419

Анонимен

преди 13 години

От тълковния речник:***[жарг.] Грозен, лош, неприятен - "*** работа".

418

..ДА Е САМО БОЖО...

преди 13 години

ТИЯ ПА НА ПОЗИТАНО,-20 СА ЕДНА "эНТЕЛЕГЕНЦИЯ".....НЕМАМ ДУМИ!!...ХВАНИ ЕДИНИЯ ...ПА УДАРИ ДРУГИЯ!!!!"РАБОТНИЧЕСКА еНТЕЛИГЕНЦИЯ"........ЛУСТРОСАНИТЕ ПРОСТАЦИ НА ПАРТИЯТА! ХА,ХА,ХА,........

417

Анонимен

преди 13 години

459/АнгелСловоизлиянието ти не те прави теб и цялата ти рода по-малко "*** некачествен материал".

416

Анонимен

преди 13 години

"Божидар Димитров с нов гаф" - всъщност това изобщо не е гаф. Той е прав. В храм не се влиза по потник или презрамки

415

до ричи

преди 13 години

Сигурно има основателна причина за това!

414

Лекси

преди 13 години

Божидар Димитров е голям ***,както между врочем и повечето членове на правителството.Нямат никакво възпитание,явно голяма част от тях са израснали на улицата.Както хората казват липсат им първите 16 годони!!!!!

413

Истината

преди 13 години

Думата морал е малко позната по нашите земи, министър Димитров.А в последните 50 години е тенденциозно "разводнена". Много тънка е границата/разликата между моралното и неморалното, но много малко хора я усещат. Въпрос на възпитание, ценностна система, народо-психология и човешки характер.

412

ричи

преди 13 години

много е прав човека и чудно си го е казал - българките напоследък станаха големи *** и умират да се курвят и с причина и без причина.много лош пример следват!

411

dedo

преди 13 години

Дошла е по без сутиен, защото храма е християнски. Я го направете на джамия, да видим ще смее ли без забрадка и специфичното им облекло да дойде?А вие за по-сигурно си направете една-две купчини с камъни...

410

другомислещ

преди 13 години

към474Дори и да става въпрос за група хора/историците в случая/,това не са изрази,които прилягат на министър.Няма оправдание.

409

Лила

преди 13 години

И в театъра, операта и оперетата не се ходи по дънки, но наше село може всичко. Само и селски гумени *** не са проносили на официални приеми. Традициите не са това, което са в България. Абсурдистан.

408

АЛЕКС2

преди 13 години

ТОЯ ДЪРТ КОМУНИСТ ,МАЙ ЩЕ Е КАТО ТАРАЛЕЖ В ГАЩИТЕ НА БОЦЕ...ХАК ДА МУ Е ,ЩОМ СЕ ДОВЕРЯВА НА ЧЕРВЕНИ...

407

Maraba

преди 13 години

Всеки народ има свое разбиране за бога и почитането му.Ако другите народи си мислят,че пред бог в храма му трябва да лазят,да си покриват части от тялото и прочие глупости,си е тяхна работа.В нашата традиция е да уважаваме бога истински и навсякъде,а не само в храма,тъй като бог е навсякъде и най-вече в нас.Сори за дългия постинг

406

Анонимен

преди 13 години

Бе, не знам чия майка е ***, но знам коя майка е родила ***.За хиляден път - Той не казва, че народът е ***, а историците, които се опитват да изкарат, че археологическите находки нямат никаква стойност.

405

се

преди 13 години

Всеки прави всичко за себе си както си постелете така ще силегнете.

404

sidi

преди 13 години

Употребеният жаргон звучи грубо от устата на редовия гражданин, да не говори от министър ,пък било той и без портфейл.За мен културата на езика се дублира с общата култура на човек.Поста не подхожда на човек с посредствена или без култура.Много негативи се събраха на г-на.Не бива народа да плаща чужди грехове/на Б.Д/. Време е..за развръзка

403

Maraba

преди 13 години

Да,забравих и за тях:-))

402

мр

преди 13 години

Освен,че ТРЯБВА да е с покрита глава,жената НЕ ТРЯБВА да е в месечен цикъл,защото се води не чиста..НЕ трябва да докосва и целува икони,не може да се изповяда,да взема причастие когато е не разположена..това го пише в Библията..Да,но в ОНИЯ времена..

401

другомислещ

преди 13 години

Лека добавка към 463Шапка освен на царя са сваляли и на учителя от признателност и уважение

400

Йордан

преди 13 години

Човека е напълно прав и не е необходимо да се налите с обидни думи. Това, че повечето хора нямат елементарна представа как да се държат където и да е, и Божидар Димитров нарича нещата с имената си, не означава, че трябва да му скачате. В Русия хората поне в това отношение имат изградено поведение. Българина веднъж ако влезне в църква през годината ще е чудо.