69

Анонимен

преди 13 години

ДО 62 ГЛАСУВАЙ ЗА РЗС ИТИ СИ ЛЮД КАТО НЕГО ,***

68

factotum

преди 13 години

ГЕЙ!

67

Анонимен

преди 13 години

Тозина снимката все папкиразняса,все има доказателства,все конспирации изкарва и тн,пък то в папките-нищо,доказателства-никакви,конспирации-само в неговата тиква.Такива циркаджии не са за парламента,а за лудницата!

66

Анонимен

преди 13 години

ИСКАМ ЦВЕТКО.ГОТИН Е.

65

Pfff

преди 13 години

Слушайте го Яне-то просто ... даже и му вярвайте ... и ще умрете в кофите от мизерия !!! :)

64

Pfff

преди 13 години

Слушайте го Яне-то просто ... даже и му вярвайте ... и ще умрете в кофите от мизерия !!! :)

63

Явор Дачков

преди 13 години

По-страшното е, че Цветан Цветанов, чието образование е за учител по физическо възпитание, си позволява да дава съвети и на българския съд и на българските законодатели. Ако отворите официалната биография на този човек, ще видите, че по-голямата част от живота си е прекарал в спортно училище и Спортната академия, в обикаляне на стадиони и тичане по спортни площадки, което само по себе си не е лошо, но няма нищо общо нито с правото, нито с вътрешните работи. Ако се погледне официалната биография на Цветанов, ще се види, че прословутите му специализации в САЩ и Европа, с които толкова се хвали, са кратки 34-дневни курсове по някаква тема, които в никакъв случай не могат да бъдат приложени към някаква по-сериозна квалификация. Питам се откъде набра сила и смелост този човек в продължение на една година да раздава акъл на магистрати с дългогодишен стаж и солидно образование, да им вменява всякакви престъпления, а на простия въпрос как за една година и половина толкова забогатя, да започва да се усуква и да рони сълзи в ефира. Всеки на негово място в това положение би подал оставка. Оставането му на поста представлява унизителна гледка. Предлагам на Цветан Цветанов да ни я спести.

62

Анонимен

преди 13 години

Точно сега е най голямото папане. Всичко преминава в кръга на Бойко Избраните Апостоли. Къде са парите от акциите на Цецо всичко прибра в джоба и провали разледване и доказателства. Бил направил акция за 30-1000милиона вчера е Софийския Университет му трябват 10милиона да искара зимата ,на лекарите 100 , къде са парите от кациите да ги изкарат и дадът.

61

дерикотев

преди 13 години

този *** защо продължават да го цитират...той е "изчезващ вид"

60

Марти

преди 13 години

Не знам дали той е *** и сексуално зависим,но поне човека не застава си мето си на някаква позиция.Друг е въпроса дали е правилна или не.Но те чи си обикновен гъзолизец е ясно на всички...Не смееш даже името си да напишеш,а ползваш разни прякори..Ама така сте платените драскачи,трябва да сте анонимни,защото утре Янев може дса е на власт и да се наложи да лижеш неговия ***.

59

hagen

преди 13 години

От мъж не лежал до жена акъл на ща.

58

1234

преди 13 години

Абе шефът на НАП що не се гръмне. Значи Цецко получил 500 и ненам колко хиляди, платил данъци и с остатъка си купил апартаменти - значи всичко е законно! А откъде ги е получил тия над половин милион не интересува данъчните, така ли? Ама нали точно това питаме всички - откъде са парите, кво замазват ***?

57

Анонимен

преди 13 години

ГРЕШИШ! ДНЕС Е ЧЕТВЪРТЪК.

56

ТЕТКА МАРА

преди 13 години

ЧОРАПЪТ СЕ РАЗПЛИТА. Че ГЕРБ е криминална партия е ясно ня всеки. Само човек, който е *** или на ясла в ГЕРБ, не го признава.

55

ttt

преди 13 години

Тая долна *** Янев нема ли кой да го пребие някъде.Колко *** народ сме да вкараме такива *** в парламента.Направо си заслужаваме ситуацията в която се намираме.

54

д-р И. Стоянов

преди 13 години

Янеее, защо махна брадавичката - чарът ти се загуби. По-добре ела да скъсим малко нослето, че много ти личи като лъжеш ;)

53

Дан

преди 13 години

Един път случайно се разминах с Яне на ул.Врабча преди 2 години, така ме погледна че за миг си помислих че е срамежлива ученичка търсеща мъжът който да я направи жена.Напълно сериозен съм

52

Батката

преди 13 години

Да беше станал лекар като му се бърка в телесните отвори на хората!

51

Анонимен

преди 13 години

Този още ли не са го прибрали в някое специализирано заведение?С това поведение,говорене и защитаване на трактори ли са,текезесари ли са и аз не знам,ако си мисли,че ще бутне Цецо,значи не си е пил хапчетата.На нормалните хора им омръзна от "добре облечени бизнесмени",толерирани през годините от различни правителства,които забогатяха на гърба на нас нещастниците.А, Янето застава зад точно такъв човек.Е няма да стане.

50

анонимен авер

преди 13 години

Да оставим личността на Яне настрана. Аз също не съм най - големия му фен, но по - важно е това, което иска. А той иска нещо, което всеки български граждани би могъл да поиска. Да бъде проверен един друг човек, който заемайки един държавен, и политически, и обществен пост е натрупал необяснимо голямо имуществено състояние. Извинете, но на мен никак не ми е ясно как със 1200 лева заплата, или 2000 или 3000, един нормален човек може да се сдобие със такива спестявания и със 7 или 9, или 19 имота?!