50

активист

преди 13 години

Всяко чудо за три дни ! Шибаняците ще повият, ще пореват като ебани и ще забравят ! ГЕРБ ! ПОБЕДА ! ГЕРБ ! ПОБЕДА !

49

jkh

преди 13 години

Ако се вдигне осигурителната вноска, то нека бъде в индивидуална партида -НЕ искам да храня повече лентяи и ***.Тук вече не се живее.

48

Анонимен

преди 13 години

"Бойко си изпълни обещанието " Няма да вдиган данъците"...."Като Сергей ги изпи и изяде парите на държавата, не ривахте, а?А сега, когато единственото смислено и значимо правителство, се опитва да проведе реформите необходими на страната, ривете, а?

47

ha

преди 13 години

тенденцията да расте пенсионната възраст и пенсионната вноска е поредното издевателство и дране на кожи от работещите, които едва ли ще са живи да получат пенсия

46

Анонимен

преди 13 години

Честито на печелившите играли през 2009 година за Герб ,който не играл за Герб пак печели.Наградата е еднаква за играчите 3% по-навътре

45

Бат` Бойко

преди 13 години

Загрижен съм за вас! Дайте ми 3-4 мандата и вижте как ще ви оправя! Да не би да искате пак БСП и ДПС?

44

Анонимен

преди 13 години

аз предлагам правителството да ни *** още, да ни *** докато се насерем

43

Българин

преди 13 години

И как така резервът на НЗОК ще отиде в социалната система, като по закон тия пари са САМО за здравеопазване? Що за правителство имаме, щом то непрестанно нарушава законите на държавата?И знаете ли, че парите от пенсионните ни осигуровки отиват в един кюп, от който плащат и пенсиите на старите хора и издръжката на гнусните *** ?!? На практика ви ЛЪЖАТ че тия пари са за вас, когато някой ден остареете, а на практика ги харчат за тая *** *** и когато одъртеете, нищо няма да получите !!!

42

здравно осигурен

преди 13 години

За кого е загрижен Бойко? За лекарчетата или за пациентите? Нито за едните нито за другите!Изобщо не ми е ясно защо се плаща това "здравно" след като качественото лекуване е ПЛАТЕНО!!! и то СОЛЕНО!!!Другото през здравната каса е "мижи ке те лажем" каквато е и политиката на Уважаемото Ни "загрижено" за светлото ни бъдеще правителство.Аман или Амин?!

41

123

преди 13 години

не лъжи читателите ти си от платените ***

40

123

преди 13 години

Член съм на КНСБ.По принуда съм такъв.В момента съм бесен!КОЙ,КОЙ ГИ УПЪЛНОМОЩИ ТИЯ *** ДОЛНИ ОТ СИНДИКАТИТЕ ДА ИСКАТ ВДИГАНЕ НА ТАЯ *** ВНОСКА???ДОСЕГА СЪМ ГЛАСУВАЛ ЗА БОЙКО,НО ТОВА ЩЕ СЕ ПРОМЕНИ!ПОНЕ ДА БЕШЕ ВКАРАЛ 1-2 *** КОМУНИСТИ В ЗАТВОРА!!!И ТОВА ГО НЯМА!!ЗА КАКВО ДА ГЛАСУВАМ ЗА НЕГО ВЕЧЕ??ДА МИ ВДИГА ДАНЪЦИТЕ ЛИ?НО НАЛИ СМЕ ОВЦЕ,НЕКА НИ *** КОЛКО ЩАТ!АЗ ПРЕДЛАГАМ В СЪБОТА ДА НАПРАВИМ ЕДИН МИТИНГ-БЕЗ СИНДИКАТИ,БЕЗ *** ПОЛИТИЦИ,ДА НИ ВИДЯТ ЧЕ СМЕ ЖИВИ!!ЧЕ МЪРДАМЕ ОЩЕ!

39

Българин

преди 13 години

И защо да ви давам 20% от моите с труд изкарани пари, при положение, че към моментът имам толкова трудов стаж, че ще трябва да живея колкото Йода, за да получа пенсия? Как да внасям за песния, която знам, че няма да получа никога?Щели да криминализират... ами НИЩО НЯМА ДА ВИ ДАМ, *** - съдете ме ако искате - не ви ща ни пенсия, ни нищо !!!

38

Анонимен

преди 13 години

Абе не е ли редно парите за здраве да са за здраве, тия за пенсия да са за пенсия, тия за пътища да са за пътища и т.н. какви каши и финансови макарони бъркат тия ***. Я се опомнете малко господа управляващи бивши и настоящи.

37

neyznavaem

преди 13 години

nai setne vav selo wte ima pari , wte gi pezakvam na kyweto, pensioneritebe

36

Анонимен

преди 13 години

е добре де ...ще напишем 500 коментара ...а кога ще свалим правителството ако това се бе случило в Германия или Гърция ..досега щяха да са свалени унижени и даже осъдени ....пак ли ще търпим

35

Анонимен

преди 13 години

Аз съм против увеличаването на пенсионната вноска. Според мен дори трябва да се НАМАЛИ, след като пенсионната възраст е увеличена!Няма ли да има подписки за това някъде? Няма ли да има протести? Или сега като бутнаха пет милиона повече на синдикатите и "хората" вече са доволни и няма да има протестиращи? Долни синдикати, неорганизиран народ... :(Харесвам ГЕРБ заради борбата с престъпността, но във финансовата политика имат доста безумия...

34

Бат` Бойко

преди 13 години

Жалко, искахме да ги вдигна с 10%. Нищо, на пролет ще ги вдига за тези които преживеят зимата!

33

мирон

преди 13 години

искам да съм *** и да членувам в ГЕРБ

32

Анонимен

преди 13 години

Бойко , направи така, че Станишев и Доган да ни липсват.....и това е талант

31

Hammer

преди 13 години

Много ми е интересно тия синдикати колко процента от трудещите представляват, да та говорят от името на всички. Най малко от мое име.Пълна скръб,....както винаги!