239

РПГ-7

преди 14 години

Сега оценявам гениалното решение на БНТ да не предава мача, благодарим ви че ни спестихте резира и нервите, тези кухи кратуни - нашите ритнитопковци се представят добре единствено в чалга клубовете в дует с силиконовите служителки на Митьо пайнера

238

Анонимен

преди 14 години

То отстрани "много лесно" се играе футбол! Много "разбирачи " се навъдихте !Тоя бил виновен,оня бил некадърен,третия връзкар ...Вижте се първо вие ,как си вършите вашата работа и дали не сте същите в професията си?Като няма налично талантливо поколение ,това ще са резултатите! Причините са комплексни !Не става само с оплюване на всичко! Ясно е ,че и скоро няма да сме сила в този спорт!

237

Зрител-Г

преди 14 години

Това е резултат от изкуствено напомпване мускулите на водещите ни отбори Левски, Литекс,ЦСКА. Техни бивши играчи,понастоящем играещи в чужди отбо-ри,са скелета на нац.отбор.Не става,както и тяхната замяна с други - просто талантливи млади играчи няма.И става както отбелязват 234 и 245-старите са ве-че изтощени,млада смяна - йок.Така че да не съдим националите,както се казва в САЩ: Те толкова си могат.Съчувствам и на Мъри- с такива играчи,толкова.А ***-мът си е за треньора,да не се захваща с тях.

236

Deko

преди 14 години

Само в едно съм сигурен, че с тия лигльовци и тоя треньор точка никога от никого няма да се вземе на какъвто и да е турнир. Затова не искаха Стоичков, защото беше прозрял истината за тия мързели.

235

Анонимен

преди 14 години

Кажи ми един успех на Мърито след Левски.То ако ставаше без треньо хората нямаше да ги слагат.На нашия само името му е треньор.

234

Анонимен

преди 14 години

Аз не спирам да искам треньор откакто ни провали за световното,но шефа не мисли така.Мисля,че шефа ще го смени когато Никито вратарчето вземе златната топка.

233

Simo

преди 14 години

Стоичков беше единственият треньор, който разбра че от това отбор просто никога няма да стане.

232

Smaiki

преди 14 години

И какво стана пак, вкара ни гол не от съблекалнята ами от дискотеката още, както едно време някой беше казал, противника игра, а наще гледаха, това се полу4и отново, докато имаме некадърници във футбола ни така ще е.

231

СССРейчо

преди 14 години

Мафията във футбола у нас е 100%.Затова Мъри, бъри, и други *** мафиоти ще ни мъчат още дълги години. Бай Бойко Борисов - мутрата от ИПОН, да влезе също в националния. Тогава всичко ще си е на мястото !!!!!!!!!!!!!!!! СРАМ, мутро-футболисти !!!!!!!!!!!!!!

230

Kiko

преди 14 години

До Ранков/ Не им е виновен треньора а двата им леви крака. Тия и в селските турнири да участват-пак ще са си такива. А че ще се класират някога-не го и мисли. Дори и точка няма никога да вземат

229

Ben

преди 14 години

Това, което постигнаха Пенев и Стоичков през 1994 г. повече никога няма да се повтори. С тоя детски отбор и с тоя треньор мач няма да се спечели никога.

228

Rankov

преди 14 години

Докарайте нов треньор от чужбина с този нямаме никакъв шанс да се класираме.Просто е невъзможно.Искаме треньор от чужбина.Искаме треньор от чужбина!!!

227

Мери

преди 14 години

За пореден път се доказа истината,че със стари к..ви нов бардак се не прави. Из-пускайки работата с подрастващите,зарязвайки грижите за поне елементарни ус-ловия и база за децата и юношите,резултатът е,че няма талантливи юноши и от-там - младежки и национален отбор.Това не можаха да го разберат всички прави -телства досега,чиято единствена грижа беше "кради,докато си на власт".Е, с та-кава лъжица,такава чорба.И сегашният министър на спорта не е изключение-та-лантлив треньор,лош администратор.

226

Rad

преди 14 години

С този национален измислен отбор и с този измислен син треньор, никога ама никога точка няма да се вземе където и да е.

225

Кардашев

преди 14 години

Напредвайки по този начин,от дъното нагоре.Децата ясно осъзнават,колко голяма е нуждата от усилните тренировки и,колко струва успеха и напредъка им.Веднъж постигнал успех със собственният си труд,всеки младеж би се замислил дали да рискува да го загуби, заради някаква олигофрения.Сегашните млади''звезди'',не са постигнали успеха си със собственният си усилен труд.За това и не осъзнават цената на това да си в представителният *** на България.ТАКИВА ''ЗВЕЗДИ'',КАТО Н.МИХАЙЛОВ НЕ СА НУЖНИ НА БГ.

224

Анонимен

преди 14 години

Пиши на кирилица,***! Нищо не си разбрал!

223

Doko

преди 14 години

Стоичков затова им би шута, след като видя че от тия селяци отбор няма да аправи, но беше оплют. Дришльовци

222

Анонимен

преди 14 години

Отбора е като всичко останало в държавата. Наши момчета за които трябва да се вземат пари. Бушон от когото нищо не зависи. Перука, която има вид и може да направи две смислени изречения без да се издъни. Футболен разбирач отворко, който е наясно с игрите, но си трайка и пет шест души в сянка, които се интересуват само от парите.

221

Rudi

преди 14 години

Резил, ама голям резил. Как може такъв измислен отбор въобще да се допуска на такива квалификации и да ни излага. Смешници

220

Анонимен

преди 14 години

Като стана треньор на Левски той завари подготвен отбор наготово и спечели няколко мача и след това откъдето мине и следва разруха.Искахме начело на БФС бивши футболисти,но сега стана ясно и ,че така не става за тая работа е нужен акъл и уважение към публиката,защото ако няма публика няма и футбол.