116

Анонимен

преди 14 години

ей като си много силен. Чувал ли си за Малтийски Орден, ами за Тевтонски Орден. Това са били рицари монаси. Най-добрите бойци в човешката история. Силно вярващи и защитници на Християнската религия. Кой е оглавявал Търновската Крепост при набезите на турците. Св. Патриарх Евтимий. Силно вярващ и много сме човек.

115

боян

преди 14 години

според дядо Николай 95% от населението на *** е вредно.подкрепям. ако не са мазни лумпенизирани чалгари и ***, ше са долни ***. е затуй нема оправия тука

114

ъ

преди 14 години

точно тоя поп-мутра ли ще ми обяснява.... Ега 10 хомосексуалиста да го ***.

113

79

преди 14 години

благодаря за подкрепата. Радвам се, че има хора, които са на моята вълна. Споредм мен лично щетата, която е нанесена в/у поколението от 90-те е непоправима. А време няма за поправка. Света вече е друг и незнам дали България може да навакса с популацията си...

112

Анонимен

преди 14 години

Зад мнението на дядо Никола има много ясен материализъм! Църквата е наясно, че мнозинството от българите са хомофоби и иска да яхне вълната на хомофобството да привлече повече вярващи, защото това означава повече пари и власт!

111

Анонимен

преди 14 години

РЕЛИГИЯТА Е ЗА СЛАБИТЕ

110

Нефер

преди 14 години

До колкото виждам църквата е против любовта и музиката, но няма нищо против и не обсъжда насилието, убийствата, мизерията и глада!? Този накичения Поп веднага да си свали расото и да го изгори пшо най-бързия начин!

109

Пурко

преди 14 години

Радвам се че дядо Николай има позиция от името на православната църква,това почти не се среща.друг е въпроса че аз напълно го подкрепям...не трябва да се превръщаме в консуматрско общество,в главите ни не трябва да има само материализъм,най-малкото това ни кара да страдаме,а човек роден да бъде щаслив.Честит праник на всички Българи!

108

Анонимен

преди 14 години

79, съгласен съм за отговорната държава и за здравословното обучение на младото поколение, но въпросът е какво е здравословно?Аз лично смятам за безкрайно вредно подрастващите да ги обучават, че бог е създал земята и всякакви такива идиотщини! За мен много по здравословно е още от малки децата да разберат що е това сексуалност и да са на ясно, че освен хетеросексулни индивиди има и хомо и бисексуални такива!Тук не става въпроса децата да правят избор, а да знаят истината!

107

Спонги

преди 14 години

Нека Бог да ви благослови!" Репортерите са били на службата на дядо владика. Чули са достатъчно. Той ги е благословил. Какво повече искат. Останалото са клюки и Негово Преосвещенство щеше да влезе сам в противоречие с казаното в храма.

106

KREMENA ST ZAG

преди 14 години

Dear BORISZ---Obivat i vadiat mazoli drugi fakturi+astrakotoloizmi v BG.!!!!!! Tcalgata e (moje bi) idin vit BG-coutry mozik.stil...As ubi4am DELTA- BLUES,,JAZZ( Ornet Coleman,,DIZZIE,,CHarlie ,,BIRD,,P,..OSCAR PITTERSON,,,etc etc etc .Zashto i nie da niamami svoi BG-Kriss Kristoferson,,Willie Nelson,,Dave Dudley,,Ferlin Husky..-Vse COUNTRY legendi v USA...Tuk IVANA,MILKO K. PriS-LAVA,,KAMELIA.etc etc etc ???!!!! Aaa,,,BO1s ??????!!!!!

105

stilko_picha

преди 14 години

Събрали се майна , селският музикант Пешо , Настрадин *** и дядо Поп да разделят погачата на селото, но още преди да седнат всеки започнал да дърпа чергата към себе си. Питката се търкулнала и право в ръцете на пъдара-пожарникар.

104

Анонимен

преди 14 години

ХАХА ТОЗИ НИКОЙЧО ЩЕ МИ ГОВОРИ ЗА МОРАЛ С РОЛЕКС ЗА 40000ЛВ И ДЖИП ЗА 100000 ЕВРО ПЪЛЕН ***

103

Анонимен

преди 14 години

Снимката е доста рзмазана, но всепак не прилича много на 'дядо'...

102

Анонимен

преди 14 години

Ти първо се научи да пишеш правилно и след това изразявай мнение!

101

Анонимен

преди 14 години

А ве ей. И ти си проводник на злото и на тези от така наречения Нов Световен Ред, които имат за цел да превърнат хората в тотални ***. Религията ще спаси света. Тъй че млък ***. Дейвид Рокфелер лично написа в страницата си в Фейсбук миналата седмица, че място в Новия Световен Ред ще има само за този, който сключи договор с Луцифер и приеме неговите символи. *** долен и да гниеш в АДА

100

samodiva

преди 14 години

ma vafanculo !

99

Yes

преди 14 години

...и алчността и глупостта също вредят , "дядо" .

98

Анонимен

преди 14 години

а бе и тоз дядо николай и той малко съмнителен .само като видиш как се е накичил като мацка със злато.

97

Анонимен

преди 14 години

Много интересно мисли дядо поп:Нормално било да вярваш, че човека е създаден от някакъв от никого не виждан бог.Нормално е да отричаш еволюцията и да вярваш, че света е създаден за 6 дни.Нормално е да вярваш библията, която не е подкрепена с факти!Ненормалоно обаче било да приемеш факта съществуваш от стотици хиляди години, че 5-10% процента от човешката популация са хомосексуалисти.Ненормално е хората да се радват на живота и да слушат музикак каквато им харесва!