278

боян

преди 14 години

е как бе - това са обидените и независими български съдии, които искат да се оплакват на Европа от отношението на обществото към тях.КАК МОЖЕ ДА ИМА ТОМОВЕ С ДОКАЗАТЕЛСТВА ЗА НАНЕСЕНИ ЩЕТИ ЗА 350 МИЛИОНА ЛЕВА И ДА ГИ ПУСНАТ???? КАКВО Е ТОВА ПРАВОСЪДИЕ??? КАКВА Е ТАЯ ДЪРЖАВА??? КАКВО Е ТОВА ОБЩЕСТВО, КОЕТО СЕДИ, ГЛЕДА ОТСТРАНИ БЕЗУЧАСТНО КАТО СТАДО И НЕ РЕАГИРА??? СРАМ!!!!

277

Анонимен

преди 14 години

Стига тези промени да не засегнат лицата които ги правят, че видиш ли ако паднат от власт да не влязат в панделата.Не е лесно това.

276

Малее

преди 14 години

Че като те е срам ходи да се срамуваш. А иначе ЦЦ е голям актьор. За съжаление единствената роля дето е изиграл е на подвижно храстче.

275

Анонимен

преди 14 години

Проличава си, че вътрешният министър Цветан Цветанов е по-голям некадърник и от външния министър Румяна Желева. Цветанов обаче се издигна и задържа толкова време само благодарение, че е връзкар и Бойко Борисов го поддържа.

274

До 273

преди 14 години

Оставки, но на съдии бе празноумец, за да се оправи България.

273

Анонимен

преди 14 години

Като чета повечето коментари тук, ме хваща срам! Успокоявам се с това, че ги пишат червените драскачи.

272

Анонимен

преди 14 години

Само промени в законодателството могат да решат нещата! СПЕШНО и УМНО!!!

271

Анти съда

преди 14 години

Май е време да достигнете до истината, че единствената организирана престъпна група се казва независим български съд. Е не са ли добре организирани да пазяпт разбойниците от възмездие ??? Пък се и питам колко пенсионерски подаяния /пенсии/ са изяли тези от бюджета, а ние си мислим, че сме в Европа. Щеше ли в германия съда да ги пусне тези ?

270

Анонимен

преди 14 години

АЗ недоумявам как подобни индивиди са нчело на Р България.

269

2

преди 14 години

CESTITO CECO OSVOBODIHA KILIRITE ,CAKAME OSTAVKI.

268

чети закона

преди 14 години

Задържане под стражаЧл. 63. (1) Мярка за неотклонение задържане под стража се взема, когато е налице обосновано предположение, че обвиняемият е извършил престъпление, което се наказва с лишаване от свобода или друго по-тежко наказание, и доказателствата по делото сочат, че съществува реална опасност обвиняемият да се укрие или да извърши престъпление.(2) Ако от доказателствата по делото не се установява противното, при първоначалното вземане на мярката за неотклонение задържане под стража, реалната опасност по ал. 1 е налице, когато:1. лицето е привлечено като обвиняем за престъпление, извършено повторно или при условията на опасен рецидив;2. лицето е привлечено като обвиняем за тежко умишлено престъпление и е осъждано за друго тежко умишлено престъпление от общ характер на лишаване от свобода не по-малко от една година или друго по-тежко наказание, чието изпълнение не е отложено на основание чл. 66 от Наказателния кодекс; 3. лицето е привлечено като обвиняем за престъпление, за което се предвижда наказание не по-малко от десет години лишаване от свобода или друго по-тежко наказание.(3) Когато опасността обвиняемият да се укрие или да извърши престъпление отпадне, мярката за неотклонение задържане под стража се изменя в по-лека или се отменя.

267

ОПС

преди 14 години

Цецо: Всичко козСъдията: КонтраСега ако има карти (доказателства) МВР да играе "реконтра" :)

266

Анонимен

преди 14 години

Добре де аз само едно нещо не мога да разбера, защо като ЦЦ каже, че някой е виновен се приема за чиста монета, а като го каже съда винаги е купен... дали пък няма и друг вариянт?

265

M

преди 14 години

"ДЪРЖАВАТА Е БЕЗСИЛНА ПРЕД СЪДЕБНАТА СИСТЕМА-Забравихте ли кой държи съдебната система от 20 години?Ако се сетите ще си отговорите защо все по-зле ще ставаме.

264

iPyn

преди 14 години

Недоумява Цветанов. И аз недоумявам, като нали уж видите ли всичко е точно, ама ги пуснали под гаранция? Айде сега ми кажете кой крив кой прав - Цветанов или съдебната система? Все сме на тоя хал, да се чудиш и маеш кой лъже и кой не - това е най гадното на нашето положение.

263

Анонимен

преди 14 години

Леле.Италия остана без мафия. Хаха.

262

Анонимен

преди 14 години

Герб и БСП са от едно котило "БКП", котараци.

261

Наблюдател

преди 14 години

Цецо, събуди се! С такива съдии - до тук! Спомни си за оня италянец, който разказа играта на сицилянската Мафия. Такива момчета ти трябват, но нека първо да разследват съдийската Мафия в Б-я! Не бързо, а СПЕШНО!

260

Анонимен

преди 14 години

Подавате оставки, явно незнаете да работите....

259

Анонимен

преди 14 години

Изказа се момчето. Ако не се е изказал как ще му опонираш. И много добре си го е казал. И вместо да го плюеш се замисли.