162

койчо

преди 13 години

Абе ***!!! С какви пари да гледат деца бе? *** раждат и хвърлят на кофите, че даже взимат и по 200 кинта за всяко следващо!!! Как може да си толкова *** бе??? Не виждаш ли, че те нямат култура, дори и на оплождане - болни са, мръсни са!!! Не им пука като правят деца, защото знаят, че държавата ще им даде пари! Българката е истинска майка - тя никога няма да изостави дедето си и за това не раждат, за да не обричат децата на мизерия!

161

Андрей

преди 13 години

Ето това е едно голямо комунистическо престъпление. Не сега онзъ лигьо Станишев да плюе Бойко Борисов. Да застане пред съда тройната коалиция или да се скрият и тримата. Двама вече се скатаха, третия явно трябва да бъде убит за да спре да мъти водата на гладните българи.

160

Анонимен

преди 13 години

Комунистите са на власт понеже бабите упорито гласуват за тях вече 20 години. Кой гласува за Жан Виденов? Кой гласува за Андрей Луканов?Да те гласуват.Но не е там въпроса заблудени приятелю.Ти като негласуваш за комунистите,кой ще ти го признае ако стигнеш до пенсия един ден?Неразбираш ли че ако има други освен комунисти в БГ те са се родили през 1989?Значи днес са на 20 години.Има ли 1 такъв във властта?Кой е той?Замисли се!

159

БГ Проблеми

преди 13 години

Има хора, които нямат дори и 150 лв. доход на месец.Питали ли сте се, как един трайно безработен от няколко години живее в България? Помощи за безработица няма, за да се вземат помощи за социално слаб се чака с месеци и се подават една камара бумаги, освен това трайно безработният трябва да си плаща сам здравните осигуровки. А ако няма пари и е хронично болен, тогава какво прави? Спира си жизненоважните му лекарства и умира. Държавата трябва поне да им заплаща ЗО и лекарствата.

158

Анонимен

преди 13 години

не могат да започнат свой бизнес, защото трябва начален капитал и умения. ---------------------- Е, какво плачат тогава? Да не говорим, че такъв доход (150 лв) няма. Трябва да не си работил цял живот, за да получаваш толкова.

157

Анонимен

преди 13 години

"Но и това няма да стане ,та все едно дали ще обвиниш бабките или не.Комунистите са пак на власт и сега."Комунистите са на власт понеже бабите упорито гласуват за тях вече 20 години. Кой гласува за Жан Виденов? Кой гласува за Андрей Луканов?

156

мама

преди 13 години

Това не е вярно.Хората са много повече.Когато една приятелка преди време поиска пари на заем каза:Даже и за хляб нямаме.Тогава изкоментирах със съпрута ми:Е как пък точно за хляб няма да имат.Не съм вярвала,че ще дойде време, на моето семейство да се случи същото и да обирам жълтите стотинки от касичката на детето за хляб.Има една поговорка:Сития на гладния не вярва.

155

Анонимен

преди 13 години

до 165Пич и аз така ги набеждавах,но се оказа,че хич не е било лесно да се скача,а и както сега дори само да се коментира.Веднага се е намирал някой доволен от властта да иде и да напише донос.Така че недей ги обвинява.А ако днес ти и аз можем да пишем тук,то и ние ще сме в същото положение ако стигнем до пенсия,защото не с писане а с бой му е майката.Но и това няма да стане ,та все едно дали ще обвиниш бабките или не.Комунистите са пак на власт и сега.

154

ZEN

преди 13 години

Тия хора са достатъчно да бутнат който и да е от власт. Въпроса е, че са овце и всъщност са на този хал баш заради това..., което всъщност се отнася за целио БГ народ.

153

an

преди 13 години

NE VIE TO4NA INFORMACIQTA. PAK STAKMISTIKATA SE E NAME6ALA. 250 000 UMNOJENO PO 3 E PO VQRNATA CIFRA.

152

Анонимен

преди 13 години

важното е на нас бедните да ни го наврат насреща и да поддържат позиций и мъжество

151

Анонимен

преди 13 години

Ами извинявайте, колко хора си разпродадоха земята и домашните животни и си купиха джипове и плазми? Сега седят по кафетата и се оплакват. Така не се прави.

150

маркуч

преди 13 години

България безвъзвратно загуби последните 20 г.-пълна лустрация беше решението..Всичко в България, и политиката,и бизнеса е една голяма схема,сътворена от...а познайте от 10 пъти(специално 10,понеже голяма част от българите са природно интелигентни,за 20г. и така не намериха вярното решение и на инат,продължават с експериментите)...Сложен народ,слаба държава...Много жалко,наистина...

149

Анонимен

преди 13 години

"Защо не попиташ една баба с минимална пенсия колко пари взима?"Да, има много баби, които вземат минимална пенсия. Това са същите тези баби, които на младини строяха Социализма. Това са бабите, които гласуваха за Андрей Луканов, Жан Виденов и Сергей Станишев. Кой каквото си е надробил, това ще сърба.

148

Анонимен

преди 13 години

Тези статии са провокиращи.Не че няма бедни но целта е да се види мнението на хората.Колко са готови да скочат или да си траят.Не ги правят само тук ,световна практика е.лошото е че наистина ни куца социалната политика.а за страна в ЕС направо сме зле.Не че няма пари и начини да се справи всяко правителство с проблема,а просто не се работи.Няма мотивация.Някои биват оставяни да загинат в буквалния смисъл на думата.Жалко няма общество.Вече и то е на класи.Бедни,средни, богати,безсмъртни....

147

????

преди 13 години

Гладни ама живеем при демокрацията.

146

Анонимен

преди 13 години

Защо не попиташ една баба с минимална пенсия колко пари взима? *** взима 10 пъти повече от нея, ти за това не се тревожи.

145

Анонимен

преди 13 години

Както винаги - премълчава се за кои точно "хора" става дума! *** не са точно хора и затова и са си добре със 150лв - откраднато желязо и мед с риск за живота. А българина винаги си намира откъде да вземе допълнително някой лев - сивата икономика е в разцвета си!

144

тъп

преди 13 години

До всички, които се оплакват от българските политици и ги обвиняват за мизерията: организирайте се, направете си партия, спечелете избори и оправете нещата в България. С мрънкане нищо не става.

143

Анонимен

преди 13 години

Не е лошо някой хора да се замислят, докато преяждат на поредния банкет! Защото животът е шарен и никога не е късно да се озовеш в положението на възрастните хора, които ровят по кофите за парче мухлясъл хляб! Ама разбира се, нашите политици и бизнесмени си вярват, че на тях такова нещо няма как да им се случи.