235

Нина

преди 13 години

Аз не ги мразя. такава е системата, че не са направили нищо човечно за народа си, за да ги обичам. Това е същото например еничарският корпус на падишаха да стачкува, а българите да ги подкрепят само и само защото са против султана, изглегждса тъпо.

234

Анонимен

преди 13 години

Явно сега си почнала да излизаш с военни.

233

Анонимен

преди 13 години

тезата=темата

232

Анонимен

преди 13 години

Аре сега да не отклоняваме тезата, но съм бил част от тази '120 000 боеспособна военна машина '. Нищо боеспособно нямаше! Основното на което се разчиташе е, че понеже бяхме под съветско робство и ако някой ни нападне, ще получи съветски атомни бомби максимално бързо.

231

Нина

преди 13 години

Щом управляващата политическа класа е в безопасност, значи борбата с престъпността е супер. Цялата енергия на полицията се ограничава до пазене на властимащите, такава е схемата просто.

230

Анонимен

преди 13 години

Ти да не си живяла с полицай селянин че ги мразиш толкова много.

229

Нина

преди 13 години

Аз също съм привърженичка на армията. Вижте, всички преврати по света са се правили винаги от армията на дадената държава, а полицията е защитавала политиците. Това е нейната главна функция, да тормози собствения си народ. Борбата с престъпността не е така задължителна, стига да не застрашава живота или здравето на политическата класа.

228

АНКЕТА

преди 13 години

*** ли са българските полицай?1) ДА - ПЛЮС2) СЪЩО ДА - МИНУС

227

Анонимен

преди 13 години

Нито лев отгоре за таз ***! Онзи ден ги гледам мърляви, разпасани, пагоните им провиснали на отпуснатите рамене! Срам и позор! Най-лошото е, че няма армия вече. Псевдодемократите за 20 години унищожиха това, от което трепереше врага-120 000 боеспособна военна машина готова да защити родината. А сега две дивизии на кръст! Срам и позор Българио!Но хрантутим *** в униформа които не са влизали в казарма!Откъде ред и дисциплина тогава

226

Нина

преди 13 години

Ами не могат и не знаят как да събират доказателство просто! Или ще набедят някой невинен, или ще съберат негодни зддоказателства за истинските виновници.

225

Анонимен

преди 13 години

Ташака в историята е, че полицаите имаха една година wild card. С Премиер ББ и министър ЦЦ -и двамата част от системата, направи си паднаха на оная работа. Резултата за жалост беше предвидим- със стари *** нов бърдак не се прави !

224

Анонимен

преди 13 години

Не учи мама милиционер да станеш.

223

Nasko

преди 13 години

Клоунът Цветанов да си тръгва , супер на сериозно се взема този физкултурник. Не стига 4е от 100 акции и сумати задържани в ареста , я има я няма 2-3 осъдени. Незнам дали сте забелязали но БТВ , Нова телевизия и dnes.bg нито думичка не са казали за вчера относно делото Октопод : "Съдът: Престъпна група "Октопод" няма. Прокуратурата не е събрала достатъчно данни за съществуването на организирана престъпна група "Октопод", която да е ръководена от Алексей Петров." . . . . Сами си правете изводит

222

Нина

преди 13 години

Ами във влака София-Кардам дали не беше атентат? Как така цял вагон ще изгори така, нали полицаите правиха опити и палиха пердета в един вагон и накрая казаха, че нищо не е станало, само дето пердето изгоряло.

221

sgt.Hale

преди 13 години

И ко?Ша стачкуват милиционерите???Ми то няма файда от туй..Те и без това не работят, няма да се усети даже...

220

tulski

преди 13 години

Този съвет в Англия може да върви, на Балканите най - много да те аргасат в гръб и после да кажат: егати смотаняка !

219

Анонимен

преди 13 години

Полицайте защитават такива като Бойко - мутри и олигарси!!!

218

sss

преди 13 години

kvi sa tiq che da postavqt usloviq.dolna ***,nai golemite kalafi.izbrani ot kol i vaje.ako ne im haresva nikoi nasila ne gi darji.da hodqt v chujbina

217

Анонимен

преди 13 години

Лошото е че те българските полицаи това чакат за да разкопчаят дюкяна !

216

до 213

преди 13 години

Приятелю,това е известно на почти всички българи които са били свидетели или потърпевши в инцидент.Много Точно описа "намесата" на нашата полиция,която ни охранява(пази) прилежно със своя безучастен поглед да пукнем спокойно на платното ,която ни налага психотормоз прилежно,когато сбърка домове и се правят служителите им на Рабмовци срещу момичета живеещи в тези домове.Сега се чудя дали Веско Маринов не трябва да го окичим с орден "Стара Планина",за най-голямо проявено чувство на сарказъм.