бизнесмени.2.Какво остави след себе си Иван Костов? Ето какво:1. Месечна инфлация 0,2 % годишна 3%.2. Национална валута 2 лева = 1 долар.3. Валутен резерв 3,7 милиарда долара4. Ниво на безработица под 15% с тенденция към ускорено спадане, което стана през следващите години.5. Средна заплта 250 лв = 125 долара.6. Средна пинсия 130 лв = 65 долара.7. Премахване на Шенгенската изилация и свободно пътуване из Европа.8. Възстановени връзки със световните финансови институции МВФ и СБ, както и с Европейската банка. В резултат нарастнало доверие на външния свят към България и рязко увеличаване на външните инвестиции.9. Външен дълг на България- намален до 9,5 милиарда долара.10. Прогонване на мутрите от живота на народа и държавата. Започва възстановяване на държавността и повишаване на обществената дисциплина.Започна да има ред.Така че е добре да си спомните всичко това, да си дадете сметка, кой нямаше интерес от такова развитие на държавата и затова започна да ви пълни главите с измислените престъпления по време на управлението на ОДС

19

Усмивката

преди 13 години

Има ли дипломат по света, в чиито задължения да не влиза събирането и докладването на всякаква информация за приемащата страна и за трети страни? Към всяка дипломатическа мисия има и служители които се занимават със събиране и докладване на разузнавателни сведения. Редно е първо да се провери обявените служители на ДС с какво са се занимавали и ако са доносничели - вън!, но ако действително са работели за Българските интереси? Лицето Уорлик,например, служител ли е на тайните служби на САЩ ?

18

Патриот

преди 13 години

А аз предпочитам всички крадливи *** в затвора-иВиденов и Костов и ЦарВулвата и СерГейката и Тиквата СиБанкянска.....

17

до 4 ессo

преди 13 години

Сбъркал си вестника с ДУМА. Хайде дим да те няма...Ще ни цитираш гошо - тарабата...Гнус ,отврат и смрад!

16

До 12

преди 13 години

Оо, стига и вие костовистите, станахте точно като комунистите.Една шепа хора промити мозъци, величаят вожда си.Че какво толкова направи Костов?Почти всички около него и той самия бяха от ДС и бивши комунисти.Крадоха като истински комунисти и управляваха като комунисти.А Костов накрая взе и че се обиди на народа???!!! Уникално!! И не говори 2-3- години. Този ли човек ти ще ми хвалиш и величаеш? Не, благодаря!Може да бил ***, да бил пожарникар, предпочитам Бойко.

15

станка

преди 13 години

правителството днес би трябвало да удобри създаванета на дипломатическа школа,която в рамките на 1 месец да изучи свои кадри за дипломати- да ги изучи на протокол, политика,3-4 езика и най-мважното- уважение към родината! ха да видим сега след този ход как ще изглежда бб в очите на европейците! вероятно- като страшно неподходящ за премиер! е, беше въпрос на личен избор- да бъдеш с народа си или срещу него. бб избра второто....

14

Анонимен

преди 13 години

Не те ли е срам ,бе ТИП , да защитаваш едно ГОЦЕ- елементарен полуфабрикат - отвсякъде погледнато..При това мръсен , развален , мухлясал - доносник .. Какви "критерий " имаш в този живот, а *** ????

13

Гоце Сирещянски

преди 13 години

Др. Костов е стар наш кадър,още от времето когато списваше в. Работническо Дело".....Той организира и изчезването на онези 19 страници от досието ми(с помоща на Димо Гяуров) и спомогна ми да преборя фашиста Сидеров през 2006 издигайки кандидатурата на сенилния дъртак Неделчо!! Партията ви благодари ,др. Костов!!

12

ДО № 6

преди 13 години

Българино,защо не помислиш поне мъничко - преди да хвърлиш кофата с помията в/у човека,политика,професионалиста Костов направил толкова много добро за България и българския народ...))) Помисли и се засрами!Червен ли си,пиян ли си,луд ли си - не искам и да зная,но съвета ми е да не изливаш мръсотия - когато не си на ясно.НЧКОГА В БЪЛГАРИЯ ЩЕ СЕ РОДИ ГЕНИИ И ТОЙ ЩЕ БЪДЕ ГЕНИЯ НА ЗАВИСТТА И ЗЛОБАТА!Елин Пелин*

11

Тикво Тиквов

преди 13 години

Милинки мутрокомунисти,като пишете за олигарси имате ли предвид и другарката на др. Борисов-Цветелинка Карагьозова,щерката на генерала от ДС????

10

Анонимен

преди 13 години

Къде са тези, които плюят по Бойко, че си правел ПиАр!?

9

ПФУ!

преди 13 години

Гоце еднозначно показа, че няма да е пасивен наблюдател..)))) """" Той никога НЕ е бил пасивен в ПОДКРЕПАТА си за червената МАФИЯ !!! Задачата му е такава, слуга на щат е при тях, има стаж - ДС на БКП ...)))Отивате си , измета на България !!:))*** и прости сте ...*** гнусни!

8

Анонимен

преди 13 години

Малеее... много мразиш интелекта бе чичо? Що така? То 65 години все *** управляват - виж ни хала сега...

7

BOSS

преди 13 години

Гоце , ГЕРБ ли те набута за президент , че се правиш на ударен. За никой не е тайна че ДС е сложила свои хора на ключовите места в държавата и в бизнеса също , именно за това България неможе да се отлепи от дъното вече 20 години след промените.

6

ФЕН

преди 13 години

OЩЕ КОСТОВ ТРЯБВАШЕ ДА ИЗГОНИ ВСИЧКИТЕ ОТ ДС. , НО НАЛИ И ТАМ ПОЛОВИНАТА БЯХА ОТ СЪЩИТЕ!!!!! СЕГА ЩЕ ДАВА СЪВЕТИ. МЕРЗАВЕЦ!!!!

5

Уто

преди 13 години

Първанов настоява: ДС дипломатите не вредят на БългарияТе не вредят на твоята България - олигарси, доносници, кредитни милионери и всякаква такава ***, НО ВРЕДЯТ на моята БЪЛГАРИЯ - интелигентните хора, които сме длъжни да търпим тези ***!!!!!!Понеже олигарси едва ли пишат тук, минуси ми цъкат доносници и нискоинтелигентни:))))))))

4

ессо

преди 13 години

Вземе ли интелигенцията власта отпишете я България е казал Георги Димитров и е 100% прав трябват ни хора с добри намерения които да държат под техен контрол интелигенцията защото те повечето са чужди възпитаници и за тях думите морал,яест и ценности е непозната връщат се тук и влизат във власта единствено за да ограбят бъдещето ни мнго трябва да наторят България за да се оправим

3

STARBUCKS-USA

преди 13 години

Горе долу нещата се нагаждат.Ми те не останаха. Скоро и Първанката с неговото АБВ на село. Опа ,и десетина надъхани дето рано сутрин пишат глупости в тоя форум :)) Те на Бузлуджа ,да си разказват спомени от младините !