52

Анонимен

преди 13 години

Ти не си българин (според мен).Или си турчин или си евреин.Това, че не познаваш Християнската религия не те прави християнин.Всички народи имат недостатъци.Веднъж бях седнал в кафене с един турчин, той ми говореше същите глупости като теб: "вярваме в един и същи бог".Аз му казах, че не е така. Той обаче упорстваше."Щом е така", му казах "стани християнин, нали е едно и също". Той обаче подскочи: "никога няма да стана.""Е тогава не вярваме в един и същи Бог".

51

марти

преди 13 години

Аланкоолу,като не владееш българско четмо и писмо поне не се мъчи бре!!!Че така ни мъчиш и нас,докато разберем какво се е мътило в кухата ти тиква!!!

50

Анонимен

преди 13 години

Тия пък какво искат? Ако по времето на тоталитаризма за нещо са били подтискани, сега имат не свобода ами пълна свободия. Имат партия която е втората по сила мафия в държавата (след БСП). Имат пълна безнаказаност, каквото и да вършат. Наглостта на турците може да съперничи само с лицемерието им и с болните им амбиции.

49

Християнин

преди 13 години

Абе научи се да пишеш първо!Ти си неграмотен бе, човече нащастен!Жал ми е за теб!Ако ти си еталон за българщина и за някаква патриотична идея, нещата са изтървани!Хайде,отивай да четеш и престани да се упражняваш тук в писане!Вижда се с просто око,че не можеш една мисъл да сътвориш!Светли Коледни празници Българи!Не весели...Срам ме как в християнска България се поздравявате на големите християнски празници все едно се каните да отивате на кръчма!Ядене,пиене,мацките и с ВМW-то с мръснаааа гааз!

48

ОсманАга

преди 13 години

Корана Бог представя Евреите и Християните като Хора на Писанието, както и съобщава подробно на Мюсюлманите за това как да се отнасят към тях. Хората на Писанието имат познание относно понятията забранено и позволено, и нравствените им критерии са основани на Божественото откровение. Според нравствеността съобщена ни в Корана и действията на Пророка Мохамед (Бог да го благослови и с мир да го дари) Мюсюлманите трябва да се отнасят към Евреите и Християните с обич, вежливост, толерантност и уважение. Призивът на Мюсюлманите към Хората на Писанието е съобщен в Корана по следния начин: И кажете: Вярваме в низпосланото на нас и в низпосланото на вас. Нашият Бог и вашият Бог е един и същ. Ние сме Нему отдадени. (Коран, 29:46)От този призив става ясно, че възгледът на Мюсюлманите към Християните и Евреите е: Ние живеем според моралните принципи предписани ни от светите ни Писания, зачитайки ограниченията посочени от Бог, изпитвайки обич и уважение към Божиите пратеници и вярвайки в единственият Господ Бог. Ето защо ние трябва да се отнасяме един другиму с внимание, разбирателство, уважение и любов.Кажи: Вярваме в Аллах и в низпосланото на нас, и в низпосланото на Ибрахим и Исмаил, и Исхак, и Якуб, и родовете [му], и в дареното на Муса и на Иса, и на пророците от техния Господ. Разлика не правим между никого от тях и на Него сме отдадени. (Коран, 3:84

47

християнин

преди 13 години

Прави са мюсюлманите! В България нямат никакви права да изповядват вярата си. И сами да избират духовните си водачи. Могат да ни осъдят в международния съд по човешки права за което. Това е насилие спрямо тях.Трябва да им дадем по-голяма религиозна свобода.Сами да организират религията си,както е написано в Корана

46

Анонимен

преди 13 години

Вие и в Германия сте капсулирани. Колко от вас работят като инженери в Гемания и като икономисти в Англия? Вярно, че доста от нас са слуги, нов пъти повече от вашата "империя" имаме квалифицирани хора, които сагордост. Вие нямате нито един изявен човек в световен мащаб. Самосте известни с изнасилвания и жестокости.

45

bg

преди 13 години

do "hristijanin"-ti kato dobur 4ovek s nai-golema radost 4e glasuvash dushevno bolnija Uzeirov da stane prezident na Bulgaria i 4e otpraznuvash slu4aja pred amerikanskoto posolstvo.

44

Tur4in

преди 13 години

"никой никъде неги приема." Avas kade li vi piemat-e dajenite bi gi vzemat za slugini po cyala Ewropa de.

43

Oги

преди 13 години

Недим Генджев е легитимния и правилен главен мюфтия!!! Мустафа Алиш Хаджи прокарва радикален ислям и се финансира от Иран и Суадитска арабия...от забранени фондации

42

Tur4in

преди 13 години

" Турското робство беше преди всичко ислямско "Sigurno za towa togawa jiweehte mnogo po donre ot sega .

41

Християнин

преди 13 години

Защо бе братя,какви рога?!Аз поне съм чел а вие не сте и се изказвате?!Ако не вярвате,че съм българин то тогава се оказва,че един турчин познава Вазов по добре от вас буггарите а ако ме признаете за българин то трябва да почетете малко повече а не да се изказвате неподготвени из форумите!Най лесно е да лепите обидни епитети,по трудно е да седнете и да прочетете и осмислите посланията!

40

мда

преди 13 години

Че кое им е своето? Все едно аз ако приема конфуцианството да стана китаец!

39

aaa

преди 13 години

абе турцине нещо ако не им харесва да ходят в турция :) ама там май не ги посрещат добре и не ги мислят за свои... а те и не са... :)

38

bg

преди 13 години

Koga za posledno tija muslemi kritikuvaha Turcia za asimilacijata na malcinstvata i varvarskite izstuplenija s/u kurdite?

37

Християни

преди 13 години

Брей *** образований, а "Руска" за кого е?!Ха-ха-ха..Кой ти е дал диплома,а?

36

бЕдНяК

преди 13 години

"Гибелта на Империята Византийският урок" - филм. По същата технология нещата се повтарят при нас.

35

bg

преди 13 години

V bulgarskite forumi gumji ot predresheni "hristijani"kato tazi mursha,koito postojanno plujat s/u bulgarskata istorija,zashtitavat Uorlik,zashtitavat Uzeirov,prstruvat se na patrioti.I cionistkite medii im se naslajdavat.

34

Аз

преди 13 години

*Вазов не е писал нито един разказ за шопи. ***

33

Християнин

преди 13 години

Абе,буггари защо лепите минуси на Захари Стоянов бе?!Нима вие знаете повече от него!!Ха-ха-ха,четете си историята,аз не съм виновен,че тук е пълно с илитерати!!!