418

Slavista

преди 13 години

Ей голямо нещо е уикипедията а :) както и да е....... каменни реки или морени все тая ,важното е ,че си ги имаме и можеме да им се радваме. Да се надяваме от Витоша никога по никакъв начин да не тръгват пушеци и лава :)

417

полудевам полечка

преди 13 години

Според мен магнитута беше към 4.7-5.3 но в такива случай като този умишлено се намаляват стойностите за да не се плаши стадото.Доста земетресения съм усетил зада мога и сам да преценя силата. Или вярвате на господата с уредите.

416

Анонимен

преди 13 години

Е как не знам какво са морени? Ти не знаеш ли? *** до магазина долу, има по 70 стинки.

415

ох год

преди 13 години

сърказмът не е на почит тук :/

414

Анонимен

преди 13 години

айде, следващия път поне 6

413

оруел

преди 13 години

продавам къща във видинско, побързайте все още са ефтини

412

земетръс

преди 13 години

хайде стига сте писали *** такива !400 коментара 390 от които несмислени .

411

Деко

преди 13 години

" Софиянци,не се притеснявайте,ако се случи най-страшното с вас,ще отмъстим за вас.Поздрави от провинцията !=====================================================417 - и, това е коментара на статията.Другото са жалвания и очакване на съжаление.

410

Една_от_БГ

преди 13 години

А-а, не ги затормозявай софиянци с такива географски и исторически понятия, те едва ли знаят, че има такъв български град Стражица, камо ли събитията в него, и то - 30 години назад, това за тях е Античността.

409

Ханът

преди 13 години

Как се кълнете не е истина.Ще излезе нов лаф"да те удари земетресение дано":)Всичко мина и замина,продължаваме напред.И да се шашкаме не ни е от полза.

408

djeina

преди 13 години

Тия старчоци от БАН нищо не знаят...ужасfocus-news.net/

407

kk

преди 13 години

Софиянци са БЪЛГАРИ,простако!!!

406

Nobody

преди 13 години

"От БАН никой няма да ви предупреди! Това е протеста на науката срещу не-уките управници"-------------------------------------------------------------------------------------------------------------Мдам, те БАН имат списък със земетресения за 20 години напред, ама си траят...Изтрещехте генерално вече, ей....

405

Анонимен

преди 13 години

На поточната линия на Нестле. Правят и Морени - макс.

404

Шопско !

преди 13 години

Натрупването на напрежение в земната *** със сигурност господ го е направил че от време на време да ни тресе :Д

403

Sonia

преди 13 години

Усещала съм доста заметресения, доста по-силни от това... това се усети много силно, но по принцип 3,5 не е чаак толкова много. Може би силата идва от там, че е било много плитко.

402

Анонимен

преди 13 години

Колко много се пише за едно не чак толкова силно земетресение.Ние сме истински щастливци,че нямаме заметресения от порядъка на 6-7 и 8,ако щете.Хората в Китай примерно и в други сеизмични райони имат по средно 100 земетресения в годината

401

полудевам полечка

преди 13 години

България е с висока сеизмична активност - 97 на сто от територията й е застрашена от сеизмични въздействия. Сеизмично-активните зони са Крупник, областите Благоевград, София, Маришка зона, Шабленска зона, районът на Велико Търново и Горна Оряховица.Само за първите 30 години на ХХ век в България е имало 11 земетресения с магнитуд над шеста степен. На 31 март 1901 г. в Шабла и Калиакра са регистрирани две земетресения с магнитуд 7,2 и 7,1 по Рихтер.Така че КОМИГ СУН

400

Ай стига бе

преди 13 години

И квооооо? ЩЕ помолим Господ да спре да размества земната *** така ли?? Или да каже "СПРИ ФИЗИКО!" :D:D:D:D

399

провинция v.2

преди 13 години

"аз пък живея в кашон и мрязя и софиянци и провинцията !и дано ви тресе всички защото съм гаден тип"