96

яко

преди 13 години

Европа отхвърля семитската зараза наречена мултикултурализъм. *** важното е че в България каквато и пасмина да дойде се чувства комфортно.

95

daisy

преди 13 години

Живея в село до град Сливен с около 2000 човека население , от които българите са 600 човека. Няма да ви описвам какъв тормоз се сме длъжни да търпим, музики, кражби и т.н. и да се обадим в полицията все тая, сякаш ние не си плащаме данъците , а те *** са с привилегии дадени забележете не от някой друг а от управляващата класа, независимо коя е тя, та те *** колкото повече са толкова повече гласоподаватели има и то управляеми.

94

Анонимен

преди 13 години

еи сега ще видите на следващите избори как си отива бат ви Сарко

93

oooo

преди 13 години

Ооо колко си проссс и има ли смисъл...? Оооо не!

92

:)

преди 13 години

Я Европа леееекооо поотвори едното оченце. Има надежда значи.

91

ddd

преди 13 години

БРАВО - ЗА СЪЖАЛЕНИЕ СКАПАНИТЕ НИ ПОЛИТИЦИ СИ ЗАТВАРЯТ О4ИТЕ ЗА ТЕЗИ ИСТИНИ - АБСОЛЮТНА ИСТИНА Е ВСИ4КО НАПИСАНО В СТАТИЯТА - АКО ПРОДЪЛЖИМ В ТОЗИ ДУХ СЕ ЗАТРИВАМЕ !!!!

90

81

преди 13 години

В къщи на *** не говорят, дали могат или не могат не съм ги изпитвал. А децата със сигурност не могат да говорят ***. Живеят два етажа под мен. Не крият, че са ***. Има и интегрирани *** но сигурно са в промили , не в проценти.

89

Анонимен

преди 13 години

На времето имаше предприятия в леката промишленност и там работеха предимно роми. Като дойде на власт Иван Костов измисли длъжноста ликвидатор и тези ликвидатори ликвидираха всички предприятия, дори и България, добре че ги свалиха от власт. Сега Саркози ни е виновен. Детето независимо от какъв произход е иска да се нахрани и родителите са принудени да търсят изход. Не са виновни ромите политиците са виновни. Най-лесно е да обвиняваш и гледаш сеир.

88

гурбетчия

преди 13 години

до 79.Знам и затова не ми ги разправяй тези философии.Малко ли *** работеха в строителството по черноморието като общи,работници,куфражисти,зидари и др.Твърдя го защото съм роден там и постоянно съм бил свидетел на това,което се случваше!Като са некадърни,защо собствениците не събориха нито един строеж или не потърсиха други за да "коригират криво иззиданата стена от ***"?!И за капак не им плащаха,така излъганите си заминаваха,идваха други *** и т.н. и т.н.Българите натрупаха милиарди

87

ТТТТ

преди 13 години

до:81Цигани не говорят ***!!! Ти братле си абсолютен лажец или другия вариант да си много найвен.През живково време няма циг.сем.което да не е взело апартамент от държавата и всички ги продадоха и пак се върнаха в махалата.И знаеш ли кво! в момента пак им дават безплатни жил.,но сега нямат право на закупуване, но те пък не плащат наем и тoк за по 2-3г. около 3-4хил. лв.и пак държавата е на загуба!!

86

Анонимен

преди 13 години

Да бе да - напредничавите турци - дето баща си уби дъщерята, че се омъжила за християнин в християнска държава. Германците отказват да си дават децата вече в смесени класове, заради агресията и "забавеното" усвояване на материала от същите тези напредничави турци.Имаха нужда от евтина и неквалифицирана работна ръка, ама турците се изхитриха и взеха бизнеси да въртят, къде легално , къде не съвсем. Е да ама германеца и той си има граница на търпението....

85

Анонимен

преди 13 години

ами просто интегрираните *** не живеят в гетата!

84

RSG

преди 13 години

Въобще не ми се четат щуротии, но на Ангела Меркел искам да и кажа че или е *** или е лицемер. Германия е 1-ва икономика в ЕС именно заради емигрантите, кое точно не работи, кажете ми една държава без емигранти която е в първите 5. Емигрантите носят нови идеи и хъс, а идеите за чиста култура и нация да си ги носи при хитлер или в 11 век някъде.

83

ДИСКРИМИНИРАН

преди 13 години

Защо като се каже "интегриране на малцинствата" у нас всички се сещат само за ***? Защото самите *** се СЕГРЕГИРАТ, поставяйки т.нар. "ромска култура" над българските закони. Когато почнат да вкарват в затвора ***, забеременяващи 11-12 годишните си "булки", тогава ЩЕ СЕ ОСЪЩЕСТВИ ИНТЕГРАЦИЯТА. Иначе всички останали граждани на РБ са абсолютно дискриминирани, т.е. плащаме данъци, сметки и осигуровки. Манглите - дори и най-богатите таквиЗ работи не правят - ФАКТ!

82

Gruppensturmfuhrer

преди 13 години

Единствените безплатни здравни услуги които *** трябва да получват са химическа стерилизация и кастрация. Сега плащаме ражданията на ***, гледаме децата им в домовете и храним бащите им в затворите....егаси санаториума...

81

Анонимен

преди 13 години

Е те това е проблемът. Ако е в махалата - няма шанс за него.Махалите трябва да се разтурят - те и без това са незаконни и в казрмен строй с принудителна работа и образование.Аз познавам семейство интегрирани *** - тя е страхотна и много чиста домакиня, ходят на работа, имат си две деца, не говорят *** и искат децата им да се изучат за да имат по добри шансове за работа от тях самите.

80

кабули

преди 13 години

Статията отново е поръчкова. Журналистката е писала това, което всяка минута го четем по коментарите. Но не забелязвате ли, че турчинът го няма никъде. Турчинът в тази държава е народ фантом. Да, да, има около 30 - 40 турци и те всичките са в парламента. Начело с най-скъпоплатеният неработящ човек (ако може да се нарече така) в света - Ахмед Доган. С онзи друг турчин, дето Кушлев се мъчи да му вземе имот за над 12 милиона. А откраднатото злато да не би да е отишло в *** махала?

79

Анонимен

преди 13 години

Абе човек каква експлоатация. Ти тяхното КПД знаеш ли го какво е? Знаеш ли, че "*** и без пари да ти работи си на загуба". Знаеш ли че крадат каквото им трябва и каквото не им трябва, включително и инструментите, с които работят?Те ли са експлоратирани или ние, че им плащаме с данъци и осигуровки социалните помощи, посещенията в болниците, тока и водата? Не става въпрос за ксенофобия, става въпрос за равенство... а такова няма.

78

ТТТТ

преди 13 години

Живея в циг. квартал от 32г. и не съм виждал циг. с висше образование?Каде ги срещате тия културни и образовани ***. Каде??

77

Анонимен

преди 13 години

И за каква интеграция говорим??? Те просто НЕ МОГАТ да се интегрират. Замислете се, какво повече може да се направи от това да им се осигури ДОМ и РАБОТА. Всеки НОРМАЛЕН човек би започнал да води един далеч по-нормален живот от този в гетото. А какво прави един *** - разколачва целия дом - продава всичко стъкла, паркети, водопроводни тръби и т.н. Не ходи на работа, пуска КОН/прасе в жилището и резултата е същият - КАТУН. Разберете, че не може да превърнете *** в човек.