596

до 581

преди 14 години

Моряко, сигурно се майтапиш, но все пак, ако те послушаме (ние Софиянците) и си стоим тук, сигурно *** ти ще хване паяжина...Нали се сещаш на какво ще заприличат бетонните лабиринти около морето и клекавите къщи с квартирките - ще станат празни хамбари с паяжини.

595

stonerose

преди 14 години

Прав е руснака. колко жалко...

594

боян

преди 14 години

евала, братушка, ти откри топлата вода!!!ела другия път у албена да скиваш цирк, бате...

593

bobo

преди 14 години

Hei Liovla, Liovka, kakoi tui pich, prodal korovku kupil "Moskvich"

592

анонимен

преди 14 години

прав е човека .но така се получава като раздадоха хубавото ни черноморие на селяни и мутри които не разбират от туризъм.ние не сме стъпвали от 4 години на нашето черноморие ходим в гърция където пак ще ходим защото да си почиваме и се чувстваме хора.и може да оставяме два пъти повече пари наистина ги даваме без да ни е яд

591

марги

преди 14 години

прав си е човека,ама ние сме си тьпа и бедан нация-много малко ни трябва да сме доволни.

590

Joro

преди 14 години

ДГД г-н Denis G.. То че нашето Черноморие не е цвете за мирисане всеки го знае, ама има и такива кото тоя ***, дето никой на света не може да им угоди. На крив ..й и космите му пречат са казали хората. На който не му харесва нека си ходи в Египет,Турция, Занзибар или където си поиска.

589

турист

преди 14 години

Ти четеш ли постовете изобщо , Казах без Москва и Петербург . Абе много съветски *** пишат тук.

588

Lola

преди 14 години

Грешка. Не го превърнахме ние,а ръководителите на държавата, които уреждаха своите сметки и сметките на аверите си. Руснакът е прав да иска цивилизована услуга и отношение - навсякъде в Европа е така. Ние или търпим да ни правят на маймуни, или си вдигаме куфарите и отиваме да живеем зад граница по европейските норми и правила.До такава степен сме затъпели, че приемаме извращенията за съвсем нормални прояви. Но чужденците се чудят, възмущават се и не се връщат повече.

587

Анонимен

преди 14 години

ха-а-ахаха сложили по две керемиди на кръдст у Варна и го пишат хотел 10000 звезди. Па и пари и скат. Търтети.

586

една

преди 14 години

Ти в Русия ходил ли си?Нарочно съм се взирала по тъмните кьошета на Москва,където няма как турист да стъпи.Още през 1997 година там имаше разделяне на *** и отчетност кой точно кога е мел еди коя си отсечка от улицата.За едно пръстче счупено от статуя загиваш в затвора по бързата процедура.Като сме си внесли комунизъм,мръсотията сами сме си я сътворили.Ясно ли ти е?

585

дд

преди 14 години

Е те тук ти си по-***! Какво като нямат пътища? Теб засяга ли те? Нали идва с парите си и иска обслужване за тези пари! Догодина ще ги даде другаде!

584

РАЗБИРАТЕЛ

преди 14 години

МНОГО СЕ РАДВАМ, ЧЕ НЯКОЙ СПОДЕЛЯ ВПЕЧАТЛЕНИЯТА СИ ОТ ПОЧИВКАТА СИОБЩО ВЗЕТО РУСНАКА Е ПРАВНЯМА КАКВО ДА СЕ ДЪРЛИТЕ И ДА ГО ПЛЮЕТЕПОВЯРВАЙТЕ МИ ...

583

mk"

преди 14 години

az v varna poracvam palacinka s mnogo mnogo sokolad momiceto mi kazva ce ne moze tolku az i kazvam daj slozi i kazi cena da si platam kolku trjabva 5 leva 10 leva...........si ku piv palacinka za 2 leva i ja dadov na malko momice koe cakase da si kupi palaconka???????????????????????????????????????????????????????????????????

582

Анонимен

преди 14 години

До 589 .Там е такава мизерия че не Варна а Каварна е като Лас Вегас.Минавал съм по над 100км по черни пътища ,не са и виждали асфалт.

581

отвратена

преди 14 години

От това,което казваш,следва ли,че нашето обслужване си заслужава?От години говоря едни и същи неща.Е,хак да ни е,казаха ни го право в мутрата.Че българинът е далавераджия и първо чака да вземе,а после да даде си е основна характеристика.тур операторите трябва да акцентират на тази българска черта и да я превърнат от минус в предимство.Срам ме е ,но не съм изненадана-нито от българското обслужване,нито от гьонсуратлъка на гларуси като теб.Мързи ги да гедат,а очите им все в джоба на другите.

580

Анонимен

преди 14 години

Плажовете в Северна Италия--ако си гост на хотела ,има безплатен чадър,ако не си плащаш като поп по 20 евро на ден.Музика отвсякъде/не е чалга но и тя дразни/Цени ,като за туристи с малка разлика ,имаше 3-4 магазина с нормални.Паркинга е около 10 евро на ден.Или ходи да паркираш в морето.Плодовете са на 200% надценка спрямо цените на 10 км от курорта.Ако иска руснака там да ходи .Мястото се казва Линяно

579

турист

преди 14 години

То че е така, така е, но точно руснак да говори за соц. аерогари ,мърсотия , незаинтересованост на персонала и прочее неща ,които ги дължим изцяло на тяхната окупация и комунизма, който те ни натресоха . Цяло чудо е че са се държали с тях учтиво. Някой ходил ли е в Русия , ама не в Москва и Петербург , а по нормалните им градове ,там е такава трагедия ,че Варна е направо Манхатан в сравнение . И какви 6800лв.е похарчил като си е пазарувал от супера и пил по някоя бира в кафенето . *** !

578

от чочо до 578

преди 14 години

Абе човече мило,аз живея на морето и съм срашно доволен ,че не ви харесва.А пък ,че руснака е прав ,прав е,аз не съм нито хотелиер нито съ в туризма.Цял ден чистя около блока-хвърлят от етажите каро обезумели-лекари,професори,мутри.*** нация сме -***,не обича хубавото,чистотата-ето това е наследството от социалиЗЪМА,от панелите.

577

Москвич

преди 14 години

Варненче, батковото - мерси за съвета. В Русия много се интересуват от българия и българина. На всеки руснак мечтата е да разбере българина. От малки ги пращат на курсове за да изучават България и българската душа - изобщо това е най важната цел в живота на руснаците - да разберат българина. Особено се интересуват от варненеца да разбера - особено варненчетата с малките меки *** и смазаните дупета.