89

деменция

преди 13 години

Бог да го прости, ама не мога да се сетя някаква роля, с която да съм запомнил този руснак.

88

Ne e vajno koi

преди 13 години

Като ще пишеш такива глупости, защо изобщо си направи труда за това? Длъжен ли се чувстваш, или реши да "блеснеш" пред всички с "гениалните си мисли"? В такива моменти ако няма да кажеш нещо добро, по-добре просто да замълчиш, някак доста по-умен ще изглеждаш...

87

Boroka

преди 13 години

Всеки 4овек си заслужава сьдбата

86

анонимен

преди 13 години

И в крайна сметка някой знае ли какво му беше заболяването? Живял малко, но качествено!

85

Анонимен

преди 13 години

Моите съболезнования! Честно казано не вярвах, че ще почине. Все пак е масон би трябвало да се направи всичко необходимо от ложата за да оцелее. Освен ако те не са го ликвидирали... кой знае... Да почива в мир и дано да е на по-хубаво място.

84

боян

преди 13 години

почивай в мир, Андрей!

83

etryt

преди 13 години

Жалко, защото беше страхотен актьор :((((((((

82

Amenhotep

преди 13 години

Аз не рева за него, понеже неговото семейство е правило много мръсотии на моето. Но като човек - християнин, за разлика от Дора Баташова, аз не мога да изпитвам радост от човешко нещастие, камо ли от смърт. Не си взимай и ти грях на душата, като правиш това. А Андрей повечето хора го познават от театъра и нямат представа какъв е бил той в живота си (камо ли каква е била майка му), поради това и реагират така. Още веднъж Бог да го прости!

81

Анонимен

преди 13 години

Как може да пишете такива глупости за починал човек!Явно сте адски прости!

80

Z

преди 13 години

La vie est dure, la mort est sure!

79

преди 13 години

Бог да го прости !Аплодисменти за един Голям Актьор

78

Ангел

преди 13 години

Не е виновен този човечец - обществото ни е болно, а коментари като този са само проявлението на болестта... Мисията на хората на изкуството е да спасяват душите ни, за да има колкото може по-малко подобни изказвания. Именно затова е още по-голяма трагедията! Изключително талантлив човек, ярко открояващ се от посредствената маса... R.I.P.

77

Анонимен

преди 13 години

Пак ти казвам - изказваш се неподготвен, селянино. За Доган никoй няма да плаче, това е сигурно, както е сигурно и че миришеш на обор.

76

Kristina

преди 13 години

Za6to ne zatrivate komentarite na tozi *** N%70...........Mediata triabva totalno da go ignorira i da hodi da se samozadovoliava ...ne6tastnik.....POKLON PRED PAMETTA NA GOLEMIA AKTIOR!!!

75

аз

преди 13 години

Сега вероятно пак ще гледаме масонски церемонии в православен храм...

74

AZ-R

преди 13 години

Лека му пръст. Ще го запомним с изключителния му финес и артистичност съчетани със сила на характера. БОГ ДА ГО ПРОСТИ!Днес БГ реагираха ПОСЛЕДНИ!!!?

73

Теменужка

преди 13 години

Да почива в мир!Моите съболезновния на близките!Той беше въплъщение на жизненост и енергичност,но от смъртта спасение няма...Жалко за красивия и талантлив актьор!

72

elkata

преди 13 години

Bog da go prosti!

71

дългоушко

преди 13 години

до 70Ако има нещо,което да е абсолютно сигурно ,то това е смъртта,всичко останало е относително.Моля,не проявявайте невъздържание и грубост,поне от уважение към паметта на починалия.Никой не ще се размине с края си.

70

Анонимен

преди 13 години

господин оФФчар, театъра не е като да ринеш *** в обора, та не се изказвай неподготвен.