108

крали марко

преди 13 години

ПОРЕДНАТА простотия на ОХРАНИТЕЛЯ Б.Б. - за това спор няма.......Но......какво да се прави когато ПОВЕРВАХМЕ,че "мутра" може и да оправи нещата .......... ПОЖАРНИКАРЯ СИ Е ПОЖАРНИКАР - ПОВЯРВАЛ си че може да управлява "държавица"......тройните крадяха НО ПОНЕ И ДАВАХА ЗА КОЛЕДАПОЖАРНИКАРЯ само ГЛЕДА от къде да вземе...../ЗА ПОСТРОЕНИТЕ ОТ Н-Е-Г-О пътища/......това, че народа страда ПОЖАРНИКАРЯ не го "боли".................

107

Анонимен

преди 13 години

Имам някакво странно(защо ли?) усещане, че никой нормален лекар няма да си помръдне пръста за 11 стотинки. Не защото не го е грижа за болните, а защото е ГАВРА с него, трудът и знанията му.

106

богнострокулум

преди 13 години

аз не знам кой колко пациенти има записани, но аз чета следното:"Здравният министър обаче не вижда драма в това, че всеки лекар ще взима по 11 стотинки на прегледан пациент през нощта."По 11 ст. на прегледам пациент през нощта !!! Това ми пприлича на някаква подигравка !

105

sa va

преди 13 години

Kak koi? GP-to e mnogofunkcionalno Multivitalno sa6testvo - no s tezi novovavedenia 6te triabva da sevpi6e v *$ervenata kniga* na iz4ezva6tite vidove

104

НЕаноним

преди 13 години

до анонимния с износа - А да прочете, че този износ е една голяма далавера с ДДС-то. Че от 50 проверени фирми, 47 са фиктивни? И дейността им е точене на ДДС.

103

ЕВРОПА

преди 13 години

И все пак се надявам това да е само една Коледна шега. Защото ако е истина и се разбере от световните медии то тогова България ще я обяват не само за най-тъжното място но и за най-голямата аномалия на тази планета.

102

чичо Гошо

преди 13 години

до 109Тези 1100лв. , които ги смяташ са за 1 месец за 10 лекаря общо - за 30 нощни дежурства и за 10 денонощия от уикендите. А кой ще замества нощното джипи на другия ден? Кой ще плаща на сестра и санитар, консумативи, спешен шкаф?Пълно безумие!!!!

101

гошко

преди 13 години

това прогнило ненормално правителство е взело Българският народ за опитно зайче...."ВЕРВАЙТЕ МИ".....или "вервайте" на Б.Б-човека опитващ се ТОТАЛНО ДА ОГРАНИЧИ БЪЛГАРИТЕ ИЗНОСВАЩИ ПОСТРОЕНИТЕ ОТ НЕГО МАГИСТРАЛИ...но като се замисля - ***-*** колко да е *** Б.Б. като спира парите за здраве ще има по-малко хора пътуващи по пътищата които ТОЙ Е ПОСТРОИЛ СЪС СОБСТВЕНИ ПАРИ.....ехххххх бойче-бойче а имаше хора които ти "верваха"......

100

Çá

преди 13 години

11 стотинки за пациент през нощта - и това е много за "ш**ан народ" като нашия.....

99

до 102

преди 13 години

Европа,колко от тия, дето измислят тия тъпотии при спешност ще тръгнат към поликлиниката, а не към спешен център на болница? Zero.

98

sa va

преди 13 години

pro4et1 113 po- evtino ne znam. no nai-evtino e da gi razhvarliat po GP-tata i da si izmiiat racete

97

ЕВРОПА

преди 13 години

Че България е най-тъжното място в света го разбрахме. Но колко време ще отнеме да излезе на яве че това прогнило ненормално правителство е взело Българският народ за мезе?Такива подигравки не се случват и в третият свят,камо ли в Европа в 21и век.Какво друго трябва да се случи та народът да се събуди и осъзнае че е оправляван от палячовци?

96

Тикви по 11ст

преди 13 години

Като е толкова изгодно за всички това, нека от Здравно министерство да поемат нощните дежуртва, така ще си докарат и немалък бонус и ще са в полза на мъдрия народ, който ги е избрал.

95

до 102

преди 13 години

102 пише - 11ст не на прегледан пациент, а на евентуално който би се прегледал. Може наистина тия пари да са за месец, а не за нощ, може ида не са... Знае ли някой? Това не са пари за изследвания, а само за труд... По-евтино ли излиза, ако ги дават на спешните центрове и оставят джипитата на мира? Те пак ще пращат пациенти към болниците, където вече специализираната консултативна помощ е 0 стотинки.

94

kkk

преди 13 години

До 100-я анонименПияният НЕ Е ПАЦИЕНТ и в моя кабинет пияни НЕ ВЛИЗАТ,за тях си има изтрезвително!А ти явно си поредният *** от форума, който се чуди с кого да се дърли!Дано на теб да ти се случи това което ми пожелаваш и наблизо да няма нито един *** доктор

93

Анонимен

преди 13 години

"Кражба на кабел остави 1/5 от София без ток"Ето за това сте гласували ***."Всеки ден ще е така до победата"

92

Баба Яга

преди 13 години

Такава е тя...........за лекарите 11 стотинки на пациент, а за някои 11 милиона за секунди. Еееееееех що не се намери някой луд като Нерон, та да запали тая държава от 4 страни.

91

до 109

преди 13 години

Ами добре, хайде да смятаме:Според твоите сметки на всяко нощно дежурство ще бъдат преглеждани 10 000 пациента от 1 групова практика. Нощното дежурство е от 22:00 до 6:00. Това са 8 часа, или 480 минути. (480 минути / 10 000 пациента ) * 10 лекаря = 0.048*10=0.48 минути на пациент. Ами да, за такова преглеждане съм напълно съгласен, че струва 11 стотинки! Нещо да ти се струват криви сметките ми? Щото са по твоята логика сигурно!

90

sa va

преди 13 години

ALOOOOO. ANONIMNI I NE DOTAM ANONIMNI!!!Stava duma za vid kapitacionno zapla6tane za meserc - 1000 pacienta - 110 lv- ZA MESEC!!! GP-to moje da dejuri 1 ili 30 dni - kakkto iska- ili da gi dade na niakoi da mu dejuri- t.e. da si plati za *uslugata* - A barcotiyata teparva predstoi.Malkko sa ludite,koito 6te se hvanat na tova horo-.GP-tata se umoriha ot bezceremonno vmenyavane na zadaljenia-kadeto zeine proboina v tazi sistema -sistemno se prehvarliat na OPL.STIGA VE4E!!MERCI. NE ISKKAM 11 st

89

Д.Д

преди 13 години

Защо не ги дадат на Спешна помощ тия 9 млн.лв и без това ходят на адреси нощно време и по празници,че дори и всеки ден след 16 ч.,когато ОПЛ не са в кабинетите. Само 30% от адресите им са за животозастрашаващи състояние.В повечето случаи обслужвата неотложните случаи,които са задължение на ОПЛ.