81

О'кака Чука

преди 13 години

Как се премахва нещо изграждано 20 години с помоща на служби и хора обучени как да съботират,как да компроментират и убиват /не само в краен случай /....мисля,че не сте прави да има толкова злъч,а и считам,че тази снимка е моделерина нейде из мазите на Позитано

80

1234

преди 13 години

Нали от там се познаваме , заедно с теб завършихме школата на КГБ , започнахме школите на ЦРУ и ФБР , но ти нещо се издъни , малко ти е умствения материал.

79

GEORGE MICHAEL

преди 13 години

TI ELENA YON4EVA LI SI ???????/

78

Анонимен

преди 13 години

*** , болни мозъци и наглеци !

77

Наблюдател

преди 13 години

Не така мислят , обаче от "Трансперънси интернешънъл", според тях България има повече проблеми с корупцията от Намибия и Гана. Отбелязваме спад с 0,2 пункта откакто Герб, Синята коалиция и Атака са на власт. България се е сринала до 73-то място по справяне с корупцията сред 178 държави, включени в изследването. Преди нас са Турция на 56 място, Бахрейн и т. н . Да не говорим за страни от ЕС. Там естествено сме на последно място !

76

Анонимен

преди 13 години

Власт, която разчита само на полицията е порочна власт

75

Случаен

преди 13 години

Да бе оправяме се. Новините ни са като киминална хроника. Убийста, пребити хора, ограбени. Това ли е оправянето. Ай сиктир.

74

Анонимен

преди 13 години

Гарван гарваново око не вади!-българска народна поговорка!

73

фиу

преди 13 години

Хубаво е, че си вярва, защото ние много много не вярваме, че се справят

72

Колт

преди 13 години

Смешен :))). Сред тия с присъдите бил и Пламен Галев :)))) Само не разбрах къде е свършеното от МВР по това дело. Осъдили го по частна тъжба за обида на глоба от два бона ли беше или по-малко :))). И Консултанту го дава за пример като осъден престъпник :)))) Браво Цуци, Браво Пъпеш. Най-добре е да си ходиш, че вече и маймонджулъците ти ни писнаха! А ето и резултатите - Галеви оправдани, Цонев - оправдан, Баретата - оправдана, Ал. Петров пуснат, Нагли и т.н пуснати. Само 300 кила злато некъде изчезнаха. Цуци да знаеш къде са?

71

Венелин

преди 13 години

С толкова апартаменти - 101% се е справил. Уредил си е даже и внуците.А тези, които вярват, че вече престъпността е ликвидирана - пожелавам им да не им се случва да се връщат шоково в реалността!

70

Анонимен

преди 13 години

Ех колко е радостен Цветанката като лъже хората, само е забравил да спомене че от всичките 50 няма 1 в затвора.Има издадени присъди но няма вкарани в затвора.Защото са хора на Цветанката и БОйко на хартия много неща може да пише но реално в пандиза са само кокошкарите.Тоз на снимката и той е един от лидерите на престъпна група и то доста голяма наброяваща 50 000 човека., която е далеч над закона особенно като може да имаш 9 апартамента и куп други имоти и да укриваш данаци и да си министър.

69

ахахха

преди 13 години

смешно е сам да си даваш оценка ако искате да каже : не не се справихме с орг престъпносторганизирана престъпност = ГЕРБ - СИБАНК - ПАРЛАМЕНТ

68

дерикотев

преди 13 години

гледам, че се чудите къде цецо вижда успехите в борбата с престъпноста,ми аз да ви кажа-до преди година рекета си беше в действие,в курортите и големите градове мутрите си минаваха и събираха пари от всеки обект,имаше отвличания и нападения по магистралите,за първи път правителство започва да се бори с незаконни строежи,подкупи,корупция.разбира се не всичко става от първия път, но успехите са безспорни.МОЖЕ ДА НЕ ГИ ВИЖДАТ СЕЛЯНИТЕ ИЛИ КОРУМПИРАНИ,ИЗНУДВАЧИ,РЕКЕТЬОРИ И ПРЕСТЪПНИ КОМУНИСТИ

67

тъп и прост

преди 13 години

Тоест по думите на ЦЦ - след като е всичко е ок , ще ни вземат в Шенген ... нали така

66

Елена

преди 13 години

Няма да стане, за съжаление, тук не е Япония- харакири няма да си направят и от прозореца няма да се хвърлят- затова се изисква чест и достоинство, а тяхното не стига и за една оставка!

65

123

преди 13 години

До 56По скори ти си заравяш главата в пясъка. Ако приемем, че драскача на БСП е един, кой тогава пише минусите?

64

R.R.

преди 13 години

KPSS,BKP URAAAAAAAAAA... TI OT KGB LI SI ???????????

63

Анонимен

преди 13 години

ВСИЧКО Е ТОЧНО ! КОРАБА ПОТЪВА , ЩЕ ИМА ВОДА ЗА ВСИЧКИ !

62

stoon

преди 13 години

Аз предлагам Цветанов да арестува целия български народ. После да го пуснат под гаранция! И всеки да плати по 10000лв. Ето как ще се напълни бюджета!