70

Анонимен

преди 13 години

Трактора излезе от "гаража" и започна да оре задния двор на Цоко....

69

ДАНСинг стар

преди 13 години

За пореден път се убеждавам, че гербавите не са като хората!Като започнеш от Боко, та до последния платен писач тук!Царе са, да казват на черното бяло и да се опитват да изкривяват всяка една информация, само и само Боко да е чист и бял, пък всички около него оплискани с ***!Болен бил Петров, сливици, дископатия, бла бла бла бла.... А бе, ***! Защо се опитвате да заблуждавате хората?! Може би, щото оня физкултурник дате такъв тон!? И на най големият *** вече е ясно, ЧЕ ПЕТРОВ Е ПУСНАТ, НЕ ЗАЩОТО Е БОЛЕН, АМИ ЗАЩОТО НЕКАДЪРНИЦИТЕ НА ПУДЕЛА ЦВЪЦКО НЕ УСПЯХА ЗА ОСЕМ МЕСЕЦА ДА ИЗРОВЯТ НИЩО СРЕЩУ НЕГО!!! Престъпник бил, за това не можело да му се врява... Може! Може да е най големият престъпник в България, може би наистина не може да му се вярва, но пък аз мисля да му повярвам! Защото е бил съдружник с Боко, защото е логично съдружника да налива кинти в партията на ортака си, защото като такъв, е бил близо до далаверите на Боко и вероятно знае повече от всички останали! Пък и никой все още не е успял да докаже, че е престъпник! Напротив! Обвиненията срещу него отпадат едно по едно... Да не говорим, че тези които го наричат престъпник, май са същите като него...И накрая, много смешно ми става, като чета, че червени, сини, пембени или виолетови пишели тук и само те "подкрепяли престъпника Петров" и други подобни глупости! А бе, гербави малоумничета, не разбрахте ли, че хората в България вече ТОТАЛНО ВИ ПРИЧИСЛИХА КЪМ КРАДЛИВАТА ПАСМИНА НА БСП, ДПС И ПРОЧЕЕ ***?! ВСЕ ПОВЕЧЕ И ПОВЕЧЕ ХОРА, ГЛАСОПОДАВАТЕЛИ, КОИТО НЯМАТ НИЩО ОБЩО С НИТО ЕДНА ПАРТИЯ, РАЗБРАХА, ЧЕ БОКО И КОМПАНИЯ СА СЪЩИТЕ КРАДЛИВИ *** КАТО ПРЕДИШНИТЕ! ТОВА НЕ Е ПОДКРЕПА ЗА ПЕТРОВ, ПРОСТО НИКОЙ ВЕЧЕ НЕ ПРАВИ РАЗЛИКА МЕЖДУ АЛЕКСЕЙ ПЕТРОВ И БОЙКО БОРИСОВ!!!

68

Анонимен

преди 13 години

Което значи единствено, че не е комунист:)))

67

Анонимен

преди 13 години

Хайде стига сте философствали-човека макар и да е предполагаем престъпник казва ,че има документи.Това означава ,че ще ги покажат.Това може да стане и още днес на пресконференцията на РЗС .Коментарите после

66

Анонимен

преди 13 години

Естествено, ье цялата история е разработка на Румен Петков-пръв приятел на АлексейСъщият Румен Петков, срещу когото съдът не отхвърли обвиненията, че е Кръстник на амфетаминовата мафия у нас

65

А така!!!

преди 13 години

Ама лъсва и собствения му ***!!! Което значи, че няма акъл, за да си го пази!!!

64

loki

преди 13 години

Из интервю на Люк Коньо пред Труд на 17 юни 2006 г.: Лев корпорация ни свърза с БорисовОборудвали сме с видеонаблюдение американския военен флот, летищата в Маями и Далас, щатски пристанища, тунел в Швейцария, летището в Тел Авив, метрото в Москва, в Лондон, Пекин и др.Още през 2004 г. представихме нашия проект за видеонабюдение пред ръководството на вашето метро и полиция. ...Споделихме и идеята си видеонаблюдението да бъде дарение, да привлечем финансов партньор и местни изпълнители. Тя допадна на всички, но... дотук. 2 години не намерихме подход към софиянци и кметството им. Така беше до 15 януари (б.р. - 2006 г.), когато се срещнахме в Брюксел с новия ви кмет Бойко Борисов. По това време ние си партнирахме вече с българската Лев корпорация. Благодарение на нейното посредничество говорихме с Бойко Борисов. Разказахме му какво искаме да направим за вашето метро. Той видя, че не става дума за някаква мечта, а за нещо, което вече е направено другаде по света. А ние се уверихме, че кметът ви е много динамична личност.Борисов незабавно даде импулс на реализирането на проекта и то днес е факт. Проектът е за 1,5 млн. евро.Най-добрата видеосистема, която сме монтирали, е в Москва. Същата е в София.За вас го правим безплатно, но на нас ни плащат с пари от ЕС. Аз плащам данъци в ЕС и той ме финансира за този проект.

63

arhar

преди 13 години

Оценката за Цветанов може да я дават шефовете на ЦРУ, ФБР, МИ - 6, ИНТЕРПОЛ и ЕВРОПОЛ !Днес у нас ще пристигне шефът на ЕВРОПОЛ . Наблюдавайте неговото поведение и оценката му за Цветанов като силов министър ! Ако той даде положителна оценка за Цветанов, значи силовият ни министър си върши добре работата и наистина громи мафията и октопода у нас !Нека и да си припомним, че през 2008 г. на запалката му беше поискана оставката от цяла ЕВРОПА поради връзките му с хора от ъндърграунда !/ Юрген Рот и ' Новите демони в БГ ' /

62

Анонимен

преди 13 години

Е, значи цветанов е напртавил добре, като раздухва историята, че да им лъснат на всички задниците....Браво на Цветанов:))

61

Eлизабет

преди 13 години

Я,Трактора колко бързо оздравя!Я как се разприказва мафиота му нееден.Умори Илия Божинов,който го разкри и вече лае на воля.Авинаги е имал защитници-Сашо Диков е най-големия защитник,който яде от трактора и няма как да не пее за него;Явор Дачков също яде;Кристина Патрашкова и още и още продажници.

60

шопа

преди 13 години

Театралните постановки продължават в пълна сила.Целта е ясна,разделението на народа ни и засилване на икономическо и социално робство.*** до кога ще ми разправяте БСП са такива, СДС ,или в случая ГЕРБ са онакива.Неразбрахте ли че политицити са ни една обща маса която гледа всичко друго но не и състоянието на народа си.*** събудете се.

59

Анонимен

преди 13 години

Дачков? Ху дъ фак ис Дачков? Дачков, Патрашкова, Яне ЯНев и куп знайни и незнайни охлюви, които финансира Алексей са продажници, готови да продадът и майките си!

58

Анонимен

преди 13 години

Миии то българите винаги са били на грешната посока , та и сега така На кой не му е ясно с какво се занимава Алексей Петров , само че ние сега ще сме на негово старан , защото трябва да сме портив властта Никога не разъсжадаме в правилната посока, изядени от злоба и егоизам Е затова ще сме на тоя хал

57

А така!!!

преди 13 години

Няма и да намериш такова инфо! Те се крият и пазят един друг! Нали са бъркали всичките в едно гърне... И гарван гарвану... нали знаеш? Впросът е, че ако цветанов не беше организирал този "Октопод", за да прикрие собстения си гол г'з, нямаше да бръкне в ануса на Петров и той нямаше да се обажда! :-))

56

Анонимен

преди 13 години

Альошката да каже не само ОТКЪДЕ има милионите, но и ЗАЩО е помагал точно на ГЕРБ, а не на друга партияНа всеки нормален българин е ясно, ье милионите на АП са ьервени и АКО ги е дал на ГЕРБ, то това е поредната разработка на Румен ПетковNO PASARAN

55

Анонимен

преди 13 години

Do 54 Ми те комунистите 20 години имаха тази информация, смятай как са колели, бесели и крали.....

54

Анонимен

преди 13 години

Да инаш инфо за осъден престъпник на базата на такава информация:))))

53

А така!!!

преди 13 години

"...А честито и на всички, които взимат думите на един престъпник за чиста монета... "Наясно ли си, че престъпниците разполагат с данни и информация, която може да обеси всеки, който иска да им се меси и да ги ликвидира (както е в случая)?Кьорав ли си или ужасно глупав???

52

kpk

преди 13 години

Червена *** пак почна да *** във форума. Те нямат и друг избор след като ги погнаха за геноцида провеждан срещу собствения си народ.Спред мен правилно са се насочили към А. Петров. Той има доста какво да каже, за червните *** крали България.Аз всеки е ясно, че той е един от оцелелите изпълнителите на комунистическата вихрушка. За това те са много озлобени, и *** в медийното пространство предвождани от Гоце Пъванаоглу.

51

ха сега

преди 13 години

защо несе намери някой да попита тоя имного като него в истинския смисъл БУКИУЦИ от къде тези милиони че да помага на ГЕРБ или на някой друг не е важна помоща а крадените милиони а КУЦКОВА СИ ПРАВИ ПО БТВ ПРОВЕТРЕНИЕ НА ИЗКРИВИЛАТА СИ УСТА ОТ ЗЛОБА